- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.041
Ohoo şu sıralar boğazım Bi açıldı mutfağın önünden geçsem alırım 1 kilo Peki deniz çikolata krizlerine var mı Bi önerinStandart ayda 1 kilo zaten fazlasi boş kilo
İncir nohut unu kakaoyla falan gayet saglikli pismeyen yada pisen kurabiyeler yapiyolar onlardan yiyebilirsin ben erik yiyordumOhoo şu sıralar boğazım Bi açıldı mutfağın önünden geçsem alırım 1 kilo Peki deniz çikolata krizlerine var mı Bi önerin
Asıl alınan kısım son aylar zatenAbuu deniz 19 kilo almışsın sende 25 bitiyo 26 olduk işte o zaman ben iyimiyim ya son aylar az dikkat edersem 7 kilo şuan
Herkeşler döndümü tatildenAsıl alınan kısım son aylar zaten
Bugün göç ettik. Pazar günü datçada yangın çıktı, hemen bir saate söndü ama annem hop oturdu hop kalktı malum, evi toplayıp valizleri hazırlayıp pazartesi gün doğarken ancak çıktık.Herkeşler döndümü tatilden
Hala sozlesme gelmedi, kulaktan dolma bilgilere gore bu hafta fuarlar varmis, gelecek hafta sozlesmeler gelecekmis guya, bakalim ne olacak.Bugün göç ettik. Pazar günü datçada yangın çıktı, hemen bir saate söndü ama annem hop oturdu hop kalktı malum, evi toplayıp valizleri hazırlayıp pazartesi gün doğarken ancak çıktık.
Sen naptın gittin mi gidecek misin? İş olayı netleşti mi? Kreş olayı noldu?
Kendimizi hiç bir yerde güvende de hissedemiyoruz kiHala sozlesme gelmedi, kulaktan dolma bilgilere gore bu hafta fuarlar varmis, gelecek hafta sozlesmeler gelecekmis guya, bakalim ne olacak.
Dondugunuz iyi olmuş riske atmaya gerek yok sanirim
Bugun altindagda baya olay oldu, suriyelileri tahliye etmek zorunda kaldilar oradan.Kendimizi hiç bir yerde güvende de hissedemiyoruz kişu afgan hapishaneden kaçanların da gelecek olması uykumu kaçırıyor. Hepimizi korusun Allah zor zamanlardan geçiyoruz belli ki daha zorları da kapıda
Aaa ciddi misin? Bu ara planlı bir çalışma içindeler gibi geliyor. Afganlarla ilgili bayraklı videolar gezdi sonra eski olduğu çıktı. Sanki bilerek bir karışıklıl yapılmaya çalışıyor. Yangında kürtlere denediler tutmadı şimdi mültecilerle deneniyor sanki. Gelen tipler de zaten korkunç tipler. Sonumuz hayır olsun çocuklarımız için hayırla çıkalım ya çok korkuyorum şu süreçtenBugun altindagda baya olay oldu, suriyelileri tahliye etmek zorunda kaldilar oradan.
Bakalim afganlar ne is acacak basimiza.
Bıktık artik gercekten
Yangini kim cikarmis belli oldumu, hic izlemedim.Aaa ciddi misin? Bu ara planlı bir çalışma içindeler gibi geliyor. Afganlarla ilgili bayraklı videolar gezdi sonra eski olduğu çıktı. Sanki bilerek bir karışıklıl yapılmaya çalışıyor. Yangında kürtlere denediler tutmadı şimdi mültecilerle deneniyor sanki. Gelen tipler de zaten korkunç tipler. Sonumuz hayır olsun çocuklarımız için hayırla çıkalım ya çok korkuyorum şu süreçten
Bilemiyorum ki o kadar takip edemiyorum açıkçasıYangini kim cikarmis belli oldumu, hic izlemedim.
Yangin, sel, cinayetler bitmiyordu
Merhaba, tabiki dahil olabilirsinizSelamlar hanımlar, ben de gruba dahil olabilir miyim?
Banada bildirim gelmiyor artikAaaa niye bana konudan hiç bildirim gelmemiş???
Niye öyle oldu?Banada bildirim gelmiyor artik
Bilmiyorum ki, belki sistemsel bir seydir.Niye öyle oldu?
Arada ne konular kaçırmışım.
Düğünde doğuracamAy tenli anne pişt gebelik nasıl geciyor