Geçinemeyenler kulübü

bu zamanda yeni annelerin işi çok zor, hem ev hem iş... çocuk sahibi olmadan önce ekonomik vaziyeti planlamak gerek, gerçi bu zamanda planlamaya kalkarsanız işin içinden çıkılamıyor, siz yine de planlayın, çalışan anneler eşinizle ortak bütçe çıkarın.

Bilemiyorum ne olur ama herşeyin hic iyiye gitmedigi kesin.

Selaam naber kızlar?
Ben de özledim sizleri.
Salgına yakalandık, oğlanın ateşiyle uğraştık üç gün düşmedi bugün antibiyotik serum verdiler. Ömrünün ilk antibiyotiği ve ilk serumuydu. Yarın da bir doz daha alacakmış. Aman dikkat edin ya özellikle küçük çocuklarda çok yaygınmış

Gecmis olsun khomyuk.
Esimde hastaymis ama onda ates yok.
Sizin ki ne salgini ?

Ne oluyor anlamiyorum ki.
Yaz gunu gribal enfeksiyonlar, virusler ishaller bir bitmedi sağlikla sinanmalarimiz.

Selam burcucum nasilsin
İyi olmaya çalışıyorum canım ağırlaştım iyice zor geliyo herşey bide kanımda ve idrarımda enfeksiyon çıktı onunla uğraşıyorum sağlık durumları işte sen nasılsın neler yapıyorsun
Khomyuk çok geçmiş olsun genel anlamda Bi salgın var anladığım ya kiminle konuşsam küçük büyük hasta test veriyorlar negatif valla nasıl Bi hale geldik böyle sende de bşrsey varmı denizde mi sadece

Bizde yok. Denizde bu ara kreş arkadaşlarıyla çok oyun parkına gitti ordan kaptı yada tatilde havuzdan oldu diyorum. Emin değilim

Grip olmuş, kulağa vurmuş çok ağrır ya kıyamam…
Herkes bir hasta zaten nezle, grip, salgın virüsler kol geziyor etrafta.
Korona zaten artık kim kime dumduma ama şu yaz hastalıklarından korktuğum kadar, hiçbir şeyden korkmam.
Çok geçmiş olsun.

Ay tenli anne sen de kendine çok dikkat et, enfeksiyon ciddi bir durum canım ya, sebebi belli mi?
Tedavi edebiliyorlar mı hamilelik süreciyle beraber?
Film canım nasılsın ablan taşındı Bi gittin gidiş o gidiş
Dün doktor randevum vardı biraz akıntım dan şüpheşendim hem kan hem idrar tahlili istedi bugün verdim ben kendim yorumladım lökosit vs yüksek 4 5 tane değer devlete götüremedim sıra bulamadım gitsem mırın kırın bakıyorlar yarın özele göstercem inşallah kötü birsey değildir ne gibi tedavisi var bilmiyorum yüksek çıkan değerlere internetten bakım idrara kan karışması sebebi ile yükselen varmış falan birbiri ile bağlantılıdır muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…