Geçinemeyenler kulübü

Ay valla deniz bugun kuaföre gittim yok niye rimel sürmüyormuşum makyaj yapmıyormuşum evde bile makyajsız dolaşmazmış kocaya oğlana saygısızlıkmış gözlerim morarmış zaten dıkkat cekici değilmişim azıcık makyajla dikkat çekici olmalıymışım
Bugun ki duyduğum inciler var bende bi sıkıntı😣
O gittigin kuaförun boş bogazligi.
İsinde iyi insan musterisinide musterisinde gordugu eksikleride,hatali kesilmiş sacida soylemez.
Musteri sormadigu danismak istemedigi surece.
Kendini gosterecek illa ben bi isten anliyorum ha haberin olsun.
Boyle boyle yapmalisin ben uzmanim 😂
Halbuki kurslarda ilk ogretilen meslektasini kotuleme, musterinde kusur bulma.
Bak hoslanmamissin iste.
Ona sorsan uzmanligini konusturdu

UEFA şarkısını dinlediniz mi aman Allahım iğrenç .

Tarkan Bir oluruz Yolunda hadi bastır gönüller coşsun 🤷' a noldu

O gittigin kuaförun boş bogazligi.
İsinde iyi insan musterisinide musterisinde gordugu eksikleride,hatali kesilmiş sacida soylemez.
Musteri sormadigu danismak istemedigi surece.
Kendini gosterecek illa ben bi isten anliyorum ha haberin olsun.
Boyle boyle yapmalisin ben uzmanim 😂
Halbuki kurslarda ilk ogretilen meslektasini kotuleme, musterinde kusur bulma.
Bak hoslanmamissin iste.
Ona sorsan uzmanligini konusturdu
Doğru diyosun eşimde diyor bişey satacaktır canını sıkıp yada makyaj yaptırırsın diye söylemiştir boşver takılma nasıl istiyosan nasıl mutluysan öyle gez ben her halinle beğeniyorum seviyorum dedi ama çok canım sıkıldı😔
Gitmeyecem sanırım artık bide diyor tatilden dön ışıltı atalım saçlara içimden dedim ancak rüyanda görürsün beni😠
Birazda yumusak yüzlüyüm herhalde benim de sucum var

Doğru diyosun eşimde diyor bişey satacaktır canını sıkıp yada makyaj yaptırırsın diye söylemiştir boşver takılma nasıl istiyosan nasıl mutluysan öyle gez ben her halinle beğeniyorum seviyorum dedi ama çok canım sıkıldı😔
Gitmeyecem sanırım artık bide diyor tatilden dön ışıltı atalım saçlara içimden dedim ancak rüyanda görürsün beni😠
Birazda yumusak yüzlüyüm herhalde benim de sucum var
Senlik bir durum degil o.
Kendisinin boş bogazligi gercekten.

Önceki yaptirdigim yerler 3 haftaydi

Bu yaptirdigim yerin yaptığından da memnunum devamlılığı da güzel.1 buçuk ay gidiyo
Doğuma yakın iyi olur 😁 dün kadının biri yazmış suyu gelmiş gece kızlar suyum geldi şimdi sancı bekliyorum sıklaşsın o sırada saçımı düzleştiriyorum diye 😁 yahu o aklına nasıl geldi

X