- 3 Eylül 2018
- 8.685
- 46.211
- Konu Sahibi chamallows
- #27.301
İyiyim bebek de iyi şükür, duaya selavat zincirine falan başla kolik, huysuz bebeğin olmasın ,Taze anneeee
Oydar nasılsın bebek nasıl tavsiyen önerin var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim bebek de iyi şükür, duaya selavat zincirine falan başla kolik, huysuz bebeğin olmasın ,Taze anneeee
Oydar nasılsın bebek nasıl tavsiyen önerin var mı
Benimde aklıma gelir vallaDoğuma yakın iyi olur dün kadının biri yazmış suyu gelmiş gece kızlar suyum geldi şimdi sancı bekliyorum sıklaşsın o sırada saçımı düzleştiriyorum diye yahu o aklına nasıl geldi
S sarahconnor da parfüm sıkmaya baslarr meselaDoğuma yakın iyi olur dün kadının biri yazmış suyu gelmiş gece kızlar suyum geldi şimdi sancı bekliyorum sıklaşsın o sırada saçımı düzleştiriyorum diye yahu o aklına nasıl geldi
Alti aylık ettin çocuğu .geldin tabi nasılsınVay be zamanında bu topiclerde az mı sürttüm
Ayyy ben naparım kiS sarahconnor da parfüm sıkmaya baslarr mesela
Kız daha 4 aylık olmamış mıAlti aylık ettin çocuğu .geldin tabi nasılsın
Kız ne 6sı daha 4 oldu dur bakalım biraz daha zorlasan askere göndercen çocuğumuAlti aylık ettin çocuğu .geldin tabi nasılsın
Sen buraya gelirsin kızlar doguruyorun tavsiyeleriniz neler diyeAyyy ben naparım ki
Ay demi Şubat'ın başında doğmuştuKız daha 4 aylık olmamış mı
Nasıl annelik yüklenmiş bak hele. Cocugum filanKız ne 6sı daha 4 oldu dur bakalım biraz daha zorlasan askere göndercen çocuğumu
AynenAy demi Şubat'ın başında doğmuştu
Çocuğum da çocuğumNasıl annelik yüklenmiş bak hele. Cocugum filan
Cinsiyeti neydi Allah bağışlasın huzurlu bı bebek olur inşallah
Kesinnn ama akıllanmam lazım her hamilelik her doğum farklı hele doğurunca sen gör beni kızlar yandı valla şöyle mi böyle mi sorar dururumSen buraya gelirsin kızlar doguruyorun tavsiyeleriniz neler diye
Amin canım sağ olNasıl annelik yüklenmiş bak hele. Cocugum filan
Cinsiyeti neydi Allah bağışlasın huzurlu bı bebek olur inşallah
Sor sor burda sohbet dönmüş oluyor sorular sayesindeKesinnn ama akıllanmam lazım her hamilelik her doğum farklı hele doğurunca sen gör beni kızlar yandı valla şöyle mi böyle mi sorar dururum
Bi sen gaza gelmiyorsun zorunluSor sor burda sohbet dönmüş oluyor sorular sayesinde
Olur ama cok luks bir yer beklemeSenin Dün dediğin yerde yiyeceksek bana da uyar
Kolik ve bebek nasil uyutulur sorulari banaKesinnn ama akıllanmam lazım her hamilelik her doğum farklı hele doğurunca sen gör beni kızlar yandı valla şöyle mi böyle mi sorar dururum
Oydar hoşgeldinVay be zamanında bu topiclerde az mı sürttüm
Hoşbuldum, özlemez olur muyumOydar hoşgeldin
Özluyorsum degilmi lak lak yapip kiymetini bilip uyumadigin her günu