• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Gene iyi toparlamışsınız, ben hala her gün boşuyorum ahahshssh😂😂
Ciddi anlamda evde aynı odada 5 dk bile bulunmadığımız aylar hatta 1,5 yıl geçti bizim ve iğrenç, kimsenin midesinin kaldırmayacağı toksik bir ilişki evresini de yaşadık.
Ha noldu, düzeldi mi dersen, adam en azından çocuk öncesi durumuna evrildi ama benden giden gitti.
Şundan 4 sene önceki film ike şuanki ben, bambaşka bir insan dolayısıyla eşine, ailesine ya da durumlara bakış açısı da öyle.
Senin hayat hikayenden hiç beklemiyordum böyle bir anektod .

Gene iyi toparlamışsınız, ben hala her gün boşuyorum ahahshssh😂😂
Ciddi anlamda evde aynı odada 5 dk bile bulunmadığımız aylar hatta 1,5 yıl geçti bizim ve iğrenç, kimsenin midesinin kaldırmayacağı toksik bir ilişki evresini de yaşadık.
Ha noldu, düzeldi mi dersen, adam en azından çocuk öncesi durumuna evrildi ama benden giden gitti.
Şundan 4 sene önceki film ike şuanki ben, bambaşka bir insan dolayısıyla eşine, ailesine ya da durumlara bakış açısı da öyle.
Bende hala her gün boşuyorum 😂

Çocuk yıpratıyor, eski haline döndü dediğim de sevgililik değil. Normal evli çifte döndük
Hayat arkadaşlığı evresi😊
Bence bir ilişkinin en önemli evresi buymuş.
Bağımlı asla değil, bağlılık önemli ama asla kopamaz değil.
Her şeyin farkında olarak, o aşkın duyguların gözünü kör etmesini bastırıp, duygu yükselimleri bitip, akılla ve yanında sevgiyle götürülen yoldaşlık.

Hissediyorum kesin birşey var cümlesi ve eskiden vukuatlı olduğunu söylediğin an itibariyle benim soyleyecegim bişey kalmadı

Ve çok gerildim şuan

Artık icim asla rahat değil
Hep derim Bi kere yapan gene yapar yada affedersen yüz bulur diye ama ben yapamadım bu söylediklerimi uygulayamadım seneler geçti içimde hep ukte kaldı o gün gece birden alevlendi duygularım neden niye bilmiyorum

Evet ama o zamanlar da Bi boşlukta affettim pişman oldum geri ama bi kere affettim unutmaya çalıştım öyle olmuyomuş içinde kalıyo hep şimdide işte hortladı hormon deyin abartma deyin üzülüyorum sadece kızmıyorum ona bağırıp çağırmak bile içimden gelmiyo
Bilemedim burcu ne desem. Tek diyebileceğim sadece sayıklama da olabilir. Ben her narkoz aldığımda ya kocama exlerden birinden bahsedersem diye kasarım mesela. Aklımda değiller umrumda değiller ama aklıma geliyor. Sayıklama olur normal. Ama başka şey varsa da doğumu beklemeden ayrılacak mısın? Hamilelikte bunları yaşamak mı niyetin? Değilse ileriye ötele, şimdi kurcalamama, annene gitme.

Senin hayat hikayenden hiç beklemiyordum böyle bir anektod .
Niye yahu, ben burada konu da açtım, iğrenç ama iğrençliğin en dibini gördüm ben, yaşadım ve yaşattım da.
Küfürler ettim, duydum, erkeklikten vurdum kadınlıktan vuruldum, evden kovdum kovuldum, parayla tehdit edildim, ben de başka şeylerle ettim vs vs.

Yaşadıklarımdan utanacak halim yok, 1 sinir krizime bakar tekrar yaşanması zaten.
Artık mantık işliyor arkadaşım, çocuklarım ve kendimin istekleri, her şeyden önce.
Yoksa kocaymış, yarın sabah dikekçeye bakar, ne var ki?

Hep derim Bi kere yapan gene yapar yada affedersen yüz bulur diye ama ben yapamadım bu söylediklerimi uygulayamadım seneler geçti içimde hep ukte kaldı o gün gece birden alevlendi duygularım neden niye bilmiyorum
Burcucum bir sayiklamadan bir yapan hep yapari çıkaramayız ki.
Belki gercekten oylesine bir isim ve ardindan gelen alisilmis bir hareket olarak sarilma.
Olabilir.

