- 14 Haziran 2019
- 14.528
- 70.414
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.481
Biz kayınpederle küsüz senelerdir. Bu kış bi adım attı ama ben istemiyorum onunla tekrar diyalog kurmak. Ondan o salondaysa ben balkona mutfağa odaya fln gidiyorum.O niye
İstemiyorsan vardır haklı yanın.Biz kayınpederle küsüz senelerdir. Bu kış bi adım attı ama ben istemiyorum onunla tekrar diyalog kurmak. Ondan o salondaysa ben balkona mutfağa odaya fln gidiyorum.
Yok canım kışın oturdukları eve, Ankaraya. Ben karadenize gitmeyeli beş yıl oldu. Gitmem de zaten.İstemiyorsan vardır haklı yanın.
Memleketine mi gittiniz Karadeniz'e
Kac gun ordasiniz khomyukKayınvalidem evindeyim. Kayınpederle köşe kapmaca oynuyorum
Bir rivayete gore bu hafta, yada bayramdan sonraki hafta sozlesmeler gelecek personellerin önune bakalimİyiyiz cham.ne oldu sizin MKE durumlari
Ohooo.kesin özelleşmiş o zamanBir rivayete gore bu hafta, yada bayramdan sonraki hafta sozlesmeler gelecek personellerin önune bakalim
Canim meclisten gecen hafta gecti, ozellesme degil aslinda suan msb kurumu ama ozellesirmi bilemem.Ohooo.kesin özelleşmiş o zaman
Avrupa yakası izler mıydın bilmiyorum orada ki ifo nün sesi yankılandı kafamda okudukça.Canim meclisten gecen hafta gecti, ozellesme degil aslinda suan msb kurumu ama ozellesirmi bilemem.
Bu saatten sonra konusamiyoruz artik
6 gece kalacağız. Pazartesi dönüyoruz. Oğluşum da sabah uyanıyor, yine mi babannedeyiz ya ben evime gitmek istiyorum artık diyor. Bozuluyorlar epey sanki ben öğretmişim gibi. Sürekli ne zaman döncez sıkıldım ben dönelim diyorKac gun ordasiniz khomyuk
Ay keşke deniz de öyle dese6 gece kalacağız. Pazartesi dönüyoruz. Oğluşum da sabah uyanıyor, yine mi babannedeyiz ya ben evime gitmek istiyorum artık diyor. Bozuluyorlar epey sanki ben öğretmişim gibi. Sürekli ne zaman döncez sıkıldım ben dönelim diyor
Bana her yerden geliyorlarda neysssehhAvrupa yakası izler mıydın bilmiyorum orada ki ifo nün sesi yankılandı kafamda okudukça.
' ay bana soldan soldan geliyorlar tahsin'
Şimdi Veli dayı olsa böyle olmazdı işteBana her yerden geliyorlarda neysssehh
Haydarin da hakkini yememek laazimŞimdi Veli dayı olsa böyle olmazdı işte
Ya benimki baya baya hissettiriyor. Eşim biraz bozulmuş bugün ne olduysa neler söylüyorsun konuşuyorsun bu çocuğun yanında dedi. Artık ne dedi anlamadım bir şeyler demiş belli. Dedesine zaten tepkili. Ben aynı ortamda durmuyorum ya adam odaya gelince gelme diye bağırıyor artık. Baya baya sevmiyor onu.Ay keşke deniz de öyle dese
Ne konuşacakmışsı cocugun yaninda, cocuklar her seyi hisseder zaten.Ya benimki baya baya hissettiriyor. Eşim biraz bozulmuş bugün ne olduysa neler söylüyorsun konuşuyorsun bu çocuğun yanında dedi. Artık ne dedi anlamadım bir şeyler demiş belli. Dedesine zaten tepkili. Ben aynı ortamda durmuyorum ya adam odaya gelince gelme diye bağırıyor artık. Baya baya sevmiyor onu.
Konuşmuyorum da gerçekten. Çocuk çatladı sıkıntıdan. Bu evde oyalanacağı bir şey yok, muhit de çok dandik parklar tırt. . Evden getirdiği oyuncakları işte. Oyun kurup oynatmayı bilmiyorlarsa benim suçum sanki. Onlar ben oynatayım istiyor yanlarında oturup da çok beklerler. O adamın sesine tahammülüm yok.Ne konuşacakmışsı cocugun yaninda, cocuklar her seyi hisseder zaten.
Demek ki adamdan elektrik alamiyor.
Olmadi bir trafo taksin belki oyle olur
Benim çilemde haftaya carşamba başliyor beşli koalisyon çetesinin içine düşecegimKonuşmuyorum da gerçekten. Çocuk çatladı sıkıntıdan. Bu evde oyalanacağı bir şey yok, muhit de çok dandik parklar tırt. . Evden getirdiği oyuncakları işte. Oyun kurup oynatmayı bilmiyorlarsa benim suçum sanki. Onlar ben oynatayım istiyor yanlarında oturup da çok beklerler. O adamın sesine tahammülüm yok.
Senin kaç günüm var? Öff bir gitseler fındık mındık eylüle kadar yoklar kafam rahatBenim çilemde haftaya carşamba başliyor beşli koalisyon çetesinin içine düşecegim
Bende 14 yada 15 temmuzda gidecegim kacabilirsem bayramin 2.gunu kacmayi dusunuyorumSenin kaç günüm var? Öff bir gitseler fındık mındık eylüle kadar yoklar kafam rahat
Çilemiz aynıymış, Allah sabır versin yaa. Senin kız seviyor ama herhaldeBende 14 yada 15 temmuzda gidecegim kacabilirsem bayramin 2.gunu kacmayi dusunuyorum