Geçinemeyenler kulübü

eşim bana özel yapım biri getirdi allah razı olsun yemin ederim oturamıyordum WC ye gitmek işkenceydi 2 haftada azaldı 1 ayda geçti Allah binbir kez razı olsun krem ve macun.kremi Memeleri içine ittirerek sürüyorsun macunu da sabah akşam aç karnına içiyorsun .Allah düşmanıma vermesin ameliyat İçin randevu almıştım iptal ettim şifa olsun alanlara

Ne diyon ablacim ne memesi, hemoroidinin memelerini kim sordu sana simdi.
Mune

Ne diyon ablacim ne memesi, hemoroidinin memelerini kim sordu sana simdi.
Mune
Üye acemi başka bir topiğe yazarken burayı da okuyordu sanırım, hastalığıyla ilgili bir topiğe de yazmış bu mesajı

bebeklinick geçmiş olsun yangın bölgesindeymişsiniz diye okudum sanki, yanlış mı okudum

Belkide vadesi o kadardı sarahcığım elinden geleni yapsan da bazen olmuyor
Umarım annesıne kavuşmuş çok mutludur
Keşke hepsını sarıp sarmalayıp koruyabılsem
Akıl sağlığımıda koruyamayacam sanırım böyle giderse
İki gün öncede yolda traktörden çıkan ve savrula savrula gelen traktör kasasın bize kıl payı çarpmadan geçmesiyle kurtulduk
Bakakaldım çaressiz savunmazsıx
Bu acizlik çaresizlik yoruyor beni
Dünya yasanacak yer olmaktan çıktı

Yuvarlanmaya az kalan Bi burcu ile sizlerleyim kızlar neler yapıyorsunuz kaç kilo almıştınız hamilelikleriniz de merak ettim

21 kilo aldım ama ben ettim sen etme az almaya bak. Vermek çook zor oluyor. Özellikle emzirme dönemi daha çok kilo aldım keşke dikkat etseydim dedim ben
Khomyuk zayıf mı hamile kalmıştın sende ben biraz kilolu kaldım çok almamam lazım ama acayip tatlı krizleri geliyo birden 7 kilo aldım bu kadar mı fark eder ya eski hiç Bi kıyafetim iç çamaşırı olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…