- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.300
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.321
Aman malı mülkü yesin eltim olsun diyorum ben en azından başka torun gelir de yakamdan düşerler be deli misinBana bı huzursuzluk geldiii bak olmayan Eltime mal mülk kalacak diye. ben yurtdislarina gidecem de sanki
Yaaa çok mu duskunler sanaAman malı mülkü yesin eltim olsun diyorum ben en azından başka torun gelir de yakamdan düşerler be deli misin
Ay ne düşkün olacaklar. Sevmeyiz karşılıklı. Oğlum tek torun ya, arama sorma, illa gel diye darlamaları sıkıyor beni. Her pazar dünya yansa o görüntülü konuşma yapılacak. Kendi yakınlarında bir torun gelse de düşseler yakamızdanYaaa çok mu duskunler sana
Bende öyle şeye katlanamazdim açıkçasıAy ne düşkün olacaklar. Sevmeyiz karşılıklı. Oğlum tek torun ya, arama sorma, illa gel diye darlamaları sıkıyor beni. Her pazar dünya yansa o görüntülü konuşma yapılacak. Kendi yakınlarında bir torun gelse de düşseler yakamızdan
Bende vallaBende öyle şeye katlanamazdim açıkçası
Anlatınca bile darlandim
Yok yahu vermem tatil parami.Aaa skandal. Kocam da bu sen tatili es mi geçsek dedi sene başında oğluşumla gözlerimizi bi belerttiknokia 3310 kullanırım yine giderim de çok bunaldık bu sene
E tamam vefat etse zaten devlet herkese eşit pay yapiyo.Kayınbabam
(Allah gecinden versin) ölmeden paylaşılamaz ki .
Yok kiz, kusura bakmasin valla.Ya tatil ya telefon ha
Bende gorumcem dogursun diye bekliyorumAman malı mülkü yesin eltim olsun diyorum ben en azından başka torun gelir de yakamdan düşerler be deli misin
Ayy var ya o kadar çok bildirim gelmiş ki senin bu tpopiktenYok kiz, kusura bakmasin valla.
Nerelerde kistimda biriktirdim ben o tatil parasini ona yedirmem
Bende valla
Bazen açmıyorum teli eşimi arıyolar kocam diyor ki anamın telini açmamaışsın
Sohbet havamda değilim diyorum ben mi cekeyim şimdi hoş sohbetini diyor evlat olmak bunu gerektirir diyorum
Sohbette tv deki kadın programları mügedeki katil esrada ki kocaya kaçan kadınlar
Bir de hep bizim memlekette olay olunca tanıyor musun dıye soruyor koca şehirde nerden tanıyor olabılırım acaba
Devlet verir de gelecekteki eltimcim ben burdaydim bu işle ilgileniyodum oğlum siz ülke disindaydiniz sizin emeğiniz yok ki derse diye gitmek istememE tamam vefat etse zaten devlet herkese eşit pay yapiyo.
Napim simdi burda delirmek icin anadan babadan esimin dedesinden kalacaklarimi dusuniyimonlar zaten cepte
Bayadir boyle olmuyodu dimiAyy var ya o kadar çok bildirim gelmiş ki senin bu tpopikten
Vah o neydi giz demişim.
Eşim noluyo be dedi
Oyle bir sey olmuyo merak etmeDevlet verir de gelecekteki eltimcim ben burdaydim bu işle ilgileniyodum oğlum siz ülke disindaydiniz sizin emeğiniz yok ki derse diye gitmek istemem
uff damarım tuttu ,kendimi şuan hiç tasvip etmiyorum ne kötü düşünceler senaryoladim
Bdv de falanda takilmiyoruz ki samimiyetimiz olsunda gel burda sohbet edelim diyelim milleteAy ebet
Dysonu bilmem ama robot supurge candir onu anladim aldiktan sonra resmen ev supurmek icin yasiyormusum ondan onceSelamlar arkadaslar :)
Huawei i de baya metheden var, bakin derim.
Ben size baska bir soru sorucam, dyson supurge inanilmaz ovuluyor ama fiyatina bakinca sanki sirketten hisse satin aliyormusum hissine kapiliyorum. Ne düsünüyorsunuz? Blogger sisirmesi mi yoksa is var mi?
Bir de ben torbasiz supurge sevmiyorum aslinda, her temizlik sonrasi cikar yika insan temizlikten bezer.
Eltisiyle kacan kadin programindakileri taniyorum ben deBende valla
Bazen açmıyorum teli eşimi arıyolar kocam diyor ki anamın telini açmamaışsın
Sohbet havamda değilim diyorum ben mi cekeyim şimdi hoş sohbetini diyor evlat olmak bunu gerektirir diyorum
Sohbette tv deki kadın programları mügedeki katil esrada ki kocaya kaçan kadınlar
Bir de hep bizim memlekette olay olunca tanıyor musun dıye soruyor koca şehirde nerden tanıyor olabılırım acaba
Dysonu bilmem ama robot supurge candir onu anladim aldiktan sonra resmen ev supurmek icin yasiyormusum ondan once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?