- 8 Mart 2015
- 25.108
- 1
- 81.268
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #26.461
burada bir bebek bırakma konusu var, kadın dayanışması olarak konu sahibine bırak diye tezahurat yapıyorumYine ayni anda herkes gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burada bir bebek bırakma konusu var, kadın dayanışması olarak konu sahibine bırak diye tezahurat yapıyorumYine ayni anda herkes gitti
Ne kadar relaks bı kadın yaDokunmayin topiğimizin hamişine ya
Arada benim herifde sayiklar biseyler ne diyon ki ya gece gece der yatarim ben, oda hem sayiklar hem bana sarilirdi mesela
Allah bilir ne anlatiyodu
Online islemlerden gorustugu numaralara bak ?Dediklerinizi düşünüyorum deniz Bi yerde hak veriyorum ama bi yerde içime sinmeyen şeyler var
Bebek bırakmak nasıl oluyor ayburada bir bebek bırakma konusu var, kadın dayanışması olarak konu sahibine bırak diye tezahurat yapıyorum
Oy ben birakamam ya, hele birde 4 aylikmiş hic birakamam.burada bir bebek bırakma konusu var, kadın dayanışması olarak konu sahibine bırak diye tezahurat yapıyorum
Telefonu ortada bırakmıyor ki nasıl halledecekOnline islemlerden gorustugu numaralara bak ?
Şey ya aile büyüklerine yatılı bırakıp küçük kaçamak yapacaklarmış da, bebiş küçük.Bebek bırakmak nasıl oluyor ay
Evlilik yil donumuymus 4 aylik bebegini 2 gun kaynanasina birakip kocisiyle kacamak yapmaya gitmeyi dusunuyordu bir bayan.Bebek bırakmak nasıl oluyor ay
Yedigi bir halt yoksa eline verecek telefonu.Telefonu ortada bırakmıyor ki nasıl halledecek
Ben birakirdim açıkçası altı üstü tatil.kisa sureliŞey ya aile büyüklerine yatılı bırakıp küçük kaçamak yapacaklarmış da, bebiş küçük.
Tabii ki çoğu kadın bırakma diyor, aksine küçük yahu şimdi bırakılıp alışması lazım.
Kadına cesaret veriyorum
Şuanki aklım olsa öyle bir bırakırım hatta çok pişmanım işte.Oy ben birakamam ya, hele birde 4 aylikmiş hic birakamam.
Bebemide yanimda gotururdum ben onunlada anilarim olsun orda diye
Ben ikisini de bırakır başımı alıp giderimEvlilik yil donumuymus 4 aylik bebegini 2 gun kaynanasina birakip kocisiyle kacamak yapmaya gitmeyi dusunuyordu bir bayan.
Ben mesela kocami birakir cocugumla kacamak yaparim
Oha 1 yılBen birakirdim açıkçası altı üstü tatil.kisa sureli
Kaynanamda eşimi altı aylıkken kendi annesine bırakıp bir yıllık göreve gitmis bişey mi oldu eşime .
Yoo
Bu durumuma bile üzülüyorum. İçime bu şüphe düştüğü için araştırma yapmam gerektiği için. Zamana bırakacağım inşallah siz Haklısınızdır başka türlü sonuçlanırsa yazık olurOnline islemlerden gorustugu numaralara bak ?
Dimi düşün yani .Oha 1 yıl
İyi dayanmış annesi.
Bence de fazla abartılıyor, büyük çocuk aksine daha sıkıntılı.
Benim bebem mi tuhafti acaba, 1 saat kimseye birakamadim yahu bebe sinir krizi geciriyoduBen birakirdim açıkçası
Kaynanamda eşimi altı aylıkken kendi annesine bırakıp bir yıllık göreve gitmis bişey mi oldu eşime .
Yoo
Yedigi bir halt yoksa eline verecek telefonu.
Yok varsa bir halt zaten telefonu vermez
Bence de bırakılmaz ama. Özellikle yazamadım ama köpek gibiŞey ya aile büyüklerine yatılı bırakıp küçük kaçamak yapacaklarmış da, bebiş küçük.
Tabii ki çoğu kadın bırakma diyor, aksine küçük yahu şimdi bırakılıp alışması lazım.
Kadına cesaret veriyorum
Bile bile ladesse derken ?Elime vermede sıkıntı yok verir peki ya bile bile ladesse deniz. Çalıştığı fabrikayı söylemiştim sana zaten erkeğe oranla çok az bayan var erkek işi ve bilindik yani terbiyeli namuslu o işte çalışan çok çok az bunu burda herkes söyler eşinden boşanan düzeni olmayan vs vs bayanlar. Ya neler diyorum gece gece tövbe tövbe
Bebek bu ağlar, en sinir olduğum şey bu işte.Benim bebem mi tuhafti acaba, 1 saat kimseye birakamadim yahu bebe sinir krizi geciriyodu
Bir aksam uyuttuk sinemaya gidecektik, hep derim deniz guzel uyur geceleri gittigimizin kokusunu almis gibi o gece biz daha avm ye varamadan pesimize telefon geldi kalkti agliyo diye.