Geçinemeyenler kulübü

Ekime kapatirlar sinyalleri verdiler, okullar feci durumda.
Ogretmen vs ne kadar tedbir alsada cocuk okuldan cikinca aile neler yapiyo bilemiyoruz ki.
9lar çok bilinçsiz cham ben böyle 9 görmedim. Çocuklar 2 sene okula gitmeyince okul disiplinini unutup gelmişler, lise kafası yok. 12ler biraz laftan anlıyor çoğu yine aşılı fln da 9lar ve daha alt sımıflar tabii çok fena yayıyor belli ki. Çocuk maskeyi indirip teneffüste ağız ağıza kakara kikiri yapıyor. Laf dinlemiyor.

Biraz yönetimde bitiyor bu iş.
İndirdi mi maskeyi, yallah eve yarım gün yok yazılacak.
Nasıl kıyafet yönetmeliklerine uymayan alınmıyordu, bunu da aynı şekilde dehleyecek.
Kontrolsüz okula alım yapılmayacak vs vs.

Biz yetişkinlere bile durumu bırakınca ortalık vahim, bu çocukların kendi insiyatiflerini almalarını beklemek saçma olur.

AA deniz İzmir belli oldu demek hakkınızda hayırlısı olsun canım sevindim diğer seçeneklere göre İzmir süper
Senin daha kasımda değil mi zaten doğurmaman lazım senin İlk çocuk artı oğlan sen kasım sonunu zorlarsın acele etme
Kız napıyım belki merak edersiniz beni gelirsiniz diye yazdıydım

Khomyuk ya çok üzüldüm benim kardeşim de sınıfında çıkmış sınıf karantinadaymış hayır madem test yapın neden yapmıyorlar

Hayret ya, evindeki analarina babalarina bir sey olurda diyede korkmuyorlar.
Deli cesareti cidden

İnsallah oyle olur sarah, bir haber okudum az once ogretmenin biri kucuk siniflara tekrar okuma yazma ogretiyorum resmen demis.

İzmir her secenege gore süper

Yönetim de artık ne yapacağını şaşırdı ki.
İşyerinden bir arkadaş devlet anaokuluna yolluyor kızını. Bak bugün dedi, kızının okulundaki iki sınıf kapanmış, öğretmenler pozitifmiş. Ve dün bu öğretmenlerden biri eskişehirin en meşhur kapalı oyun parkında veli “kaynaşması” yapmış. Şimdi o cafeye nerdne baksan on başka çocuklu masa da katıldı. Tüm şehre yayıldı. Velileri de anlamıyorum da ne kaynaşması şu ortamda, ne cesaret

Kaynaşmayı verseler ne oluyor acaba?
Yani ben anlamiyorum bir okulun ögrencilerinin velileri neden kaynaşır?
Biz okula giderken kimse kaynaşmiyordu, bir şeyde kaybetmedik.
Türlü türlü şeyler çikariyorlar ya.

İnsallah oyle olur sarah, bir haber okudum az once ogretmenin biri kucuk siniflara tekrar okuma yazma ogretiyorum resmen demis.
Evet bende okudum o haberi
İnan okuma yazmayı geçtim artık arkadassıx kendu kendine konuşmaya başladı
İlk insana dönüşecekler az daha devam ederse
Kızın okulu nasıl olacak üzülür mü qyrılıyorum diye şimdiki okulundan

Kızı okuldan almıstik zaten, gidecegimiz belli olunca alisirsa almak ve sonrasinda evde tutmak daha zor olur diye.
Hosuma gitmeyen seylerde oldu okulda.

Kızı okuldan almıstik zaten, gidecegimiz belli olunca alisirsa almak ve sonrasinda evde tutmak daha zor olur diye.
Hosuma gitmeyen seylerde oldu okulda.
İyi olmuş o zaman kızın için
Zor içe sinen okul bulmak İnsallah size iyiler denk gelir
Öğretmen çok çok önemli onu sevdimi gerisi kolay geliyor

İyi olmuş o zaman kızın için
Zor içe sinen okul bulmak İnsallah size iyiler denk gelir
Öğretmen çok çok önemli onu sevdimi gerisi kolay geliyor
Tahminim ögretmenide sevemedi deniz, okuldan aldiktan bir hafta sonra bana,
Anne dediklerini yapmazsam sende ogrrtmenim gibi kusup konusmazmisin benimle dedi bana.
Huylanmakta sonuna kadar hakliymisim gibi hissediyorum

Tahminim ögretmenide sevemedi deniz, okuldan aldiktan bir hafta sonra bana,
Anne dediklerini yapmazsam sende ogrrtmenim gibi kusup konusmazmisin benimle dedi bana.
Huylanmakta sonuna kadar hakliymisim gibi hissediyorum
Bizim ilk anaokulu öğretmeni de aynıydı
tatlı sertmiş güya
Bildiğiniz sertti çocuklar çıt çıkaramıyordu
oğlum içine kapanmıştı
sonra değişti okulu oğlum bambaşka bi çocuk oldu
öğretmene bayılıyordu
insallah gideceğiniz yerde iyi bir öğretmen denk gelir

Ya kızlar size bir soru, eşimin okulu yatılı malum. Yatakhanedeki bir koltuktan huylanmış. Tahta kurusuydu o diyor. Ufak sivrisinek ısırığı gibi ısırıklar var bel bölgesinde. Bunu söyledi söyleyeli bende de olmaya başladı. Umuyorum psikolojiktir ama değilse de ben nerden anlarım evde varlar mı??
Bir de bu meret giysiyle fln eve taşınıyor mu ya? Mesela o gün giydiği giysileri balkonda bi ik gece bekletsem yeterli olur mu? Öf çok huylandım

Benim bilgim yok kiyafetten gelip gelmeyecegi konusunda, evde var olduklarini anlaman biraz surer sanirim.
Halamin evinde parkelerden cikmisti sessiz ortamda baya citir citir ses geliyordu ne alakaysa.
Belki bu sekilde anlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…