Geçinemeyenler kulübü

Şaraptan anlasa içim yanmaz. Gitmiş yıllanmış beyaz şarap almış. Beyaz şarap yıllanmaz diye biliyordum ben. Muhtemelen kazıklandı daı
bu yasaklar fiyatlar bizim milleti ciddi anlamda kimya prof u falan yapacak ya 😁 herkes kendi ickisini kendi imal etmeye basladi

bu yasaklar fiyatlar bizim milleti ciddi anlamda kimya prof u falan yapacak ya 😁 herkes kendi ickisini kendi imal etmeye basladi
En çok da şaraba sinirlendim ya ondan. Ben litresini 5 tlden imal ediyorum yani yıllanmış da içmeyiver. Vedat milor sanki başıma😒

okulların uzaktan eğitimi uzatıldı sevindimm tatil 3 hafta oldu sevindimm sevinçten ve evde kızla nasıl başedeceğim düşüncesinden 355 tl lik daha lego aldım netten.kahrollll legooooooo keşkem paraları şaraba yatıraydımmmmm :KK53: 1100 tl yi geçti lego masrafım .taksit taksit ödeyeceğimmm hayatımmm taksit yahuu ben akıllanmam:KK70:

sevgili öğretmen arkadaşlarımm uzaktan eğitimmm uzatıldııı.size yata yata maaş alıyor diyenler de çatlasınnnn emiiiii:KK70:

Çok çok haklısınız.
Asgari ücret neye yetebilir bu fiyatlarla, kaldı ki 2 sene önce zaten yetmiyordu, günümüzde resmen sihirbazlık numarası gibi yaşamak.
Ben sizi biliyorum birkaç konunuzdan, verdiğiniz örnekler aklımdan çıkmaz.
asgari ücrette kişi başı bir öğünlük yemek için 1.85 tl düşüyormuş 1 ekmek parası değil şaka gibiii :kızgın:

sevgili öğretmen arkadaşlarımm uzaktan eğitimmm uzatıldııı.size yata yata maaş alıyor diyenler de çatlasınnnn emiiiii:KK70:
bu sene egitimler askiya alindi verim alinamiyor zaten, ögretmen arkadaslarin maasi yatirilmaya devam edecek demek cok mu zor anlamadim.
evde 2 tane lap top vardi ikisinide eşimin ayri ayri 2 is arkadasina yolladik cocuklsr 2 tane evde telefon bir tane pcleri yok diye.
baska birinin pc varmis ses gitmiyormus belki olur diye kizimin karaoke mikrofonunu yolladik, bunlari neden soyluyorum çocuklar verim alamiyor.
hiç bir anlami yok bu sekilde eğitimin.
sinifta bile maksimum odaklanma suresi 20 25 dknolan cocuklarin pc basinda ki derse nasil odaklanmalirini bekliyorlar anlamadim.

film geçmiş olsun arabanın aküsü bitmiş.bu hafta bizim taraflarda var bir uğursuzluk bizim tv masrafı siz de akü arkadaşında arabasının aynalarını çalmışlar dün gece :kızgın:

bu sene egitimler askiya alindi verim alinamiyor zaten, ögretmen arkadaslarin maasi yatirilmaya devam edecek demek cok mu zor anlamadim.
evde 2 tane lap top vardi ikisinide eşimin ayri ayri 2 is arkadasina yolladik cocuklsr 2 tane evde telefon bir tane pcleri yok diye.
baska birinin pc varmis ses gitmiyormus belki olur diye kizimin karaoke mikrofonunu yolladik, bunlari neden soyluyorum çocuklar verim alamiyor.
hiç bir anlami yok bu sekilde eğitimin.
sinifta bile maksimum odaklanma suresi 20 25 dknolan cocuklarin pc basinda ki derse nasil odaklanmalirini bekliyorlar anlamadim.
evet geneli öyle.geçen sene hiç eğitim alamadık ama bu sene maşallahımız var.öğretmen çok kaliteli eğitime çocuklara çok önem veriyor.çocuklarda katılım oranı günlük neredeyse yüzde yüz.ödevlerini en tembel çocuklar bile severek aksatmadan yapıyorlar.bir kez daha anladım ki ilkokulda en önemli şey öğretmenn.pc sinin sesi olmayan çocuk var telefonla arıyor yahuu çocuğu sorduğu soruyu cevaplasın diye derslerde üşenmeden.:KK200:

X