- 19 Şubat 2021
- 4.700
- 11.241
- 38
- Konu Sahibi chamallows
- #28.981
Bende iyiyim canımBem iyiyim sarah sen nasilsin
Annemlerde takılıyoruz
Babamın doktor işi annemin pazar işi alışveriş öyle vakit geçiriyoruz
Sizler neler yapıyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iyiyim canımBem iyiyim sarah sen nasilsin
Elektrikli biseyler var ya kucuk cok guzeller gordun mu hic bilmiyorum 30.000 falandi heraldeAnneme atv almak istiyoruz
Babam gerek yok annen kaza yapar diye engel oluyor
Kafama koydum ama bakacam kadın hep babam oraya buraya götürsün diye bakıyor
Arabası kıymetli babamın
Evet canım gördüm bizde öyle bişeyler istiyoruzElektrikli biseyler var ya kucuk cok guzeller gordun mu hic bilmiyorum 30.000 falandi heralde
Taşıyanını versin o zaman kadına bir zahmetEvet canım gördüm bizde öyle bişeyler istiyoruz
Kadın en azından pazara fılan gider onunla
Biri kaza yapmış kolu bacağı kırılmış onu söyleyip duruyor
Düz yolda yavas yavaş gider diyorum
Taşımaz anneni diyor bu seferde
Bakalım nolcak
Ne diyecegimi bilemiyorum burcucum valla.Geçinemiyorum kızlar
Oğlana ufak ufak başladım alışverişe her birsey alışımda içimi korku sarıyo büyük parçalar ne kadar acaba diye
Başıma gelenleri sormayın hele sanki köyde yaşıyorum deniz haala kendime gelemedim böcek fobim var gibi birsey hiç hoşlanmam çook korkarım balkonumun birisi kapalı balkon birisi de normal hiç karşılaşmadım böcek vs çamaşır asmıştım açık olana toplayım dedim sandalyeyi kenara çekerken sen üstünde kocaman Bi kertenkele şehir yerinde 6.katta senin ne işin var yavrum buraya çıkana kadar niye ikiye üçe girmedin sinirlerim bozuldu eşim evde olmasa napardım bilmiyorum bebeyi düşürecektim açık balkon benim için bitmiştirNe diyecegimi bilemiyorum burcucum valla.
Sonumuz hayir olsun insallah
Akıl mı kaldı bendeKiz adimi duzelt
Annemin evinde de 2 kere gordum ben nerden geliyor anlamadik ciddenAkıl mı kaldı bende
Eve mi girdiAnnemin evinde de 2 kere gordum ben nerden geliyor anlamadik cidden
Tabi evde yakaladim, evi supuruyordum birsey var onumde ben supuruyorum o ilerliyo minicik biseydi, sandim ki hafif bi kagit gibi bisey ruzgardan ilerliyo falanEve mi girdi
Bahçede ağaçlar var sanırım oralarda yaşıyo apartman duvarına yürüyerek de çıkıp hayır taktir etmek lazım 6.kata kadar azimle çıkmasını allahım sen affet prematüre bebek gibi Bi elleri ayakları var gece kesin rüyamda
İyi cesaret sendeki de korkmaz mısın Bi anda mı gelişti olaylar peki eve yavrulamaz mı o ya nasıl yakaladınız geriTabi evde yakaladim, evi supuruyordum birsey var onumde ben supuruyorum o ilerliyo minicik biseydi, sandim ki hafif bi kagit gibi bisey ruzgardan ilerliyo falan
Tam egildim elimle alacagim göz göze geldik resmen
Çocuk eşyaları korkunç zamlanmış. Allah yardımcınız olsumGeçinemiyorum kızlar
Oğlana ufak ufak başladım alışverişe her birsey alışımda içimi korku sarıyo büyük parçalar ne kadar acaba diye
Hiç azalma yok mu khomyuk?Canım çok sıkkın kızlar, marmaris çok kötü. Manavgat zaten çok kötü. Tüm o yeşil mavi cennet görüntüsü gitti. Siyah tepeler. Moralim çok bozuk. Gitti canım memleketim ah! Bir de can korkusu paniği de var, hep geldiğimiz yola geliyor yangın, rüzgar da çok fena bugün. şimdi ablamın eşi bizle gelmemişti. Dönün diyor, e datça yolu bi açılıyor bi kapanıyor. Orada mahsur kalacaksınız diyor bize. Ama dönsek dönüşte de ordan geçeceğiz sonuçta.
Bizim burda yok canım. Ama yangın tek yolumuz var o taraflarda rüzgar da var ya yol kapanırsa diyorlar bize. Bu gece de fethiye yakıldı. Kabus gibiHiç azalma yok mu khomyuk?
Gecmis olsun keşke çikabilseniz ordan
Datca marmaris yolunu dun ulasima kapattilar ama acildimi bilmiyorum.Bizim burda yok canım. Ama yangın tek yolumuz var o taraflarda rüzgar da var ya yol kapanırsa diyorlar bize. Bu gece de fethiye yakıldı. Kabus gibi
Hala kapalı. Bir yol daha var orası açık, oklar yolu.Datca marmaris yolunu dun ulasima kapattilar ama acildimi bilmiyorum.
Allah belalarini versin.
İnsanlarin zaten bir bucuk 2 senedir canı burnunda şeref yoksunlari bunlar