Geçinemeyenler kulübü

Selam @LaylonCorap ben de her şey benzer. Okullar açılacak onun telaşı. Standart. Hayırlı olsun hepimizin minikleri okullu
Evet oglum 3.sınıf kız da anasınıfı oldu artık baba baya evde okul telasımız var. Sen de özele mi yazdırdın. Ben bu kınuda buruğum ilçede güzel bi anaokulu yok ildekilere gitse yollar iyi degıl güvenli degıl, haksızlık mı edıyorum bilmiyorum.

Ben tam gün olduğu için de özele yazdırdım açıkçası. Samimi iki arkadaşım var henüz evdeler çalışmıyorlar onlar devlet okuluna verdiler yarım gün. Esasında dil eğitimi, bahçe ve oyuncak haricinde inan çok fark yok. Hatta öğretmenleri daha deneyimli oluyorlar.

Hatta bence dil bile kreşte çok dil eğitimi de değil. Bizimkilere dil dersinde ingilizce çizgi film şarkı açıp geçiyorlar gibi geliyordu oğlanın anlattıklarından.

Oglumda muğladaydık orda bir sene devlet bir sene özele gitmişti imkanlar etkinlikler ve dediğin gibi dil eğitimi acısından oldukca buyuk fark vardı. En önemlisi de aile profili cok daha iyiydi. Burda böyle bi imkan yok umarım dedıgın gıbı deneyimli bir öğretmene denk geliriz okul öncesi eğitimi cok önemli.

Günümüz şartlarında babadan kalma bir varlık miras VS vs yoksa calisarak geçiniyorum diyen insan yalan soyluyordur valla herşey ateş pahası gece gece zaten 2.5 lt kola bile 10 lira olmuş şimdi gördüm:))))) çok içiyorum artık azaltcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…