Geçinemeyenler kulübü

Kızlar bir süre ara vermek istiyorum, kendinize iyi bakın tekrar görüşene kadar olurmu

İyidir khomyuk nasıl olsun. Uzun zaman gelemedım dertler tasalar, özlemişim buraları. Sen nasılsın neler yapıyorsunuz?
Napalım canım, geçen hafta maaile datçaya geçtik. Yangınlar başladı canımız sıkkın. Bir iki haftaya döneceğiz diyoruz ama inşallah yollar açık kalır. Sabah akşam gözümüz haberlerde. Sıkıntılıyız anlayacağın. Sen de ne var ne yok?

2021 den cok umutluydum ama hersey üst üste geldi. Babam rahatsızlandı. Ablam bosandı. Ben ev değiştirdim. Keyifsiz bir dönemden gecerken bir de güzel ülkemizin halleri... Umutsuzluk yok desem de sanki hiç güzel şeyler olmayacak gıbı geliyor karamsarlasıyorum.

Ben o kadar umutsuzum ki laylon o kadar olur. Yerel halk her gün beş lt su taşıyor kendi imkanıyla, o kadar kötü durum bir lt suya muhtaçız, ama devlet 100 lt eksik diye 4.900 lt su atan uçağı kabul etmiyor. Yanın diyorlar bize resmen. Burdakiler artık patlamaya hazır bomba gibi. Üvey evlat gibi yalnız bırakıldık ya, orman bakanı resmen ağzıyla dedi ya chpli olduğu için belediyesi yanmasına müsade ettik ne yazık ki dedi. Çok ağlıyorum çok öfkeleniyorum.

Geçmiş olsun bu arada babanın neyi var? Ablana üzülüyorsundur mutlaka ama belki bu daha iyi olur. İnan biz de ablam boşanınca üzüldük, bir araya getirelim dedil fln ama şimdi yeni hayatı daha güzel, ablam daha mutlu iyiki boşandılae diyoruz. Gözünün içine ışık geldi ya.
Evine ne oldu? Hayırdır

Kızlar merhaba bebeklinick ile ilgili hâberi olan varmı Banli idi ban bitti siteye girmedi cuma gününden bu yana buraya da yazıyordu ne bileyim reelde konuşan olur bi haber alan olur merak ettik ben ve arkadaşlar size sorayim dedim kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…