Geçinemeyenler kulübü

Evet ya kimse yok
ben döndüm evime
çamasır yıkama ütüleme işleri
okul hazırlıkları kırtasiye servis kıyafet falan fılan
sizler nasılsınız
Ben iyiyim sarrah bugun kızi okula baslattim, okul önlerinde sürünüyorum
Bitirdin mi tatili ben daha yazin geldigini anlayamadan son bahar oldu ya

Ben iyiyim sarrah bugun kızi okula baslattim, okul önlerinde sürünüyorum
Bitirdin mi tatili ben daha yazin geldigini anlayamadan son bahar oldu ya
Nasıl okulun ilk günleri alışması zor mu oldu kolay mı
Çabuk geçti sanki yaz dimi
Bu yıl kapanmalar olmaz insallah
Bol gezmeli güzel bir kış geçiririz insallah

Nasıl okulun ilk günleri alışması zor mu oldu kolay mı
Çabuk geçti sanki yaz dimi
Bu yıl kapanmalar olmaz insallah
Bol gezmeli güzel bir kış geçiririz insallah
Ben aglar saniyodum ama daha okulun dis kapisindan girmeden ogretmen gel bakalim dedi, tuut elini gitti arkasina bile bakmadan
Bir tek yemek haneye inince sorun yasadi ora biraz daha loş diger yerlere gore ondan sanirim

Ben aglar saniyodum ama daha okulun dis kapisindan girmeden ogretmen gel bakalim dedi, tuut elini gitti arkasina bile bakmadan
Bir tek yemek haneye inince sorun yasadi ora biraz daha loş diger yerlere gore ondan sanirim
Benim oğlanda çok yemezdı ordaki yemekleri
gerçi hala seçiyor yemek
çok cabuk uyum sağlıyolar dimi benim kide hemen kaynaştı
çocuklarda sıkıldı evde 4 gözle bekliyolar okulu

Benim oğlanda çok yemezdı ordaki yemekleri
gerçi hala seçiyor yemek
çok cabuk uyum sağlıyolar dimi benim kide hemen kaynaştı
çocuklarda sıkıldı evde 4 gözle bekliyolar okulu
Umarim kisa surede alışırda ban koselerinde oturmaktan kurtulurum.
Ay birde servis soforleri var allah çene vermiş, yuzumu yumuşak buldu heralde oglene kadar beynimi yedi kalkiyorum yuruyorum yakaladigi yerde yine devam.
Amca basim agridi yetee yahu dedim en son

Kızlar selam çok şiddetli Bi ağrı sancı yaşadım sağ yan tarafımda oturup kalkamadım nefes alamadım acıdan ağladım resmen hemen acile gittim ilk nts girdim bunun sayesinde çok çok erkenden sancı 20 25 arasıydı allahım açıklık muayenesi yaptı o çatalda ecel terleri döktüm korkudan şükür açıklığım da yoktu bebeğim oturur pozisyondaymış kafası yukarıda kaburgamda hissediyorum zaten doktor dönmeye çalıştı muhtemelen o ağrı yaptı diyo ama doktora giderken ben kesin doğuruyorum çantam da hazır değil daha diye gittim :) şuan iyiyim şükür magnezyum başladım inşallah iyi gelir

Selam burcu, bu haftadan sonra artik kasilmalarin artar, bebek buyudu her hareketini âsırı hissedersin.
Oyle durumlarda kasildigin yerin aksi yonune yat karnini oksa rahatlarsin.
Artik yavas yavas bas assagi donecek sancilar sık olmadıkca korkma

Ya deniz öyle korktum ki anlatamam doğuruyorum diye
Hareket hissetmedim aslında nefes alırken bile battı sağ tarafım oturamadım ay çok kötüydü hele o çatı muayenesi açıklık varmı diye insafsız ebe var ya

Kuzum dönememiş daha zorladı biraz da işte dayısı erken doğdu bir ay ona çekerse çok az Bi zaman sonra gelir

Gecmiş olsun. İlk hamileliğimde sanırım 30 haftada falandı anlattıgna benzer bi durum yaşadım ağrıdan ölücem falan sandım kemiklerim ayrılacak gıbı olmustu meger oğluşum dönmüş o gece. Muhtemel aynı durumu yaşadın

Hayirlisi olsun insallah cabuk alisir, ortam cok fena oluyo ya
Lojmana gectık, 200 m ötesınde okulumuz yanında da yüksek okul var.Geneli asker polis cocugu bi iki tane de ünv çalısanlarının cocukları.İki şube var 15'er cocuk var yok.Umarım verimli bi sene olur. Ben bu yıl hem oglum hem kzım için cok çok çabalıcam.

Bakalim insallah kapanmaz okullar
Vakalar aldi gidiyo varyantlar ust uste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…