- 17 Aralık 2015
- 26.447
- 48.147
- Konu Sahibi chamallows
- #29.061
Tansiyon olcuyomusunDüğünde doğuracam
Denizcim ya ayaklarımdaki yüzümdeki şişlik dışında iyiyim aslında ya sen napıyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tansiyon olcuyomusunDüğünde doğuracam
Denizcim ya ayaklarımdaki yüzümdeki şişlik dışında iyiyim aslında ya sen napıyosun
Tansiyon aleti Bi almadım ya şekeri sürekli ölçüyorum da doktor muayeneye her gittiğimde ölçüyo normal ama evd kendim demi ölçmem lazımTansiyon olcuyomusun
Ayaklarin falan sisiyorsa arada ölc benceTansiyon aleti Bi almadım ya şekeri sürekli ölçüyorum da doktor muayeneye her gittiğimde ölçüyo normal ama evd kendim demi ölçmem lazım
Planli yasarsak daha cok ac kaliyoruzbu zamanda yeni annelerin işi çok zor, hem ev hem iş... çocuk sahibi olmadan önce ekonomik vaziyeti planlamak gerek, gerçi bu zamanda planlamaya kalkarsanız işin içinden çıkalamıyor
o kesin.. yarın ne olacağı belli değil ama plan biraz stratejiye dönmüş vaziyette:)) bir de tek sizle olmuyor malum, eşiniz de uyması gerek. Günden güne daha da zorlaşıyor herşey, gerçekten aç kalacağımız günler olacak gibi ondan korkuyorum...Planli yasarsak daha cok ac kaliyoruz
Bilemiyorum ne olur ama herşeyin hic iyiye gitmedigi kesin.o kesin.. yarın ne olacağı belli değil ama plan biraz stratejiye dönmüş vaziyette:)) bir de tek sizle olmuyor malum, eşiniz de uyması gerek. Günden güne daha da zorlaşıyor herşey, gerçekten aç kalacağımız günler olacak gibi ondan korkuyorum...
Selam burcucum nasilsinHerkese selam Bi durum bildirimi yapalım bari kızlar özledim sizleri
Gecmis olsun khomyuk.Selaam naber kızlar?
Ben de özledim sizleri.
Salgına yakalandık, oğlanın ateşiyle uğraştık üç gün düşmedi bugün antibiyotik serum verdiler. Ömrünün ilk antibiyotiği ve ilk serumuydu. Yarın da bir doz daha alacakmış. Aman dikkat edin ya özellikle küçük çocuklarda çok yaygınmış
İyi olmaya çalışıyorum canım ağırlaştım iyice zor geliyo herşey bide kanımda ve idrarımda enfeksiyon çıktı onunla uğraşıyorum sağlık durumları işte sen nasılsın neler yapıyorsunSelam burcucum nasilsin
Khomyuk çok geçmiş olsun genel anlamda Bi salgın var anladığım ya kiminle konuşsam küçük büyük hasta test veriyorlar negatif valla nasıl Bi hale geldik böyle sende de bşrsey varmı denizde mi sadeceSelaam naber kızlar?
Ben de özledim sizleri.
Salgına yakalandık, oğlanın ateşiyle uğraştık üç gün düşmedi bugün antibiyotik serum verdiler. Ömrünün ilk antibiyotiği ve ilk serumuydu. Yarın da bir doz daha alacakmış. Aman dikkat edin ya özellikle küçük çocuklarda çok yaygınmış
İyi olmaya çalışıyorum canım ağırlaştım iyice zor geliyo herşey bide kanımda ve idrarımda enfeksiyon çıktı onunla uğraşıyorum sağlık durumları işte sen nasılsın neler yapıyorsun
Khomyuk çok geçmiş olsun genel anlamda Bi salgın var anladığım ya kiminle konuşsam küçük büyük hasta test veriyorlar negatif valla nasıl Bi hale geldik böyle sende de bşrsey varmı denizde mi sadece
Yok ateş, öksürük, burun tıkanıklığıydı. En son gece kulağım ağrıyor dedi. Kulakta enfeksiyon çıktı. antibiyotikle de geçti.Khomyuk çok geçmiş olsun, teşhis kondu mu sadece ateş mi belirti?
Grip olmuş, kulağa vurmuş çok ağrır ya kıyamam…Yok ateş, öksürük, burun tıkanıklığıydı. En son gece kulağım ağrıyor dedi. Kulakta enfeksiyon çıktı. antibiyotikle de geçti.
Burcu geçmiş olsun doktorun ne diyor enfeksiyona? Dikkat et sen de
Film canım nasılsın ablan taşındı Bi gittin gidiş o gidişAy tenli anne sen de kendine çok dikkat et, enfeksiyon ciddi bir durum canım ya, sebebi belli mi?
Tedavi edebiliyorlar mı hamilelik süreciyle beraber?