• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

bende sabah 8 de gozumu acar acmsaz ordan 4 tane pantolon alip geri uyudum 😂😂
Hem de 4 tane, hay maşallah.
Touche sepetim bekliyor benim.
Elim varıp da siparişi henüz onaylayamadım.
Oğlumun bulunduğu ülke ayın 23’ünde 3 hafta kapanmaya gidiyor önümüzdeki Pazartesi ona extra para göndermemiz lazım alışveriş için.
Oğlum ve yeğenim öncelikli, benim en kıymetlilerim onlar, sonra kardeşim, sonra eşim, sonra anam-babam.
Kimseler duymasın bu yazdıklarımı aileden😂

Hem de 4 tane, hay maşallah.
Touche sepetim bekliyor benim.
Elim varıp da siparişi henüz onaylayamadım.
Oğlumun bulunduğu ülke ayın 23’ünde 3 hafta kapanmaya gidiyor önümüzdeki Pazartesi ona extra para göndermemiz lazım alışveriş için.
Oğlum ve yeğenim öncelikli, benim en kıymetlilerim onlar, sonra kardeşim, sonra eşim, sonra anam-babam.
Kimseler duymasın bu yazdıklarımı aileden😂
hic pantolonum kalmamisti pandemiden beri gidip deneyip alamadigimdan 1 tane kotum kamisti sadece.
yikayinca acikta kaliyodum,
artik almak zorundaydim ☺️

Yok ya olur mu öyle şey, insanın sevdikleri vs işin içinde olunca tüm bilgiler yok oluyor birilerinin herşey düzelecek demesine ihtiyaç duyuyorsun çaresizce. Çok teşekkür ederim 🥰❤️

Boğazım kötü, tahminlerime göre hastalığın 6.günümdeyim uç noktası geçti , muhtemelen ya ciğere indi ya da inmek üzereyken ilaçları aldım
hep birlikte rahatça atlatacaksınız inşallah ❤️

Trendyol KotonKids’de güzel indirim var.
Yeğenime 4 parça kıyafet aldım 106 TL tuttu.
Çocuklu arkadaşların dikkatine.
Kotonu indirimde hayatta kaçırmam.
Eylüldeki ve ekimdeki indirimlerinde aldım çocuklara, parça başı 25 tl bandında oluyor.
Kaban için de çok uğraştım bu sene, elimizdeki kaban kotonundu bayağı gocuk şeklinde muhteşemdi ama beden girmedi stoklara😂

Kalitesinden oldukça memnunum, denemeyenlere tavsiyedir.

İnternetten alışverişte en nefret ettiğim beden uymaması. Efsane indirimde kendime kot aldım Collins’ten dar gelmesin diye bir beden büyük aldım, çok bol geldi çuval gibi. Oğluma LCW’den pantalon aldım, 8 yaşındaki çocuğa 9-10 yaş aldım küçük geldi. Eşim de kargolar kalabalık oluyor uğraştırma beni dedi, zaten önceden de 4/5 parça alıyorsam biri umduğum gibi olmuyordu o zaman da iade etmiyordum.

İnternetten alışverişte en nefret ettiğim beden uymaması. Efsane indirimde kendime kot aldım Collins’ten dar gelmesin diye bir beden büyük aldım, çok bol geldi çuval gibi. Oğluma LCW’den pantalon aldım, 8 yaşındaki çocuğa 9-10 yaş aldım küçük geldi. Eşim de kargolar kalabalık oluyor uğraştırma beni dedi, zaten önceden de 4/5 parça alıyorsam biri umduğum gibi olmuyordu o zaman da iade etmiyordum.
pantolonlarda ben de sorun yaşıyorum ama üst g,y,m dış giyim ayakkabı çanta ucuza geliyor hep netten alırım

ev işlerim var biraz akşama görüşürüz dostlar ben çıkıyorum size güzel sohbetler dilerimm.

onlarda heba oldu hep giymekten ☺️ bacak aralari pamuklandi artik
Tayt pantolonlar pamuklanmıyor, şiddetle tavsiyemdir.
Öyle siyah renkte 4 taytım var, herkes aynısını giyiyorum sanıyordur ama biri düğme detaylı, biri fitilli, biri ispanyol paça, biri yüksel bel toparlayıcı falan ajahahshsh

Back