- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- Konu Sahibi chamallows
- #27.821
İyiyim zorunlu sen nasılsın eve geçmişsin oh biraz dinlen nereye kampa gittiniz İzmir'de mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim zorunlu sen nasılsın eve geçmişsin oh biraz dinlen nereye kampa gittiniz İzmir'de mi
Burdaydık evetİyiyim zorunlu sen nasılsın eve geçmişsin oh biraz dinlen nereye kampa gittiniz İzmir'de mi
O da bana bağlı çünküAllah allah hadi seni anladim da eşine neden cikmadi
AgahahahSen güçlü kadınsın çıkmaz pertin
Anlarimmm.Agahahah
Yaşlandım be zorunlu, eski dermanım yok.
Bugün 6 7 ayrı mekanda oturdum, kafam kaldırmıyor valla.
Alışmışım eve, dışarı zor geliyor/
Ben hele sersem sersem dolanıyorum tansiyonum oynak bu sıralar 8 4 gördüm en son bayılmayı yakınken tansiyon aleti kullananınız var mı koldan almak iyi olur herhaldeBurdaydık evet
İyiyim canım tsekkur ederim uykum var epey ama ayaktayım yine de
Çay çekirdek
Abuu 6 7 mekan film maşallah sanaAgahahah
Yaşlandım be zorunlu, eski dermanım yok.
Bugün 6 7 ayrı mekanda oturdum, kafam kaldırmıyor valla.
Alışmışım eve, dışarı zor geliyor/
Uçak bakım merkezinde kalite ve uçuş emniyeti müdürüyümÖyle mi .nedir mesleğin
Omron al canım.Ben hele sersem sersem dolanıyorum tansiyonum oynak bu sıralar 8 4 gördüm en son bayılmayı yakınken tansiyon aleti kullananınız var mı koldan almak iyi olur herhalde
Vaov daha nooolsun .Uçak bakım merkezinde kalite ve uçuş emniyeti müdürüyüm
Bende okuyunca bayilasim geldiAbuu 6 7 mekan film maşallah sana
Bakıyım da sipariş veriyim zorunlu yükselmesi sıkıntı da düşmesi de ayrı Bi sıkıntıymışOmron al canım.
Ablam onu öneriyor diye bız kayınvalideme de kendimize de ondan aldık.
Teklife sunulduktan sonra hizlanir, hergun yeni bisey cikariyolar.Ne zaman netlesecek peki
Tansiyonunda sorun oldugunu dr a bildirdin mi?Ben hele sersem sersem dolanıyorum tansiyonum oynak bu sıralar 8 4 gördüm en son bayılmayı yakınken tansiyon aleti kullananınız var mı koldan almak iyi olur herhalde
Azıcık eve yakın olaydı iyiydi:) 15 senedir çalışıyorum son 12 yıldır günde 130 km gidip geliyorumVaov daha nooolsun .
Tatil yoğun annemdeyiM hala evdeki ergen kardeşimle yaşanan sorunları saymazsak güzel geçiyorBu arada bebeklinick daha evine geçmedin mi nerelerdesin
S sarahconnor tatil nasıl unuttun burayı
filmdelisi nasılsınn
Başka kaldı mı unuttuğum
Koronaya kafa atıyorumAbuu 6 7 mekan film maşallah sana
Telim mesajı yarım yamalak göndermişTatil yoğun annemdeyiM hala evdeki ergen kardeşimle yaşanan sorunları saymazsak güzel geçiyor
10 gün daha burdayım
Sonra Muğla sonra tekrar anneme gececem onunla tatil planlıyorux beraber bainaia
Hayat size güzelTelim mesajı yarım yamalak göndermiş
Sizler nasılsınız
Hersey yolundadır İnsallah
Yasamkentten filan mı geliyosun ki acabaAzıcık eve yakın olaydı iyiydi:) 15 senedir çalışıyorum son 12 yıldır günde 130 km gidip geliyorum