Geçinemeyenler kulübü

Yok kuzum daha üç gün önce getirdim işte muğla'dan.
Kendi ellerimle topladım hergun tavuğun altından ben daha bayatimdir düşün
Ya benim başıma gelmesin o nasıl oluyorsa düdüklü bile kullanamam ben zorunlu mecbur kaldım yemeği yada neyse koyarım dk tutarım içeri geçerim eşime kapat bak aç derim o yoksa teyzem gelir muhakkak

Ya benim başıma gelmesin o nasıl oluyorsa düdüklü bile kullanamam ben zorunlu mecbur kaldım yemeği yada neyse koyarım dk tutarım içeri geçerim eşime kapat bak aç derim o yoksa teyzem gelir muhakkak
Annem de cok korkar bende basini beklerim, zorla havasini cikaririm falan

Annem de cok korkar bende basini beklerim, zorla havasini cikaririm falan
Anadolu kadını yaaaaa yok deniz tıslıyo ediyo yok yokkkk eskilerden de değil şimdi güvenlik açısından baya iyi ama bununla ilgili Bi travmamda yok ya alla alla

Anadolu kadını yaaaaa yok deniz tıslıyo ediyo yok yokkkk eskilerden de değil şimdi güvenlik açısından baya iyi ama bununla ilgili Bi travmamda yok ya alla alla
Benim halamla, yengemin kardesi patlatti.
Yengemin kardesi patlayacagini anlayip siper alip yere yatiyo ya ne yatiyosjn kaçsana
Ben suphelenince hemen kacip mutfagin kapisini kapatip disardan dogalgazi kesiyorum.
Tısliyosa korkma.
Hava cikisi var demektir
Tislamazsa mesele

Bizim akrabada patlamıştı ya bak yeni hatırladım kadın bilmem kaç derece yanık olmuştu kayseride falan yattı ama varya yanıktan sonra bir cildi olduuu bebek bebek

Bizim akrabada patlamıştı ya bak yeni hatırladım kadın bilmem kaç derece yanık olmuştu kayseride falan yattı ama varya yanıktan sonra bir cildi olduuu bebek bebek
Bu yere yatanda yandi.
Sirtinda baya yaniklar falan oldu.
Halamda mutfaga bir giriyor duduklu havalanmis mutfakta geziyo
Kaciyo hemen mercimek pisiriyomus.
Bi patlamis mutfakta her yerden mercimek akiyodu

Bu yere yatanda yandi.
Temizle temizle bitmez de ya geçen yemek koydum eşimin lavaboya gireceği tuttu allahımmm sesler garipleşti çık diyorum çıkmıyo bismillah dedim koşarak mutfağa girdim ocağı kapattım aynı şekilde çıktım ama deniz bak bu doğalgazı kapatma çok iyi hiç aklıma gelmemişti

Mutfak komple boyandi, kapali dolaplarin icinden bile corba temizledik.
Sarapnel gibi dagilmiş, birde o hizla nasil yapismissa temizlenmiyor da iki gun ugrastik

Bu yere yatanda yandi.
Beterin beteri var. Kendi şarabımı yapıyorum ya ben geçen neyime güvendiysem taze çilekten yaptım. Ölçüyü tutturamamışım. Tıslama sesi geliyor pet şişe de şişmiş patlayacak, havasını alayım dedim şişeyi bir açtım duvarlar tavan yerler buzdolabı ankastre her yer şekerli çilek. Hem ödüm koptu sesten fışkırmasından hem her yer battı. Bir de yetmez gibi bir hafta şarap koktu koktu üç gün temizlik yaptım da zor temizledim

Khomyuk müthişsin çok güldüm ya ne kadar bekliyo yaptıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…