- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.307
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #2.881
Çocuğu oturtup keyif yapcam benKızlar neler yapıyorsunuz
Bugün de sıfır tl harcadık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğu oturtup keyif yapcam benKızlar neler yapıyorsunuz
züleyhayı al eve koridorda uyur nolacakkk yalnız kalmaaaKöyde mahsur kaldı anneannesi ile beraber romantik gece geçiriyordur.
Hangi konu??harcamama gerek kalmadı markete gittik sadece aktüelde de hiç bir şey yoktu alacak.ama az önce bir konu okudum adam resmen rüşvet almış kendi çocuğunun da hesabına yatırmış.nefret ediyorum böyle insanlardan .tek kuruş vergim geçmişse boğazlarından böylelerinin haram zıkkım olsunnn.kendi evladımın boğazından geçtiyse ona da haram olsun.
Kocam yok ya bende hiç harcamadım para diyorum sen çok harcama yapıyorsun diye kızıyor bide banaÇocuğu oturtup keyif yapcam ben
bend e harcamadım ama chama yüzünden maalesef koton indirimlerini araştırır buldum nette kendimi.ama almayacağımm sepete koyup koyup bırakacağımmmmÇocuğu oturtup keyif yapcam ben
çocuğumun babası tekrar barışmak istiyorHangi konu??
Yapacaktım. Araba bulursam gelcem dedi. Gündüzden deseydi gelmem diye kesin koynumdaydızüleyhayı al eve koridorda uyur nolacakkk yalnız kalmaaa
Kocaların hepsi öyle yaKocam yok ya bende hiç harcamadım para diyorum sen çok harcama yapıyorsun diye kızıyor bide bana
birinden ödünç alsın sadece oyuncak için napacak o makineyi bizde de var bu arada maalesefKocaların hepsi öyle ya
Bugün gelmiş 250 tl ye lehim makinesi alacağım diyor. Benim fi tarihinden kalma konuşan öten oyuncakların eskimiş kablolarını birleştircekmiş
En büyük hobimdi bıraktım, bir yerden sonra ucuz givi geliyor saçma sapan harcıyorsun. Tüm o alışveriş uygulamalarını fln sildim vallahibend e harcamadım ama chama yüzünden maalesef koton indirimlerini araştırır buldum nette kendimi.ama almayacağımm sepete koyup koyup bırakacağımmmm
20 kusür yıllık memuruz 480 bini nakit hiç bir arada görmedik.O konuya bak yaptığımız yorumlara cevap vermemiş. İşine gelenlere cevap vermiş
Evde sıkılıyordur. Nerede ikamet ediyorsunuz lehim makinası o kadar pahalı değil sanki?Kocaların hepsi öyle ya
Bugün gelmiş 250 tl ye lehim makinesi alacağım diyor. Benim fi tarihinden kalma konuşan öten oyuncakların eskimiş kablolarını birleştircekmiş
Allah evladından çıkartmasın. Çok utanmazlar arsızlar hatta..20 kusür yıllık memuruz 480 bini nakit hiç bir arada görmedik.
kalite kalite var pahalısı da var yaniiiiEvde sıkılıyordur. Nerede ikamet ediyorsunuz lehim makinası o kadar pahalı değil sanki?
Para var uleynn harcar harcar enişte zenginkalite kalite var pahalısı da var yaniiii
sen de herkesi zengin sanıyorsun zengin olsak ne işimiz var hergün k.k da .Para var uleynn harcar harcar enişte zengin
Eskişehirdeyiz. İnternetten bakmış, bilemiyorum ki. Ay ucuz olsa da ekstra eşya istemiyorum ya evin her yanı saçma saçma alet edavatla doluyor sonra.Evde sıkılıyordur. Nerede ikamet ediyorsunuz lehim makinası o kadar pahalı değil sanki?