- 17 Aralık 2015
- 26.447
- 48.147
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.241
Kasilmalar basladimiSorma Sarah biranda kış geldi noluyoruz dedim aklıma zaten direk doğum geliyo havalar soğuyunca
Benim doğum biraz Allaha emanet doktor ve hastane kararı vermedim zaten çok da geciktim
Kasılma mı bilmiyorum deniz ama bazen bebek toplanıyo sanki bi sertlik oluyo Bi değişik şeyler sanırım bu kasılma öyle miKasilmalar basladimi
Annemler diyarbakir bingol vs dogu illeri ihtimalinden sonra izmir herkesi bir ferahlatti sanirim, tatile gidiyorum saniyolarİnşallah öyle olur açık hava ama bakalım hayırlısı. Sen naptın toplanıyo musun yavaş yavaş annen falan nasıl karşıladı durumu
Evet kasilma ama dogum kasilmasi degil alistirma diyelim, oyle oldugun zamanlarda kasilmanin oldugu yonun aksine yatip karnini okşa hemen duzeliyoKasılma mı bilmiyorum deniz ama bazen bebek toplanıyo sanki bi sertlik oluyo Bi değişik şeyler sanırım bu kasılma öyle mi
20 sene mi aaa bende bi kaç senelik birsey sanıyordum peki evini ne yapacaksın kiraya mı vereceksin. Ya ben bile neredeyse yeni evliydim amaaan ne eşyam var sanki iki günde toplanırım diyordum taşınırken öyle olmuyo sanki yada bende olmadı Bi haftaya yakın toplanmıştım belki daha fazlaAnnemler diyarbakir bingol vs dogu illeri ihtimalinden sonra izmir herkesi bir ferahlatti sanirim, tatile gidiyorum saniyolar
Henus yasamak icin gittigimi ve 20 sene donemeyecegimi idrak edemediler.
Yarin koli bulup yazliklari kolileyecegim, sık kullanmadigim yemek takimlarimla tencereleri falanda ufaktan toplayayim diyorum vitrin var iki kucuk onun icindekileri vs toplarim heralde.
Zten toplamasi gunler surecek kadar ekstra fazla esyam yok.
Tek sıkıntim depo, denizin besigi vs vardi orda onlari annemin depoya tasimam lazim
Emekli olana kadar ordayiz gibi gorunuyo, msb de tayin olayi pek olmuyor işcilere.20 sene mi aaa bende bi kaç senelik birsey sanıyordum peki evini ne yapacaksın kiraya mı vereceksin. Ya ben bile neredeyse yeni evliydim amaaan ne eşyam var sanki iki günde toplanırım diyordum taşınırken öyle olmuyo sanki yada bende olmadı Bi haftaya yakın toplanmıştım belki daha fazla
Ama çok hoşuma gidiyo benim psikopatlık var sanırım azcık gaz sancısı gibi bide hele birseyler oluyo sorma gitsinEvet kasilma ama dogum kasilmasi degil alistirma diyelim, oyle oldugun zamanlarda kasilmanin oldugu yonun aksine yatip karnini okşa hemen duzeliyo
Benimde cok hosuma giderdi, aman dikkat et kendini usutme havalar sogudu, sonra gelip burda bu bebe koliiik diye aglamaAma çok hoşuma gidiyo benim psikopatlık var sanırım azcık gaz sancısı gibi bide hele birseyler oluyo sorma gitsin
yardımcı olabilecek kimse yokmu denizle nasıl halledecksinEmekli olana kadar ordayiz gibi gorunuyo, msb de tayin olayi pek olmuyor işcilere.
Kiamet bakalim.
Beni yorarsa kiyafet dolaplari yorar heralde.
Gerci suan kucumsuyorum ama tek tek paketle kolile vs zor is aslinda
Simdilik ufak ufak yapacagim icin kimse yok, ama buyuk gun yaklastiginda annem falan gelir yardima, izmirede gelecek göcle birlikte denizle tek basima yerlesemem mumkun degilyardımcı olabilecek kimse yokmu denizle nasıl halledecksin
Sezeryande sonda takılmıyor ki? Bende yoktu. Epidurali mi diyorsun? Onun takılmasında ağrı sızı yok.Ya bide kızlar sezeryan olanlar çooook pardon ama bu sonda nasıl Bi arkadaş tecrübeniz neler
Ay evet ya bende çok şaşırdımBende mesajlara bakiyorum, bu kizi neyden banladilar ya diyorum
su 2 sene egitim hayati donemine denk gelmis cocuklara cok yazik cidden, butun hayatlarini etkileyecek kötü bir dönem ya.Ay evet ya bende çok şaşırdım
Riskli ama cham öğrenciler çok geri gitti. Artık kaybedilecek zaman da kalmadı bana göre. Yazık oluyor çocuklara, eğitim devam etmek zorunda
Bende takildi sondaSezeryande sonda takılmıyor ki? Bende yoktu. Epidurali mi diyorsun? Onun takılmasında ağrı sızı yok.
Benimki epiduralliydi sonda olmadı hiç.Bende takildi sondaAy tenli anne spinal sonrasi genel anestezi olanlara takiyo olabilirler.
Sondada bie sorun yok zaten spinali taktiktan sonra sonda takiliyo anlamiyosun cikartirkende ayni sekilde
agrı sızı yok canım sadece estetik olarak beğenmiyorumGeciktirme agri sizi yoksa sarah, bem yaptim o hatayi on dis birlestirmeye gittim alt disimde agriyordu, adam direk ondialere mudahale etti birlestirme de hayal oldu.
Meraba khomyuk valla ben bu havalardan çok memnunumSelam kızlar, hava buuuzz. Sizde nasıl durumlar. Merkezi sistem derdi yanmıyor kaloriferler donuyoruz..
Burada sozde 22 derece ama hava bir tuhaf, tam hastalik havası.Selam kızlar, hava buuuzz. Sizde nasıl durumlar. Merkezi sistem derdi yanmıyor kaloriferler donuyoruz..