Geçinemeyenler kulübü

Ben kullanmadım, ablam, arkadaşlarım falan kullanıyor.
2 ya da 3. güne komple kaldırıyor.
Alacaktım unuttum, gerçi hassas tenliyim ben parmağımdaki deriyi de sökerse diye düşüncelerim var.
Yok ya çok ince bir tabakayı alıyor. Derin çatlağın varsa o hafif belli oluyor. Bunu alıp ayağı adam edersin ama sonrasında her gün ponza ve kremle de devam etmen lazım. Kalıcı bir şey değil

Adama anlattım bakın ben vatandaşım karpuz deyip geçmeyin gıda sektörü marketten bakkaldan ne farkı var kaç kişi alıyo ordan benim eşim de almış gelmiş ne maske var ne birsey diyorum adam uyarıyo sadece. E sokakta maskesiszlikten ceza yiyenlerin hakkı nerde şimdi. Millet tutturabildiğine ya
Maskesizlikten ceza mı?
Geçen yasağın kalktığı akşam cnn kameraları taksimde canlı yayındaydı.
Vallahi yayın duruyordur aç bak, 10 insanın 8 inde maske takılı değil, polis aracı orda, inanılmaz kalabalık mevcut.
O cezalar en başta yapıldı, itiraz edildi vs sonra bırakıldı.

Maskesizlikten ceza mı?
Vallahi yayın duruyordur aç bak, 10 insanın 8 inde maske takılı değil, polis aracı orda, inanılmaz kalabalık mevcut.
Ben maske cezası ödemeye ptt ye gelem maskesiz ergen gördüm 😄😄

Yok ya çok ince bir tabakayı alıyor. Derin çatlağın varsa o hafif belli oluyor. Bunu alıp ayağı adam edersin ama sonrasında her gün ponza ve kremle de devam etmen lazım. Kalıcı bir şey değil
Edemem ben öyle ayakla uğraşmayı sevmiyorum, pedikür ve kalıcı oje beni asgari 1 ay götürüyor.
Havalar pişti, terlik giyemiyorum ayağımın halinden😂

Maskesizlikten ceza mı?
Canım haklısın dışarıda herkes öyle ama sen gıda satıyorsun dediğim gibi Bi marketten ne farkı var. Kasiyer maskesiz gibi aynı şey günde kaç tane satıyo o karpuzdan Allah bilir bu arada eşimin cezası da gelmedi daha 17 günlük tam kapanmada yemişti ya Bi kez karakolu arayıp sorduk eğer ceza yazıldıysa size ulaşırız bilgi veremeyiz dediler ölü takliti yapıyo şuan eşim hiç ses çıkarmıyo 🤭

Canım haklısın dışarıda herkes öyle ama sen gıda satıyorsun dediğim gibi Bi marketten ne farkı var. Kasiyer maskesiz gibi aynı şey günde kaç tane satıyo o karpuzdan Allah bilir bu arada eşimin cezası da gelmedi daha 17 günlük tam kapanmada yemişti ya Bi kez karakolu arayıp sorduk eğer ceza yazıldıysa size ulaşırız bilgi veremeyiz dediler ölü takliti yapıyo şuan eşim hiç ses çıkarmıyo 🤭
Bana ozelden plakanizi atarmisin

Ay çok kötü oldum, kreşten morlukla gelen çocuğu okuyunca.
Gerçekten böyle bir durumda ne yapmak gerek?
Doktora gidilse doktor bunu kaydetse aile de zan altında, hiç bilgisi olan var mı?

Ay çok kötü oldum, kreşten morlukla gelen çocuğu okuyunca.
Gerçekten böyle bir durumda ne yapmak gerek?
Doktora gidilse doktor bunu kaydetse aile de zan altında, hiç bilgisi olan var mı?
Oyle durumlarda is adli mercilere varirsa pedagoglar falan cok isinin ehli oluyor.
Her turlu anlarlar kimin yaptigini.

Oyle durumlarda is adli mercilere varirsa pedagoglar falan cok isinin ehli oluyor.
Her turlu anlarlar kimin yaptigini.
Tabii adli rapor ediliyor.
Büyük oğlanın alnı yarıldığında kreş hemen imza almış adli durum yoktur vs diye, aynı şekilde acil serviste de yine imza aldılar eşimden.

Tabii adli rapor ediliyor.
Büyük oğlanın alnı yarıldığında kreş hemen imza almış adli durum yoktur vs diye, aynı şekilde acil serviste de yine imza aldılar eşimden.
Umarim oyun oynarken falan olmustur.
Diger turlusu benim icin katil olma sebebi direk aile ne yapar bilmiyorum

X