- 23 Aralık 2012
- 7.238
- 48.066
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.141
Selam @LaylonCorap ben de her şey benzer. Okullar açılacak onun telaşı. Standart. Hayırlı olsun hepimizin minikleri okullu
Ben tam gün olduğu için de özele yazdırdım açıkçası. Samimi iki arkadaşım var henüz evdeler çalışmıyorlar onlar devlet okuluna verdiler yarım gün. Esasında dil eğitimi, bahçe ve oyuncak haricinde inan çok fark yok. Hatta öğretmenleri daha deneyimli oluyorlar.Evet oglum 3.sınıf kız da anasınıfı oldu artık baba baya evde okul telasımız var. Sen de özele mi yazdırdın. Ben bu kınuda buruğum ilçede güzel bi anaokulu yok ildekilere gitse yollar iyi degıl güvenli degıl, haksızlık mı edıyorum bilmiyorum.
Hatta bence dil bile kreşte çok dil eğitimi de değil. Bizimkilere dil dersinde ingilizce çizgi film şarkı açıp geçiyorlar gibi geliyordu oğlanın anlattıklarından.Evet oglum 3.sınıf kız da anasınıfı oldu artık baba baya evde okul telasımız var. Sen de özele mi yazdırdın. Ben bu kınuda buruğum ilçede güzel bi anaokulu yok ildekilere gitse yollar iyi degıl güvenli degıl, haksızlık mı edıyorum bilmiyorum.
Oglumda muğladaydık orda bir sene devlet bir sene özele gitmişti imkanlar etkinlikler ve dediğin gibi dil eğitimi acısından oldukca buyuk fark vardı. En önemlisi de aile profili cok daha iyiydi. Burda böyle bi imkan yok umarım dedıgın gıbı deneyimli bir öğretmene denk geliriz okul öncesi eğitimi cok önemli.Ben tam gün olduğu için de özele yazdırdım açıkçası. Samimi iki arkadaşım var henüz evdeler çalışmıyorlar onlar devlet okuluna verdiler yarım gün. Esasında dil eğitimi, bahçe ve oyuncak haricinde inan çok fark yok. Hatta öğretmenleri daha deneyimli oluyorlar.
Oglun 1 e mi başladı yoksa anasınıfı mıydı?Hatta bence dil bile kreşte çok dil eğitimi de değil. Bizimkilere dil dersinde ingilizce çizgi film şarkı açıp geçiyorlar gibi geliyordu oğlanın anlattıklarından.
Kreşti.Oglun 1 e mi başladı yoksa anasınıfı mıydı?
Sene ıcınde sıze sorarım madem etkınlıklerınızı falanAy sen şu an diyorsun şu an anaokulu
Laylon iyiyim şekerSelam geçinemeyenlernasılsınız? bebeklinick nasılsın nasılsın uzun zamandır konusmadık. Khomyuk sen nasılsın hersey yolundadır umarım. @filmdelisi yok sanırım tatılden donmedı mj hala?
O arayı hiç hatırlamak istemiyorum kabus gibi çöktü üstüme sinkaflı konuşcam şimdiLaylon iyiyim şekerseni kayınvaliden bı aldı götürdü ondan sonrasi yok selamlar
Allah sabrının mükâfatını iki cihanda da güzelleştirerek versin layloncumO arayı hiç hatırlamak istemiyorum kabus gibi çöktü üstüme sinkaflı konuşcam şimditoparlanmam zaman aldı
Amin amiiiiiinnnn. Ee sen neler yaptın hersey yolunda mi? Bebek calısmasj var mıAllah sabrının mükâfatını iki cihanda da güzelleştirerek versin layloncum
Yok layloncum aman amanAmin amiiiiiinnnn. Ee sen neler yaptın hersey yolunda mi? Bebek calısmasj var mı
Sen nasılsın peki? Halen doğuda misiniz?Amin amiiiiiinnnn. Ee sen neler yaptın hersey yolunda mi? Bebek calısmasj var mı
KızzzYok layloncum aman aman
Benimde bir kalbim sıkıştıKızzzo zman bi daha tövbe sormam
Ay ne güzel kıymetını bil bu sukunetin sonra hiiçç olmayacakBenimde bir kalbim sıkıştısorunca .
Kulağımda bebe çığlıkları
Ha işte bundan ötürü yapmıyorumAy ne güzel kıymetını bil bu sukunetin sonra hiiçç olmayacak
Akıllı kadın işteHa işte bundan ötürü yapmıyorumher türlü önlem itinayla alınır