Geçinemeyenler kulübü

Biz kayınpederle küsüz senelerdir. Bu kış bi adım attı ama ben istemiyorum onunla tekrar diyalog kurmak. Ondan o salondaysa ben balkona mutfağa odaya fln gidiyorum.
İstemiyorsan vardır haklı yanın.

Memleketine mi gittiniz Karadeniz'e😊

Ay keşke deniz de öyle dese 😂😂😂
Ya benimki baya baya hissettiriyor. Eşim biraz bozulmuş bugün ne olduysa neler söylüyorsun konuşuyorsun bu çocuğun yanında dedi. Artık ne dedi anlamadım bir şeyler demiş belli. Dedesine zaten tepkili. Ben aynı ortamda durmuyorum ya adam odaya gelince gelme diye bağırıyor artık. Baya baya sevmiyor onu.

Ya benimki baya baya hissettiriyor. Eşim biraz bozulmuş bugün ne olduysa neler söylüyorsun konuşuyorsun bu çocuğun yanında dedi. Artık ne dedi anlamadım bir şeyler demiş belli. Dedesine zaten tepkili. Ben aynı ortamda durmuyorum ya adam odaya gelince gelme diye bağırıyor artık. Baya baya sevmiyor onu.
Ne konuşacakmışsı cocugun yaninda, cocuklar her seyi hisseder zaten.
Demek ki adamdan elektrik alamiyor.
Olmadi bir trafo taksin belki oyle olur 😁

Ne konuşacakmışsı cocugun yaninda, cocuklar her seyi hisseder zaten.
Demek ki adamdan elektrik alamiyor.
Olmadi bir trafo taksin belki oyle olur 😁
Konuşmuyorum da gerçekten. Çocuk çatladı sıkıntıdan. Bu evde oyalanacağı bir şey yok, muhit de çok dandik parklar tırt. . Evden getirdiği oyuncakları işte. Oyun kurup oynatmayı bilmiyorlarsa benim suçum sanki. Onlar ben oynatayım istiyor yanlarında oturup da çok beklerler. O adamın sesine tahammülüm yok.

Konuşmuyorum da gerçekten. Çocuk çatladı sıkıntıdan. Bu evde oyalanacağı bir şey yok, muhit de çok dandik parklar tırt. . Evden getirdiği oyuncakları işte. Oyun kurup oynatmayı bilmiyorlarsa benim suçum sanki. Onlar ben oynatayım istiyor yanlarında oturup da çok beklerler. O adamın sesine tahammülüm yok.
Benim çilemde haftaya carşamba başliyor beşli koalisyon çetesinin içine düşecegim 😂

X