- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.356
- Konu Sahibi chamallows
- #2.641
gene bulaşır bağışıklık olmuyorsa adam covidli hasta bakıyor devamlıinsallah sorunsuz gecirirler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gene bulaşır bağışıklık olmuyorsa adam covidli hasta bakıyor devamlıinsallah sorunsuz gecirirler
ben mecbur aldim daha once de soylemistim boya hizli uzuyor pacalar kollar bel kisimlari kisaliyor hemen,ben kışlıkta almadım geçen seneden kalanlar çok.yazında almıştım 3 5 bir şey bir de a101 kazağı aldımm missss
afiyet bal seker olsun kuzucuğaGiyeceği değil kuzum yiyecekleri geldi
çok zor ya onlarin işi allah yardimcilari olsungene bulaşır bağışıklık olmuyorsa adam covidli hasta bakıyor devamlı
kayın erkek olmuyor muydu?Ben kaynımın kışlıklarını giyiyorum hepsi marka
Erkekkayın erkek olmuyor muydu?
ne diye giyiyorsun adamın kıyafetlerini yahuuu maskulen giyim tarzına mı geçtin ?
Çok zayıftı kaynım kilo alınca bana miras kaldı. Unisex giyiniyor çoğunlukla eşyasına iyi bakıyor ilk günkü gibi bende değerlendirdimne diye giyiyorsun adamın kıyafetlerini yahuuu maskulen giyim tarzına mı geçtin ?
Ayy yata yata mı, onu diyen bir gün canlı dersleri dinlesin. Bütün çocuklar bir ağızdan konuşuyor, bağırıyor. Bilgisayar üzerinden küçücük çocuklara ders anlatmak kolay mı?sevgili öğretmen arkadaşlarımm uzaktan eğitimmm uzatıldııı.size yata yata maaş alıyor diyenler de çatlasınnnn emiiiii
Velilerle uğraşmak daha zor. Ben branşım anlatıyorum bitiyor. Ablam ilköğretim öğretmeni. Dün canlı dersten sonra velisi aramış, neden benim kızıma daha az söz verdiniz, eşim bile fark etti demiş. Ki çok dikkat ediyorum velilerden dolayı mümkün değil diyor. Çok soru sorsam bu kez de neden hep bize soruyorsunuz derler diyor. Kadın bezdi okullar açılsa diye dua ediyor artık.Ayy yata yata mı, onu diyen bir gün canlı dersleri dinlesin. Bütün çocuklar bir ağızdan konuşuyor, bağırıyor. Bilgisayar üzerinden küçücük çocuklara ders anlatmak kolay mı?
Kesinlikle velilerle uğraşmak çok zor. Oğlumun anaokul Öğretmeni çok iyiydi, çok ilgili, idealist, çocukları çok seven, onunla bile anlaşamayan veli vardı.Velilerle uğraşmak daha zor. Ben branşım anlatıyorum bitiyor. Ablam ilköğretim öğretmeni. Dün canlı dersten sonra velisi aramış, neden benim kızıma daha az söz verdiniz, eşim bile fark etti demiş. Ki çok dikkat ediyorum velilerden dolayı mümkün değil diyor. Çok soru sorsam bu kez de neden hep bize soruyorsunuz derler diyor. Kadın bezdi okullar açılsa diye dua ediyor artık.
branşını merak ettim arkadaşım?Velilerle uğraşmak daha zor. Ben branşım anlatıyorum bitiyor. Ablam ilköğretim öğretmeni. Dün canlı dersten sonra velisi aramış, neden benim kızıma daha az söz verdiniz, eşim bile fark etti demiş. Ki çok dikkat ediyorum velilerden dolayı mümkün değil diyor. Çok soru sorsam bu kez de neden hep bize soruyorsunuz derler diyor. Kadın bezdi okullar açılsa diye dua ediyor artık.
bazı veliler doğuştan arızalı öğretmen okul farketmez onlar için.2. sınıfta bizim sınıfta da vardı tam psikopattı kadın öğretmene neler yaptı ne hakaretler tacizler.kadın emekli oldu da kurtuldu seviyesine inmedi engelledi heryerden.sınıftaki çocukların yanından geçerken bile kadın:bakın bakın pisliklerde buradaymış diyordu.1.sınıfta başka okuldan kavgalı ayrılmış.2.sınıfın sonunda da bizim okuldan ayrıldı kavgalı.böyleleri anne b,ile olmamalı.3 yaşındaki kızına da bizim sınıfı ve öğretmeni gösterip bak bak bu sınıfta canavar var diyordu.o çocuk da sonra ne oldu bilemem .bana da çatlaa siz burda çürüyün ben oğlumu koleje veriyorum dedi.ben de yürü git işine manyak 70 yaşındaki dayım bile kolej mezunu dedim de çekti gitti yanımdannnKesinlikle velilerle uğraşmak çok zor. Oğlumun anaokul Öğretmeni çok iyiydi, çok ilgili, idealist, çocukları çok seven, onunla bile anlaşamayan veli vardı.
Lisede sözel bir bölüm diyeyim de çok açık etmeyeyim kendimibranşını merak ettim arkadaşım?
burda yazım dilim saçmasapan olsa da sözel bölümlerde çok başarılıydım ama matematik fizik tam facia.Lisede sözel bir bölüm diyeyim de çok açık etmeyeyim kendimi
Benim de eşim matematikçidir, bense sayılarla küsümdür Bir yerden dengeliyoruz işte.burda yazım dilim saçmasapan olsa da sözel bölümlerde çok başarılıydım ama matematik fizik tam facia.
benim eşimde sayısaldan ilk 3000 de üniversite sınavında.kızımın her dersi iyi ikimize de çekmiş allahtanBenim de eşim matematikçidir, bense sayılarla küsümdür Bir yerden dengeliyoruz işte.
Umarım bizim oğlan da matematik zekayı babadan alırbenim eşimde sayısaldan ilk 3000 de üniversite sınavında.kızımın her dersi iyi ikimize de çekmiş allahtan
umarim bizim kiz bana çekmezUmarım bizim oğlan da matematik zekayı babadan alır