- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
- Konu Sahibi chamallows
- #2.681
O benim kızım yahu kaç kişi niyetine girdi de kacacak delik aradıeşim onu görmesin hemen kestirir yer valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O benim kızım yahu kaç kişi niyetine girdi de kacacak delik aradıeşim onu görmesin hemen kestirir yer valla
yaş kaç kaç senelik evlisin?Cocugum yok benim daha
30 yaşındayım 9 senelik evliyimyaş kaç kaç senelik evlisin?
Bonkör bir insan olarak bana dükkan alacaksın sandımdı, unutmuşum pintisin anacımdükkan senin- deyim- yahuu sana neden dükkan alayım zaten dükkanların var.yanii para çıksın tatil ceza sorun değil demek istedimmmm
allah kısmet ederse hepsi olur.30 yaşında mısınn? sevmedim seni fazla genç mişsinn30 yaşındayım 9 senelik evliyim
dükkanın yerine bağlı almam.çemişgezekten istersen tabiki alırımmmmBonkör bir insan olarak bana dükkan alacaksın sandımdı, unutmuşum pintisin anacım
Ora nere?dükkanın yerine bağlı almam.çemişgezekten istersen tabiki alırımmmm
Ruhum da Cocukallah kısmet ederse hepsi olur.30 yaşında mısınn? sevmedim seni fazla genç mişsinn
E tamam işte, çocuğa gerek yok.Ruhum da Cocuk
Rabbim ol derse olur vardır bir bildiğiE tamam işte, çocuğa gerek yok.
Züleyha var, sen varsın daha ne olsun
tunceli çemişgezekOra nere?
aynen öyle her hayırda bir şer her şerde de bir hayır vardır diye inandım bugüne dek ben hepp.dualarım seninleRabbim ol derse olur vardır bir bildiği
Tuncelide ne yapacaksıntunceli çemişgezek
En güzel çocuk, başkasının çocuğu.Rabbim ol derse olur vardır bir bildiği
Allah var gam yok teşekkür ederim kuzumaynen öyle her hayırda bir şer her şerde de bir hayır vardır diye inandım bugüne dek ben hepp.dualarım seninle
ne işim var çok uzak ama filmdelisine dükkan alacağım oradanTuncelide ne yapacaksın
Ben bir araştırayımtunceli çemişgezek
kuzenimin ilk tayin yeri ordan biliyorummm atmadımm.Ben bir araştırayım
Öylesine attın ortaya ama yemezler ahahah dükkanı kim kaybetmiş, isterse sınırda olsun. Bir dikili ağacım olur
Tunceli niye İstanbul nişan taşından alsan daha kărlıne işim var çok uzak ama filmdelisine dükkan alacağım oradan