Geçinemeyenler kulübü

sevgili öğretmen arkadaşlarımm uzaktan eğitimmm uzatıldııı.size yata yata maaş alıyor diyenler de çatlasınnnn emiiiii:KK70:
Ayy yata yata mı, onu diyen bir gün canlı dersleri dinlesin. Bütün çocuklar bir ağızdan konuşuyor, bağırıyor. Bilgisayar üzerinden küçücük çocuklara ders anlatmak kolay mı?

Ayy yata yata mı, onu diyen bir gün canlı dersleri dinlesin. Bütün çocuklar bir ağızdan konuşuyor, bağırıyor. Bilgisayar üzerinden küçücük çocuklara ders anlatmak kolay mı?
Velilerle uğraşmak daha zor. Ben branşım anlatıyorum bitiyor. Ablam ilköğretim öğretmeni. Dün canlı dersten sonra velisi aramış, neden benim kızıma daha az söz verdiniz, eşim bile fark etti demiş. Ki çok dikkat ediyorum velilerden dolayı mümkün değil diyor. Çok soru sorsam bu kez de neden hep bize soruyorsunuz derler diyor. Kadın bezdi okullar açılsa diye dua ediyor artık.

Velilerle uğraşmak daha zor. Ben branşım anlatıyorum bitiyor. Ablam ilköğretim öğretmeni. Dün canlı dersten sonra velisi aramış, neden benim kızıma daha az söz verdiniz, eşim bile fark etti demiş. Ki çok dikkat ediyorum velilerden dolayı mümkün değil diyor. Çok soru sorsam bu kez de neden hep bize soruyorsunuz derler diyor. Kadın bezdi okullar açılsa diye dua ediyor artık.
Kesinlikle velilerle uğraşmak çok zor. Oğlumun anaokul Öğretmeni çok iyiydi, çok ilgili, idealist, çocukları çok seven, onunla bile anlaşamayan veli vardı.

branşını merak ettim arkadaşım?

Kesinlikle velilerle uğraşmak çok zor. Oğlumun anaokul Öğretmeni çok iyiydi, çok ilgili, idealist, çocukları çok seven, onunla bile anlaşamayan veli vardı.
bazı veliler doğuştan arızalı öğretmen okul farketmez onlar için.2. sınıfta bizim sınıfta da vardı tam psikopattı kadın öğretmene neler yaptı ne hakaretler tacizler.kadın emekli oldu da kurtuldu seviyesine inmedi engelledi heryerden.sınıftaki çocukların yanından geçerken bile kadın:bakın bakın pisliklerde buradaymış diyordu.1.sınıfta başka okuldan kavgalı ayrılmış.2.sınıfın sonunda da bizim okuldan ayrıldı kavgalı.böyleleri anne b,ile olmamalı.3 yaşındaki kızına da bizim sınıfı ve öğretmeni gösterip bak bak bu sınıfta canavar var diyordu.o çocuk da sonra ne oldu bilemem .bana da çatlaa siz burda çürüyün ben oğlumu koleje veriyorum dedi.ben de yürü git işine manyak 70 yaşındaki dayım bile kolej mezunu dedim de çekti gitti yanımdannn :kızgın:

X