- 17 Ocak 2020
- 27.602
- 39.885
- Konu Sahibi chamallows
- #27.261
Bende sizin topige gelince başlığa takılmıştim hatirliyomusun ilmiyorum dut ağacı huylanip başlığı değişmişti hemenkk da garip insan çok da ondan yani çekindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sizin topige gelince başlığa takılmıştim hatirliyomusun ilmiyorum dut ağacı huylanip başlığı değişmişti hemenkk da garip insan çok da ondan yani çekindim
Uff sekerli sekerli yapismistirda o.Beterin beteri var. Kendi şarabımı yapıyorum ya ben geçen neyime güvendiysem taze çilekten yaptım. Ölçüyü tutturamamışım. Tıslama sesi geliyor pet şişe de şişmiş patlayacak, havasını alayım dedim şişeyi bir açtım duvarlar tavan yerler buzdolabı ankastre her yer şekerli çilek. Hem ödüm koptu sesten fışkırmasından hem her yer battı. Bir de yetmez gibi bir hafta şarap koktu koktu üç gün temizlik yaptım da zor temizledim
Evet pembe pembe kaldı her yer zor çıktıUff sekerli sekerli yapismistirda o.
Evet Ahahahaha bu sefer oldu amaBende sizin topige gelince başlığa takılmıştim hatirliyomusun ilmiyorum dut ağacı huylanip başlığı değişmişti hemen
nasıl oldu iyi mi pekiMinnosprenses Ay tenli anne yaptırdım kirpik liftingimi on gun önce yaptirdigim gözlerim yasardigi için tutmamisti telafi ettiler bari
İyi oldunasıl oldu iyi mi peki
Süslümüsün acabaİyi oldu
İnşallah canım rimel süremem hergun düşünsene uyanıp koşarak rimel sürmeye gittiğimi.Süslümüsün acaba
Güle güle kullan cınım
Çöp şiş yiyeceksek bana uyarAyyy zorunlu dökerim ben hatta yufka varsa onunla yemeyi severim ya şöyle Bi toplansak keşke aslında uzak değiliz birbirimize biraz Khomyuk uzak ama sende bende ankaraya gidiyoruz mesela
Hergun niye rimel suresiniz ki zaten ya benmi pejmurdeyim siz mi suslusunuz anlamadimİnşallah canım rimel süremem hergun düşünsene uyanıp koşarak rimel sürmeye gittiğimi.
O yüzden lifting çok işime geliyor
Ay koşuyorlar öyle demeee koşa kosa kimse kendisini görmeden rimel süren bı tayfa varHergun niye rimel suresiniz ki zaten ya benmi pejmurdeyim siz mi suslusunuz anlamadim
Ben dugunden dugune falan surerim.
Yada bir yere gideceksem.
İnsan niye uyaninca rimel surmeye koşsunki
Güle güle kullan canım benimİyi oldu
Çok sarı saçlı sari benizli insanlarda oluyor sanırım buHergun niye rimel suresiniz ki zaten ya benmi pejmurdeyim siz mi suslusunuz anlamadim
Ay koşuyorlar öyle demeee koşa kosa kimse kendisini görmeden rimel süren bı tayfa var
Valla hic ugrasamam.Ay koşuyorlar öyle demeee koşa kosa kimse kendisini görmeden rimel süren bı tayfa var
Soluk beniz derim ben onlaraÇok sarı saçlı sari benizli insanlarda oluyor sanırım bu
Ahahaha bak sen bile arada bı görmeme ragmen eline yüzüne birşey sürsün istiyosunSoluk beniz derim ben onlara
Kuzenim var oyle bir tane ölmuş gibi rengin var iki allik sur allah askina derim
Dudaklari bile oyle ya onun bildigin ten renginden biraz koyu pembe gozleride mavi.Ahahaha bak sen bile arada bı görmeme ragmen eline yüzüne birşey sürsün istiyosun
ZombimsiDudaklari bile oyle ya onun bildigin ten renginden biraz koyu pembe gozleride mavi.
Ölmûş balık gibi duruyo hic bisey surmeyince
Ay valla deniz bugun kuaföre gittim yok niye rimel sürmüyormuşum makyaj yapmıyormuşum evde bile makyajsız dolaşmazmış kocaya oğlana saygısızlıkmış gözlerim morarmış zaten dıkkat cekici değilmişim azıcık makyajla dikkat çekici olmalıymışımHergun niye rimel suresiniz ki zaten ya benmi pejmurdeyim siz mi suslusunuz anlamadim