- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
-
- Konu Sahibi chamallows
- #27.241
Ya benim başıma gelmesin o nasıl oluyorsaYok kuzum daha üç gün önce getirdim işte muğla'dan.
Kendi ellerimle topladım hergun tavuğun altındanben daha bayatimdir düşün
Çok korktum valla khomyuk, elim ayagima dolandi resmen.Geçmiş olsun denizciim korkmuşsunuz
Merabalar her zaman yazabilirsiniz bizi diğer topiklerle karıştırmayın sizin gibi çok minnoş insanlarız bizkk da garip insan çok da ondan yani çekindim
sevindim sizlerin adına hoş sohbetleriniz olsunYok yok.
Topikte zaten 3 5 kisiyiz onlarda bayadir muhabbet ettigimiz arkadaşlar.
Gariplik olsa bizde duramazdik
Çok çok sükürBir kere banada olmustu o duduklu gibi patliyo ya ne alakaysa
Yildirim dusmus canim
bizim topigede bekleriz hepinize kapımız açık teşekkür ederimMerabalar her zaman yazabilirsiniz bizi diğer topiklerle karıştırmayın sizin gibi çok minnoş insanlarız biz
Kış kışşş yabancı istemeyiz gittttt demeyiz biz demi hayatımYok yok.
Topikte zaten 3 5 kisiyiz onlarda bayadir muhabbet ettigimiz arkadaşlar.
Gariplik olsa bizde duramazdik
Annem de cok korkar bende basini beklerim, zorla havasini cikaririm falanYa benim başıma gelmesin o nasıl oluyorsadüdüklü bile kullanamam ben zorunlu mecbur kaldım yemeği yada neyse koyarım dk tutarım içeri geçerim eşime kapat bak aç derim o yoksa teyzem gelir muhakkak
Ahahaha kiz nerden geldi aklina yaKış kışşş yabancı istemeyiz gittttt demeyiz biz demi hayatım
Teşekkür ederimsevindim sizlerin adına hoş sohbetleriniz olsun
Anadolu kadını yaaaaaAnnem de cok korkar bende basini beklerim, zorla havasini cikaririm falan
O benim içimde yaraaaaaAhahaha kiz nerden geldi aklina ya
Unutmustum ben onu.
Benim halamla, yengemin kardesi patlatti.Anadolu kadını yaaaaayok deniz tıslıyo ediyo yok yokkkk eskilerden de değil şimdi güvenlik açısından baya iyi ama bununla ilgili Bi travmamda yok ya alla alla
Bizim akrabada patlamıştı ya bak yeni hatırladım kadın bilmem kaç derece yanık olmuştu kayseride falan yattı ama varya yanıktan sonra bir cildi olduuu bebek bebekBenim halamla, yengemin kardesi patlatti.
Yengemin kardesi patlayacagini anlayip siper alip yere yatiyo ya ne yatiyosjn kaçsana
Ben suphelenince hemen kacip mutfagin kapisini kapatip disardan dogalgazi kesiyorum.
Tısliyosa korkma.
Hava cikisi var demektir
Tislamazsa mesele
Bu yere yatanda yandi.Bizim akrabada patlamıştı ya bak yeni hatırladım kadın bilmem kaç derece yanık olmuştu kayseride falan yattı ama varya yanıktan sonra bir cildi olduuu bebek bebek
Temizle temizle bitmez de yaBu yere yatanda yandi.
Sirtinda baya yaniklar falan oldu.
Halamda mutfaga bir giriyor duduklu havalanmis mutfakta geziyo
Kaciyo hemen mercimek pisiriyomus.
Bi patlamis mutfakta her yerden mercimek akiyodu
Mutfak komple boyandi, kapali dolaplarin icinden bile corba temizledik.Temizle temizle bitmez de yageçen yemek koydum eşimin lavaboya gireceği tuttu allahımmm sesler garipleşti çık diyorum çıkmıyo bismillah dedim koşarak mutfağa girdim ocağı kapattım aynı şekilde çıktım ama deniz bak bu doğalgazı kapatma çok iyi hiç aklıma gelmemişti
Beterin beteri var. Kendi şarabımı yapıyorum ya ben geçen neyime güvendiysem taze çilekten yaptım. Ölçüyü tutturamamışım. Tıslama sesi geliyor pet şişe de şişmiş patlayacak, havasını alayım dedim şişeyi bir açtım duvarlar tavan yerler buzdolabı ankastre her yer şekerli çilek. Hem ödüm koptu sesten fışkırmasından hem her yer battı. Bir de yetmez gibi bir hafta şarap koktu koktuBu yere yatanda yandi.
Sirtinda baya yaniklar falan oldu.
Halamda mutfaga bir giriyor duduklu havalanmis mutfakta geziyo
Kaciyo hemen mercimek pisiriyomus.
Bi patlamis mutfakta her yerden mercimek akiyodu
Khomyuk müthişsinBeterin beteri var. Kendi şarabımı yapıyorum ya ben geçen neyime güvendiysem taze çilekten yaptım. Ölçüyü tutturamamışım. Tıslama sesi geliyor pet şişe de şişmiş patlayacak, havasını alayım dedim şişeyi bir açtım duvarlar tavan yerler buzdolabı ankastre her yer şekerli çilek. Hem ödüm koptu sesten fışkırmasından hem her yer battı. Bir de yetmez gibi bir hafta şarap koktu koktuüç gün temizlik yaptım da zor temizledim
Genelde bir ayı buluyor fermantasyonKhomyuk müthişsinçok güldüm ya ne kadar bekliyo yaptıktan sonra