- 14 Haziran 2019
- 14.528
- 70.419
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.441
Yok ya çok ince bir tabakayı alıyor. Derin çatlağın varsa o hafif belli oluyor. Bunu alıp ayağı adam edersin ama sonrasında her gün ponza ve kremle de devam etmen lazım. Kalıcı bir şey değilBen kullanmadım, ablam, arkadaşlarım falan kullanıyor.
2 ya da 3. güne komple kaldırıyor.
Alacaktım unuttum, gerçi hassas tenliyim ben parmağımdaki deriyi de sökerse diye düşüncelerim var.
Maskesizlikten ceza mı?Adama anlattım bakın ben vatandaşım karpuz deyip geçmeyin gıda sektörü marketten bakkaldan ne farkı var kaç kişi alıyo ordan benim eşim de almış gelmiş ne maske var ne birsey diyorum adam uyarıyo sadece. E sokakta maskesiszlikten ceza yiyenlerin hakkı nerde şimdi. Millet tutturabildiğine ya
Erkeklere de uygun mu yazık benim garibimin topuğu kötü olmuş akşama kadar ayakkabının içinde dura duraBenim topuklarda fena olmus ya.
Almam lazim oyle bir sey.
Onceden vazelin aspirin yeterdi kaymak gibi olmasina simdi tirt
Ben maske cezası ödemeye ptt ye gelem maskesiz ergen gördümMaskesizlikten ceza mı?
Geçen yasağın kalktığı akşam cnn kameraları taksimde canlı yayındaydı.
Vallahi yayın duruyordur aç bak, 10 insanın 8 inde maske takılı değil, polis aracı orda, inanılmaz kalabalık mevcut.
O cezalar en başta yapıldı, itiraz edildi vs sonra bırakıldı.
Edemem ben öyle ayakla uğraşmayı sevmiyorum, pedikür ve kalıcı oje beni asgari 1 ay götürüyor.Yok ya çok ince bir tabakayı alıyor. Derin çatlağın varsa o hafif belli oluyor. Bunu alıp ayağı adam edersin ama sonrasında her gün ponza ve kremle de devam etmen lazım. Kalıcı bir şey değil
Ayak numarası büyükse çorabınsa sığmaya bilri. Benim ayağım 39 no tam oluyor. 40tan sonrası sığmaz benceErkeklere de uygun mu yazık benim garibimin topuğu kötü olmuş akşama kadar ayakkabının içinde dura dura
O zaman body shop kenevirli ayak kremini de al. Önce maskeyle soy. Sonra her akşam keneviri sür.Edemem ben öyle ayakla uğraşmayı sevmiyorum, pedikür ve kalıcı oje beni asgari 1 ay götürüyor.
Havalar pişti, terlik giyemiyorum ayağımın halinden
Canım haklısın dışarıda herkes öyle ama sen gıda satıyorsun dediğim gibi Bi marketten ne farkı var. Kasiyer maskesiz gibi aynı şey günde kaç tane satıyo o karpuzdan Allah bilir bu arada eşimin cezası da gelmedi daha 17 günlük tam kapanmada yemişti ya Bi kez karakolu arayıp sorduk eğer ceza yazıldıysa size ulaşırız bilgi veremeyiz dediler ölü takliti yapıyo şuan eşim hiç ses çıkarmıyoMaskesizlikten ceza mı?
Geçen yasağın kalktığı akşam cnn kameraları taksimde canlı yayındaydı.
Vallahi yayın duruyordur aç bak, 10 insanın 8 inde maske takılı değil, polis aracı orda, inanılmaz kalabalık mevcut.
O cezalar en başta yapıldı, itiraz edildi vs sonra bırakıldı.
Direk kenevirin kendini macun yapip sursek olmazmi kiO zaman body shop kenevirli ayak kremini de al. Önce maskeyle soy. Sonra her akşam keneviri sür.
Bana ozelden plakanizi atarmisinCanım haklısın dışarıda herkes öyle ama sen gıda satıyorsun dediğim gibi Bi marketten ne farkı var. Kasiyer maskesiz gibi aynı şey günde kaç tane satıyo o karpuzdan Allah bilir bu arada eşimin cezası da gelmedi daha 17 günlük tam kapanmada yemişti ya Bi kez karakolu arayıp sorduk eğer ceza yazıldıysa size ulaşırız bilgi veremeyiz dediler ölü takliti yapıyo şuan eşim hiç ses çıkarmıyo
O zaman olmaz başka bşrsey bulsunAyak numarası büyükse çorabınsa sığmaya bilri. Benim ayağım 39 no tam oluyor. 40tan sonrası sığmaz bence
Kız içeride adamların mı var deniz yoksaBana ozelden plakanizi atarmisin
Eski trafik sube bakanı babamKız içeride adamların mı var deniz yoksa
Trafikle alakalı değil ki canım adama sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği ceza yazdılarEski trafik sube bakanı babam
Oyle durumlarda is adli mercilere varirsa pedagoglar falan cok isinin ehli oluyor.Ay çok kötü oldum, kreşten morlukla gelen çocuğu okuyunca.
Gerçekten böyle bir durumda ne yapmak gerek?
Doktora gidilse doktor bunu kaydetse aile de zan altında, hiç bilgisi olan var mı?
Plakaya yollamis olabilir beybiTrafikle alakalı değil ki canım adama sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği ceza yazdılarruhsatı bile istemedi ki diyo
Tabii adli rapor ediliyor.Oyle durumlarda is adli mercilere varirsa pedagoglar falan cok isinin ehli oluyor.
Her turlu anlarlar kimin yaptigini.
Umarim oyun oynarken falan olmustur.Tabii adli rapor ediliyor.
Büyük oğlanın alnı yarıldığında kreş hemen imza almış adli durum yoktur vs diye, aynı şekilde acil serviste de yine imza aldılar eşimden.