- 8 Mart 2015
- 25.055
- 81.027
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.461
Ben ki kafayı yedim, nasıl olduğunu bildiğim halde illa göreceğim aileye ulaşacağım bilmem ne diye tutturdum, kaç kere git gel yaptım, birden bire böyle bir şey olacak ve belirsiz.Umarim oyun oynarken falan olmustur.
Diger turlusu benim icin katil olma sebebi direk aile ne yapar bilmiyorum
Ahaha evet kaç zamandır hepimiz denk gelemiyorduk.Görüyon mu benim pasaklı kuaförü nasıl da topiği topladı
Biz gene arada uğruyoruz da sen tam kaçaksın ablanın taşınmayla Bi başladın daha da yoktunAhaha evet kaç zamandır hepimiz denk gelemiyorduk.
Yavrucuk konusamiyor ki derdini anlatsinBen ki kafayı yedim, nasıl olduğunu bildiğim halde illa göreceğim aileye ulaşacağım bilmem ne diye tutturdum, kaç kere git gel yaptım, birden bire böyle bir şey olacak ve belirsiz.
Allahhhh diyorum…
Diziler vardı yeni sezonu gelen, onları bitirdik akşamları.Biz gene arada uğruyoruz da sen tam kaçaksın ablanın taşınmayla Bi başladın daha da yoktun
Biz gene arada uğruyoruz da sen tam kaçaksın ablanın taşınmayla Bi başladın daha da yoktun
Ya bacım yaptın ne olacak, Deniz annesiz kalacak.Yavrucuk konusamiyor ki derdini anlatsinannesine sarilip sarilip bakmiş ya
Pislik cikacak ordan bellide bakalim ne cikacak.
En cok korktugum sey bu benim.
Gercekten kotu olur sonu.
canli yayinda izlerler kizini doven ögretmeni dove dove bayiltip ibreti alem olsun giren cikan kafasini carpsin unutmasin diye okulun giris kapisina asti diye izletirler muge anlida
Birisi ses cikaracak agzini burnunu dagitacak ki bir daha kimsenin cocuguna yapamayacak.Ya bacım yaptın ne olacak, Deniz annesiz kalacak.
Kaç sene alacaksın acaba?
Öyle böyle diyoruz da işte realitesi yok.
Olmadığı gibi doğru düzgün cezası da yok bu işlerin.
Babamın ayakları 42 ve gerçekten sığiyor.Ayak numarası büyükse çorabınsa sığmaya bilri. Benim ayağım 39 no tam oluyor. 40tan sonrası sığmaz bence
Başka kişiyle karıştırdın.Kız içeride adamların mı var deniz yoksa
Ben kullanıyorum iki yıldır canımGecen bir ayak maskesi gorduk kizlar kullanan varmi bilmiyorum baya soyulan birsey.
Ayaktaki ölü deriyi soyup kaldiriyo komple
O zaten en baştaBaşka kişiyle karıştırdın.
Sürekli adamları tanıdıkları olan başka uyeydi
İyiyim burcucum.O zaten en başta
Nasılsın fork fork
İyiyim diyelim Çok geç gördüm kusura bakma canım yiğenin yarın ayrıntılı ultrason var çok heyecanlıyım daha uyuyamadımİyiyim burcucum.
Sen nasılsın yegenimiz nasil
Kayınvalidem evindeyim. Kayınpederle köşe kapmaca oynuyorumHanimlar nasilsiniz
O niyeKayınvalidem evindeyim. Kayınpederle köşe kapmaca oynuyorum
İyiyiz cham.ne oldu sizin MKE durumlariHanimlar nasilsiniz
Canım nasılmis bebekİyiyim diyelim Çok geç gördüm kusura bakma canım yiğenin yarın ayrıntılı ultrason var çok heyecanlıyım daha uyuyamadıminşallah Bi rahatsızlığı çıkmaz