• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Tayt pantolonlar pamuklanmıyor, şiddetle tavsiyemdir.
Öyle siyah renkte 4 taytım var, herkes aynısını giyiyorum sanıyordur ama biri düğme detaylı, biri fitilli, biri ispanyol paça, biri yüksel bel toparlayıcı falan ajahahshsh
Hangi marka giyiyorsun ben de cok tayt giyerim

Ben taytı 1-2 yıldır keşfettim, spor için almıştım baktım çok rahat evde giyiyorum. Hamileyken bile hamile taytı aldım. 4-5 tane vardı, sürekli evde olmaktan eskimeye başlamışlar bile. Yüksek bel olması, oturup kalkarken rahat olması çok iyi.

Öyle siyah renkte 4 taytım var, herkes aynısını giyiyorum sanıyordur ama biri düğme detaylı, biri fitilli, biri ispanyol paça, biri yüksel bel toparlayıcı falan ajahahshsh
bir tanede öyle çelik tayt tarzi bi pantolon aldim
umarim bedenleri olur ☺️

Ben taytı 1-2 yıldır keşfettim, spor için almıştım baktım çok rahat evde giyiyorum. Hamileyken bile hamile taytı aldım. 4-5 tane vardı, sürekli evde olmaktan eskimeye başlamışlar bile. Yüksek bel olması, oturup kalkarken rahat olması çok iyi.
Taytı bayağı 10 12 senedir vazgeçilmez ürünüm yaptım ben.
Kotlarımın bile çoğu tayt kottur, kumaş pantolon deseniz yine aynı.
Düğmeli bir şey acayip rahatsız eder oldu, giyemiyorum artık desem yeridir.

bende de aynı siyah polyester tişörtten tam 4 tane var.bulabilsem gene alacağımm ütü derdi yok giy at makineye kısa programa hemen de kuruyor giy :KK70:

fil diyetine başlaaaa koca göbeği sallaa sallaaaaa diye bir şarkı var kızım bayılıyorrrr :KK70:

tek başına hiç bisey etmedimi 😁
harcamama gerek kalmadı markete gittik sadece aktüelde de hiç bir şey yoktu alacak.ama az önce bir konu okudum adam resmen rüşvet almış kendi çocuğunun da hesabına yatırmış.nefret ediyorum böyle insanlardan .tek kuruş vergim geçmişse boğazlarından böylelerinin haram zıkkım olsunnn.kendi evladımın boğazından geçtiyse ona da haram olsun. :kızgın:

Back