- 17 Aralık 2015
- 26.475
- 48.209
-
- Konu Sahibi chamallows
- #27.281
O gittigin kuaförun boş bogazligi.Ay valla deniz bugun kuaföre gittim yok niye rimel sürmüyormuşum makyaj yapmıyormuşum evde bile makyajsız dolaşmazmış kocaya oğlana saygısızlıkmış gözlerim morarmış zaten dıkkat cekici değilmişim azıcık makyajla dikkat çekici olmalıymışım
Bugun ki duyduğum inciler var bende bi sıkıntı
Aaa güle güle kullan zorunlu ben cesaret edemedim ki@MinnosssprensessAy tenli anne yaptırdım kirpik liftingimi on gun önce yaptirdigim gözlerim yasardigi için tutmamisti telafi ettiler bari
Çok mu seversin yaÇöp şiş yiyeceksek bana uyar
Doğru diyosun eşimde diyor bişey satacaktır canını sıkıp yada makyaj yaptırırsın diye söylemiştir boşver takılma nasıl istiyosan nasıl mutluysan öyle gez ben her halinle beğeniyorum seviyorum dedi ama çok canım sıkıldıO gittigin kuaförun boş bogazligi.
İsinde iyi insan musterisinide musterisinde gordugu eksikleride,hatali kesilmiş sacida soylemez.
Musteri sormadigu danismak istemedigi surece.
Kendini gosterecek illa ben bi isten anliyorum ha haberin olsun.
Boyle boyle yapmalisin ben uzmanim
Halbuki kurslarda ilk ogretilen meslektasini kotuleme, musterinde kusur bulma.
Bak hoslanmamissin iste.
Ona sorsan uzmanligini konusturdu
Güzel günlerde kullan liftingiUEFA şarkısını dinlediniz mi aman Allahım iğrenç .
Tarkan Bir oluruz Yolunda hadi bastır gönüller coşsun' a noldu
Bende bayılırımÇok mu seversin yabaşka birsey olmuyo mu
Senlik bir durum degil o.Doğru diyosun eşimde diyor bişey satacaktır canını sıkıp yada makyaj yaptırırsın diye söylemiştir boşver takılma nasıl istiyosan nasıl mutluysan öyle gez ben her halinle beğeniyorum seviyorum dedi ama çok canım sıkıldı
Gitmeyecem sanırım artık bide diyor tatilden dön ışıltı atalım saçlara içimden dedim ancak rüyanda görürsün beni
Birazda yumusak yüzlüyüm herhalde benim de sucum var
Bende kuzu kucaklayinca pirzola, mangalda kaburga cop sis geliyo aklimaBende bayılırım
Misal gözüm de bi koyun bi koyun değildir
Pirzola dır biftektir çöp şiştir ciğerdir
Ya çok güzel sen nasılsın Sarah ne zaman başlıyo tatilBende bayılırım
Misal gözüm de bi koyun bi koyun değildir
Pirzola dır biftektir çöp şiştir ciğerdir
Bu gece çıkıyorum yola insalllahYa çok güzel sen nasılsın Sarah ne zaman başlıyo tatil
Aaa gelmiş vakit iyi eğlenceler şimdiden bende iyiyim aynı herşeyBu gece çıkıyorum yola insalllah
Sen nasılsın
Önceki yaptirdigim yerler 3 haftaydiAaa güle güle kullan zorunlu ben cesaret edemedim kiaslında konusmadım da hiç kuaförümle ne kadar gidiyo Bi yaptırdığın zaman
Evet sabahtan beri hazırlık iyi yoruldumAaa gelmiş vakit iyi eğlenceler şimdiden bende iyiyim aynı herşey
Senin Dün dediğin yerde yiyeceksek bana da uyarÇöp şiş yiyeceksek bana uyar
Yaaa güle güle git SarahBu gece çıkıyorum yola insalllah
Sen nasılsın
Doğuma yakın iyi olurÖnceki yaptirdigim yerler 3 haftaydi
Bu yaptirdigim yerin yaptığından da memnunum devamlılığı da güzel.1 buçuk ay gidiyo
Yaaa güle güle git Sarahçok eglen .
Taze anneeeeVay be zamanında bu topiclerde az mı sürttüm