- 17 Ocak 2020
- 27.525
- 39.732
- Konu Sahibi chamallows
- #29.021
Sarahcigim tatilden yeni döndüm şuan girdim eve.Zorunlu nerde gercekten
Deniz neden gitti
Kimse neden yazmıyor
İyiyim çok incesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarahcigim tatilden yeni döndüm şuan girdim eve.Zorunlu nerde gercekten
Deniz neden gitti
Kimse neden yazmıyor
Sende Hoşgeldin zorunlu nasılsın nasıl geçti merak ettik hep seni yan topiklerden bile geldiler seni sormayaChamm şimdi döndüm tatilden, eve yeni girdim .
İyiyiz
Bizim taraflarda henüz bi sıkıntı yok
Sagolsunlar çok çok ilgili, çok hassastirlarSende Hoşgeldin zorunlu nasılsın nasıl geçti merak ettik hep seni yan topiklerden bile geldiler seni sormaya
Ne diyon ablacim ne memesi, hemoroidinin memelerini kim sordu sana simdi.eşim bana özel yapım biri getirdi allah razı olsun yemin ederim oturamıyordum WC ye gitmek işkenceydi 2 haftada azaldı 1 ayda geçti Allah binbir kez razı olsun krem ve macun.kremi Memeleri içine ittirerek sürüyorsun macunu da sabah akşam aç karnına içiyorsun .Allah düşmanıma vermesin ameliyat İçin randevu almıştım iptal ettim şifa olsun alanlara
Üye acemi başka bir topiğe yazarken burayı da okuyordu sanırım, hastalığıyla ilgili bir topiğe de yazmış bu mesajı
Nasılsıniz kizlarr
Belkide vadesi o kadardı sarahcığım elinden geleni yapsan da bazen olmuyorBen iyi değilim denizcim
Annesı ölen yavru kedimin biri öldü bugun ben yıne ağlıyorum
Bakamadjm kuzucuklara annelerının emanetlerlne
Yüreğim yangın yerı
Sen nasılsın
Umarım annesıne kavuşmuş çok mutludurBelkide vadesi o kadardı sarahcığım elinden geleni yapsan da bazen olmuyor
Yok bir problem yoktu canim, biraz ruhani bunalım yasiyordum yanginlar aciklamalar vs.Sen neden gitmiştin deniz özel değilse
Yok dimi bir problem
O yangınlar insanları mahvettiYok bir problem yoktu canim, biraz ruhani bunalım yasiyordum yanginlar aciklamalar vs.
Bir kac gun kafa dinlemek istedim sadece
İnsallah.O yangınlar insanları mahvetti
Kimse Huzurlu keyifli bi yaz yaşayamıyor
Söner İnsallah biran önce
62 ile hamile kaldim 83 ile doguma girdim canim, kac hafta kaldiYuvarlanmaya az kalan Bi burcu ile sizlerleyim kızlar neler yapıyorsunuz kaç kilo almıştınız hamilelikleriniz de merak ettim
21 kilo aldım ama ben ettim sen etme az almaya bak. Vermek çook zor oluyor. Özellikle emzirme dönemi daha çok kilo aldım keşke dikkat etseydim dedim benYuvarlanmaya az kalan Bi burcu ile sizlerleyim kızlar neler yapıyorsunuz kaç kilo almıştınız hamilelikleriniz de merak ettim
Abuu deniz 19 kilo almışsın sende 25 bitiyo 26 olduk işte o zaman ben iyimiyim ya son aylar az dikkat edersem 7 kilo şuan62 ile hamile kaldim 83 ile doguma girdim canim, kac hafta kaldi
Khomyuk zayıf mı hamile kalmıştın sende ben biraz kilolu kaldım çok almamam lazım ama acayip tatlı krizleri geliyo birden 7 kilo aldım bu kadar mı fark eder ya eski hiç Bi kıyafetim iç çamaşırı olmuyo21 kilo aldım ama ben ettim sen etme az almaya bak. Vermek çook zor oluyor. Özellikle emzirme dönemi daha çok kilo aldım keşke dikkat etseydim dedim ben
Standart ayda 1 kilo zaten fazlasi boş kiloAbuu deniz 19 kilo almışsın sende 25 bitiyo 26 olduk işte o zaman ben iyimiyim ya son aylar az dikkat edersem 7 kilo şuan