Geçinemeyenler kulübü

Selam chamallows cuğuumm,
İyiyim tatile başladık. İkna ettiler erken geldil maaile. Keyifler yerinde oğlan tüm gün suda, ilgilenen var. Annem biraz ovdurma çitileme, pişirme yıkama işi yaptırıyor tabii ama ona da razıyım
Sen de ne var ne yok? Kreşler ağustosun 31inde başlayacak yeni döneme bir an önce baksaydın iyiydi

Oh sefan olsun
Dun ankara da bie kac yer aradim hem durumu anlattim hem bilgi aldim hepsi eylulde bos kontenjan olmayabilir dedi ama yapacak hic biseyim yok

Güvenilir bir tanıdıksa kardeş gibi fln dursum bence piraye
Değil canım, eşimin dıdısı, borsa coin işlerini takip edecek zaman ve enerjim yok, istediğim evi almak için yetersiz bı miktar, dövize cevirirsem değer kaybedecek,zarar edicem, altın hesabı açarsam nasıl olur bilmiyorum, fiziki altın la altın hesabı açmak mümkün mü? Mümkünse altın hesabına çevirirken vergisi komisyonu derken çok zarar eder miyim? Veya başka bir alternatif var mıdır? Size danışmak istedim

Tanidiginin kasasinda tutmaya korkarim ben, benim dese nasil ispatlanacak.
Benim takilarimin hepsi evde, sadece birikim amacli banka hesabindan aldiklarim bankada yaklasik 7 8 ayda 350 lira kâr etmistim ondan da.
Kendine bankada bir kada kiralayip altinlarina dokunmadan orada tutabilirsin bence ben bir seyi bozup baska bir seye yatirma taraftari degilim su donemde, cunku bana gore ne kadar dustu deselerde yine yuksek oranlar.
Altinini altin gibi kasada sakla, bundan sonraki birikimlerinide eger uzun vadeli ise altin dolar euro 3 e bolup hepsinden al derim.
Benim 2013 yillarindan alinmis altinlarim var uzun vadede hic zarar etmedim.
156 liraya aldigim ceyreklerim var diyeyim sana.

piraye euro hala yuksek 10 lira bandinda onun altina dusmeden euro alma bence.
Birde inislerde cikislarda al sat yapma al ve unut.
Al sat bize gore degil sanirim onu yapmak icin piyasalardan iyi anlamak lazim

piraye euro hala yuksek 10 lira bandinda onun altina dusmeden euro alma bence.
Birde inislerde cikislarda al sat yapma al ve unut.
Al sat bize gore degil sanirim onu yapmak icin piyasalardan iyi anlamak lazim
Yok al satla asla uğraşamam, dolar- Euro 4-7 bandına geldikten sonra döviz almayı bıraktım, duruyor öyle, altına ağırlık verdim ondan böyle oldu , evde tutamam hiç güvenli bir bölgede yaşamıyorum, neredeyse 15 yıllık birikimim çalınırsa felç geçiririm valla, ama işte dediğin gibi piyasa o kadar belirsiz ki dönüştüremedim de kaldım öyle

Kasa kirala bankada ucretleride baya uygun.
Hem bozmamis olursun hem guvende olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…