- 17 Ocak 2020
- 27.543
- 39.783
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.501
Görümcende işin içindeyse o iş sakatBenim çilemde haftaya carşamba başliyor beşli koalisyon çetesinin içine düşecegim
Kaynana, kaynananin annesi, teyzesi, bacisi ve gorumceGörümcende işin içindeyse o iş sakat
Ay tenli anne ne yaptin girdin mi detayli ultrasona
Canım nasılmis bebek
Ben önünü kestim bana gelemez gidemez. Senede 2 kere giderim anca 6 gece fln kalırımKızlar sağolun bebek iyi dedi çok şükür hiç Bi sıkıntısı yok normal aylık kontrollere devam dediKhomyuk ile kaderimiz aynı bende kaç gündür kp geldi onun başını bekliyorum dün artık eşimle baya konustuk anlattım yarın gideriz diyo ya hani nerede haftaya gene aynısı olur ne çok seviyorlar koloni halinde yaşamayı
Onun kayinpeder de onda degildir heralde ya, kayin pederi yurt disinda calisiyordu ordan gelmistir muhtemelen.Ben önünü kestim bana gelemez gidemez. Senede 2 kere giderim anca 6 gece fln kalırım
Ay öyleyse geldiklerinde görüşmeler normal ya. Biz dönünce abim gelecek. Biz şimdi kaldığı bir ay boyunca yapışık olacağız. Kahvaltıya gideriz akşam yatmaya döneriz. Senede bi kere bi ay gelince bir gün bile ayrı kalamıyor insan. Şimdi bir şey diyemedim ondanOnun kayinpeder de onda degildir heralde ya, kayin pederi yurt disinda calisiyordu ordan gelmistir muhtemelen.
Maalesefki denizOnun kayinpeder de onda degildir heralde ya, kayin pederi yurt disinda calisiyordu ordan gelmistir muhtemelen.
Yok canım ya bir ay gelse mesela o bir ay hep beraber olmak istiyor gece gündüz bende rahatsız oluyorum muhtemelen kv de oluyordur sonuçta iki ayrı eviz alışamıyoruz ama kp çok memnunAy öyleyse geldiklerinde görüşmeler normal ya. Biz dönünce abim gelecek. Biz şimdi kaldığı bir ay boyunca yapışık olacağız. Kahvaltıya gideriz akşam yatmaya döneriz. Senede bi kere bi ay gelince bir gün bile ayrı kalamıyor insan. Şimdi bir şey diyemedim ondan
Sayılı gün çabuk geçer canım.Yok canım ya bir ay gelse mesela o bir ay hep beraber olmak istiyor gece gündüz bende rahatsız oluyorum muhtemelen kv de oluyordur sonuçta iki ayrı eviz alışamıyoruz ama kp çok memnunhiç gitmemek değil ama en azından 30 dk bile yok mesafa yatmaya evime gidiyim rahat yatamıyorum
Tabi yormazlar onu kendi evlerine kadar, kendileri gelip orda kalirlarSayılı gün çabuk geçer canım.
Bebeğin olunca seni o kadar yoracaklarini sanmıyorum
Kuzu bu sefer de tuttururlar torunu getirin diye e bu sefer de iki kat oluyo sorumluluk yükSayılı gün çabuk geçer canım.
Torun olunca her şey çok sevimsizleşiyor ya. Biz asgari diyalog anlaşıyorduk mesela üç sene. Çocuk oldu aramız açıldı. Sürekli kendi taraflarına benzetmeleri, her huyu bizden bizim çocuğumuz bu imaları, her konuda sorsan da sormasan da akıl vermeleri. Gerçekten tahammülü asıl zorlayan kısım başlıyor. Ki burcunun durumunda torun özledik ayağına evden çıkmayacaklar.Sayılı gün çabuk geçer canım.
Yok valla bugün evime geldim duvarlar bile gözüme Bi güzel göründüHerkesler sıcaktan mayışmıştı
Evine geçebildin mi sonunda :)Yok valla bugün evime geldim duvarlar bile gözüme Bi güzel göründüakşam kendi yatağımda yatacak olmanın heyecanı bastı şimdiden sıcakta neymiş bunların yanında deniz
Sen napıyosun
Sonunda valla bıraksalar kp yeni Bi iş bulana kadar beraber yaşayacazEvine geçebildin mi sonunda :)
İyiyim bende burcu, bugun ikinci aşımı oldum sali kayseriye yola cikiyorum hazirlik yapiyorum.
Siz zaten kovit atlarmadiniz mi size 6 ay asi yapmiyolar diye biliyorum degistimi o?Sonunda valla bıraksalar kp yeni Bi iş bulana kadar beraber yaşayacaz
Benim eşim daha birinciyi olmadı ya hep Bi bahane çıktı birazda korktu gitmedi hatırlatsam bidaha.
Gezmeye mi kayseriye ne hazırlığı kız
Eşimde olmadı canım ben geçirdim o temaslı diye karantina da kalmıştı ama çıktı aşı randevu alabilirsiniz diye mesaj geldi geçen zorunlu demişti ya öyleSiz zaten kovit atlarmadiniz mi size 6 ay asi yapmiyolar diye biliyorum degistimi o?
Bayram geliyor ya canim.
Bayramlari kayseride oluyoruz biz
Ooo gezmelerEvine geçebildin mi sonunda :)
İyiyim bende burcu, bugun ikinci aşımı oldum sali kayseriye yola cikiyorum hazirlik yapiyorum.