Hayat arkadaşlığı evresi😊
Bence bir ilişkinin en önemli evresi buymuş.
Bağımlı asla değil, bağlılık önemli ama asla kopamaz değil.
Her şeyin farkında olarak, o aşkın duyguların gözünü kör etmesini bastırıp, duygu yükselimleri bitip, akılla ve yanında sevgiyle götürülen yoldaşlık.
Evet. Şimdi daha dingin, daha sakiniz. Heyecan yok ama seviyorum da sadece daha sakin seviyoruz gibi. Bir yaş alma durumu ilişkide🙂 eskisi kadar kavga etmek bile gelmiyor içinden aman nasılsa barışcaz düzelmicek huyu bu evresine geçiyorsun

Bilemedim burcu ne desem. Tek diyebileceğim sadece sayıklama da olabilir. Ben her narkoz aldığımda ya kocama exlerden birinden bahsedersem diye kasarım mesela. Aklımda değiller umrumda değiller ama aklıma geliyor. Sayıklama olur normal. Ama başka şey varsa da doğumu beklemeden ayrılacak mısın? Hamilelikte bunları yaşamak mı niyetin? Değilse ileriye ötele, şimdi kurcalamama, annene gitme.
Bende narkozdan ciktigimda hep bundan korkarim.

Evlilik öncesini bence düşünme.
Uzun beraberliklerde kadın ve erkeğin de yediği naneler vardır, illa karşı cins olmaz ama şey olur ama vardır yine de.
Edilen yeminlerle başlar evlilik ve öncesine sünger çekilir, öyle yapmalısın.

Niye yahu, ben burada konu da açtım, iğrenç ama iğrençliğin en dibini gördüm ben, yaşadım ve yaşattım da.
Küfürler ettim, duydum, erkeklikten vurdum kadınlıktan vuruldum, evden kovdum kovuldum, parayla tehdit edildim, ben de başka şeylerle ettim vs vs.

Yaşadıklarımdan utanacak halim yok, 1 sinir krizime bakar tekrar yaşanması zaten.
Artık mantık işliyor arkadaşım, çocuklarım ve kendimin istekleri, her şeyden önce.

Ben bunu diyemiyorum ya. Boşanmayı şu an asla istemem düşünmem. Daha bir bağlanma aşaması oldu bende o ilk seneti atlatınca nedense

Tabiki yaşadıklarından utanma canım benim 🙏
Sdece sukunetli hayatlar olur ya evde çocuk gürültüsünden başka bı gürültü olmaz .
Hep öyle betimlenmissin aklimda

Bence sen en fenasısın. Adamı mum etmiş parmakta oynatıyorsunuz ana kız😁😁
Yok yahu, asabiyim sinirlenince kizarim, soylenirim kirarimda belki ama mesela hic bir seyi o anın dışina taşımam.
Sündürmem, küsmem uzatmam.
Ben niye boyle bir izlenim birakiyorum acaba 😂

Ben bunu diyemiyorum ya. Boşanmayı şu an asla istemem düşünmem. Daha bir bağlanma aşaması oldu bende o ilk seneti atlatınca nedense
Olması gereken bu zaten, sağlıklı ilişki evresi o.
Güven ve sevgiyle ilerleyen, bir zaman sonra uzvun gibi hissettiğin bir şey.
Eşim de bu dönemleri atlatınca ki pandemide oldu bu, 15 sene önceye göre çok çok fazla bağlı mesela, enteresan.
Eskiden olsa kocam ben gibi düşünürken 1 kalemde silebilirken, aksine şuan benim peşimi asla bırakmayacağını, boşanmamak için kılı kırk yaracağını, kukla bile olabileceğini biliyorum.
Ama diyorum ya bende giden gitti, biten bitti.
Şu pandemiye kadar iki çocukla öyle günler yaşadım ki, şu saatten sonra da bana koca lazım değil kafasına evrildim çünkü zaten ruhen hep tektim.

Ay tenli anne Ay tenli anne nereye gittin burcu?
Sen şu donemde senemi sanemi kocani bir es geç, bak ne şartlarda hamile kaldin o yavrucagi düşün kendini düşün her şeyden önce.
Benim tek düşündüğüm o zaten deniz stresimi elbet hissediyo kavga ederken söyledim sen bu bebeği haketmiyorsun eğer düşündüğüm şey varsa eğer diye elbet Bi falso daha verir varsa ben sanırım çok kırılganım daha da arttı eğer varsa ne yaparım ki

Back