• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Dokunmayin topiğimizin hamişine ya ☺️
Arada benim herifde sayiklar biseyler ne diyon ki ya gece gece der yatarim ben, oda hem sayiklar hem bana sarilirdi mesela 😁
Allah bilir ne anlatiyodu
Ne kadar relaks bı kadın ya 😂
Amaaan virvirvir ne diyorsa bu deyip uykuya kaldığın yerden devam etme rahatligimi
Bize de nasip et yarabbi

Şey ya aile büyüklerine yatılı bırakıp küçük kaçamak yapacaklarmış da, bebiş küçük.
Tabii ki çoğu kadın bırakma diyor, aksine küçük yahu şimdi bırakılıp alışması lazım.
Kadına cesaret veriyorum😂
Ben birakirdim açıkçası altı üstü tatil.kisa sureli
Kaynanamda eşimi altı aylıkken kendi annesine bırakıp bir yıllık göreve gitmis bişey mi oldu eşime .
Yoo

Oy ben birakamam ya, hele birde 4 aylikmiş hic birakamam.
Bebemide yanimda gotururdum ben onunlada anilarim olsun orda diye ☺️
Şuanki aklım olsa öyle bir bırakırım hatta çok pişmanım işte.
Ben ettim başkası etmesin diye ısrardayım.
Bırakan arkadaşlarım şuanda da çocukları kbıtakıyor hatta çocuklar kendileri istiyor gitmek.
Ben bırakmadım, ceremesini çekiyorum asla yalnız gitmiyor.

Ben birakirdim açıkçası
Kaynanamda eşimi altı aylıkken kendi annesine bırakıp bir yıllık göreve gitmis bişey mi oldu eşime .
Yoo
Benim bebem mi tuhafti acaba, 1 saat kimseye birakamadim yahu bebe sinir krizi geciriyodu 😂
Bir aksam uyuttuk sinemaya gidecektik, hep derim deniz guzel uyur geceleri gittigimizin kokusunu almis gibi o gece biz daha avm ye varamadan pesimize telefon geldi kalkti agliyo diye.

Yedigi bir halt yoksa eline verecek telefonu.
Yok varsa bir halt zaten telefonu vermez

Elime vermede sıkıntı yok verir peki ya bile bile ladesse deniz. Çalıştığı fabrikayı söylemiştim sana zaten erkeğe oranla çok az bayan var erkek işi ve bilindik yani terbiyeli namuslu o işte çalışan çok çok az bunu burda herkes söyler eşinden boşanan düzeni olmayan vs vs bayanlar. Ya neler diyorum gece gece tövbe tövbe

Şey ya aile büyüklerine yatılı bırakıp küçük kaçamak yapacaklarmış da, bebiş küçük.
Tabii ki çoğu kadın bırakma diyor, aksine küçük yahu şimdi bırakılıp alışması lazım.
Kadına cesaret veriyorum😂
Bence de bırakılmaz ama. Özellikle yazamadım ama köpek gibi
Büyütülmüş çocuk kitabında travma geçmişli çocuklar var mesela. En çok bakım verenine ihtiyaç duyduğu zamanlar ilk iki sene. Çocuk kendini güvende hissetmek için anne kokusuna muhtaç.

Elime vermede sıkıntı yok verir peki ya bile bile ladesse deniz. Çalıştığı fabrikayı söylemiştim sana zaten erkeğe oranla çok az bayan var erkek işi ve bilindik yani terbiyeli namuslu o işte çalışan çok çok az bunu burda herkes söyler eşinden boşanan düzeni olmayan vs vs bayanlar. Ya neler diyorum gece gece tövbe tövbe
Bile bile ladesse derken ?

Benim bebem mi tuhafti acaba, 1 saat kimseye birakamadim yahu bebe sinir krizi geciriyodu 😂
Bir aksam uyuttuk sinemaya gidecektik, hep derim deniz guzel uyur geceleri gittigimizin kokusunu almis gibi o gece biz daha avm ye varamadan pesimize telefon geldi kalkti agliyo diye.
Bebek bu ağlar, en sinir olduğum şey bu işte.
Her yeltendiğimde aynı telefonu ben de aldım.
Sebebi de böyle küçükken bırakmamış olmak zaten.
Ayrıca 2 4 6 vs aylıkken sende olsa da ağlıyor başkasında olsa da, anneye gelip de susma durumu yok ki emmiyorsa.
Emen bebek farklı, onu bırakamazsın, memede uyur, ne bileyim emdikten sonra uyur vs dolayısıyla anne arar.

Back