- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.356
- Konu Sahibi chamallows
- #2.661
niye yav ben seni gayet akıllı buluyorum yoksa arkadaşlık etmezdim emin ol.reelde akılsızları yeterince çekiyoruz sanalda bari olmasınlar hayatımızdaumarim bizim kiz bana çekmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye yav ben seni gayet akıllı buluyorum yoksa arkadaşlık etmezdim emin ol.reelde akılsızları yeterince çekiyoruz sanalda bari olmasınlar hayatımızdaumarim bizim kiz bana çekmez
zekadan yana sıkıntı yok çok şükür de okumayı sevemedim bi türluniye yav ben seni gayet akıllı buluyorum yoksa arkadaşlık etmezdim emin ol.reelde akılsızları yeterince çekiyoruz sanalda bari olmasınlar hayatımızda
güzel de olsun kızlarımız büyüyünce bir de.çok aminnnnnzekadan yana sıkıntı yok çok şükür de okumayı sevemedim bi türlu
zekasi bana, okuma konusunda huyu abim gibi calismasa bile kafasi basan, görumcem gibi okumayi ogrenmeyi seven bir baaayan olsun isterim
tipi sağlam heralde ya gerci kirpiye yavrusu pambuk gibi gelirmis ama kas goz agiz burun yerinde diye düşünüyorumgüzel de olsun kızlarımız büyüyünce bir de.çok aminnnnn
kiz sen daha az once kizimin yiyecekleri geldi yazdin yaBenim çocuğum olurda bana çekerse facia olur
Batıracaksın sen bizi neyse ki param yokKızlarrr Gratis te %50 indirim varmış yeni öğrendim
benim de yokkk ama arabamda yarım depo benzin var hadi gezekkk angarayıııBatıracaksın sen bizi neyse ki param yok
Şuan polis anons geçiyor, bir kaçak var.benim de yokkk ama arabamda yarım depo benzin var hadi gezekkk angarayııı
Züleyha nın canımkiz sen daha az once kizimin yiyecekleri geldi yazdin ya
Şuan polis anons geçiyor, bir kaçak var.
Ben almiiim cınım 3bin bilmem kaç tele ceza
ilahii yiyecekleri gelen omuy du.ben d esenin çocuğa köyden möyden organik kışlık yiyecekler geldi sanmıştımmZüleyha nın canım
zaten batağız onu da öder iyice diplere ineriz nolacakkk3.150 hahah :)
Çokmuş ya, burnum düşse inip alamam. Kusura bakma C ceycey0406 , ha cezan benden diyorsan o ayrı3.150 hahah :)
Organik besliyorum amailahii yiyecekleri gelen omuy du.ben d esenin çocuğa köyden möyden organik kışlık yiyecekler geldi sanmıştımm
piyangoyu bekle dükkan seninnnÇokmuş ya, burnum düşse inip alamam. Kusura bakma C ceycey0406 , ha cezan benden diyorsan o ayrı
eşim onu görmesin hemen kestirir yer vallaOrganik besliyorum ama
Dükkan istemem, bir ada tatiline hayır demem.piyangoyu bekle dükkan seninnn
dükkan senin- deyim- yahuu sana neden dükkan alayım zaten dükkanların var.yanii para çıksın tatil ceza sorun değil demek istedimmmmDükkan istemem, bir ada tatiline hayır demem.
Çekil gözlülerin masaj yaptığından olsun litfen..