• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

harcamama gerek kalmadı markete gittik sadece aktüelde de hiç bir şey yoktu alacak.ama az önce bir konu okudum adam resmen rüşvet almış kendi çocuğunun da hesabına yatırmış.nefret ediyorum böyle insanlardan .tek kuruş vergim geçmişse boğazlarından böylelerinin haram zıkkım olsunnn.kendi evladımın boğazından geçtiyse ona da haram olsun. :kızgın:
Hangi konu??

Kocam yok ya bende hiç harcamadım para 🤣 diyorum sen çok harcama yapıyorsun diye kızıyor bide bana 😂
Kocaların hepsi öyle ya😁😁
Bugün gelmiş 250 tl ye lehim makinesi alacağım diyor. Benim fi tarihinden kalma konuşan öten oyuncakların eskimiş kablolarını birleştircekmiş😳

Kocaların hepsi öyle ya😁😁
Bugün gelmiş 250 tl ye lehim makinesi alacağım diyor. Benim fi tarihinden kalma konuşan öten oyuncakların eskimiş kablolarını birleştircekmiş😳
birinden ödünç alsın sadece oyuncak için napacak o makineyi bizde de var bu arada maalesef :KK70:

bend e harcamadım ama chama yüzünden maalesef koton indirimlerini araştırır buldum nette kendimi.ama almayacağımm sepete koyup koyup bırakacağımmmm
En büyük hobimdi bıraktım, bir yerden sonra ucuz givi geliyor saçma sapan harcıyorsun. Tüm o alışveriş uygulamalarını fln sildim vallahi

eşimle aynı seviyede çalışanlar havuzlu villalarda oturuyor çocukları kolejde okuyor yazlıkları var ha bir de birikimleri var nasıl oluyorsa 8 bin maaşla :KK70: biz 40 yıl önce vefat eden kayınbabamın bıraktıkları olmasa dımdızlağız yahuu.vergi öderken içim açıyor artık.bu da son yorumum geyiğe geri döneyimmm gerçekler yazılmıyor maalesef her yerde

fiziki karne verilecek mi acaba?verilecek deniyor ama gene değiştirebilirler.benim kız takdir belgesine çok heves ediyor

Back