- 29 Mart 2012
- 1.756
- 1.794
- 333
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.341
Dysonu bilmem ama robot supurge candir onu anladim aldiktan sonra resmen ev supurmek icin yasiyormusum ondan once
Robot supurge en cok kedili eve lazim aslinda.Eve kedi alsam, almayi dusunuyordum robot supurge ama ben halilari, koltuklari supurgenin agzini söküp kaziyan bir insanim, o yuzden robot supurge benlik degil
Saçını başını yolalim onun tamam mıOyle bir sey olmuyo merak etme
İsteyen istedigi yerini yirtabilir
Aaa aldirdin mi tatlımDysonu bilmem ama robot supurge candir onu anladim aldiktan sonra resmen ev supurmek icin yasiyormusum ondan once
Kedi alcak musin yaniEve kedi alsam, almayi dusunuyordum robot supurge ama ben halilari, koltuklari supurgenin agzini söküp kaziyan bir insanim, o yuzden robot supurge benlik degil
Kedi alcak musin yani
Yok ben sac yolmayi sevmiyorum kafasini duvara surtup kivilcim cikartalimSaçını başını yolalim onun tamam mı
Aldirdim evlilik yil donumunu unuttugu aksam tartisip ertesi gun annemlere kalmaya gitmistim yaAaa aldirdin mi tatlım
Güle güle kullan
Son dakika açtılar yine yüzyüzeyi. Ağustosta açık olmaz inşallah da tatil yanmazHerkes nebiliyim kurulunu dinlemeye gitti sanirim
Aaa actilarmi, esim soylemedi onu.Son dakika açtılar yine yüzyüzeyi. Ağustosta açık olmaz inşallah da tatil yanmaz
HoşgeldinSelam
Döndüm sonunda.
Ben gezmedim ki, giremem yahu taşa toprağa.Hoşgeldinnasil gecti bag bahce gezmen :)
Ohhh ne guzel olmustur onlara imrendim suan camur banyolarinaBen gezmedim ki, giremem yahu taşa toprağa.
Gayet 4 duvar evin içinde idim ama çocuklar adeta çamur banyosu yaptılar.
Kulaklarına varana kadar az önce fırçalayarak yıkadım, yatırdım onları.
Şuan bile geri dönelim diyorlar
Sınavı yaptık, notları verildi. Bı çocuklar neden hangi amaçla okula dönecek anlamadım zaten. Her şey o kadar absürt ki. Bu sefer bir de tüm sınıfları açtılar.Aaa actilarmi, esim soylemedi onu.
Zaten tatile girmeyecek mi okullar normalde.
Hepsini birden acti yine sacma bir sekilde.
Tek kapali kalan barlar falan oldu saat 10 da bitirmesinin sebebide o.
Valla sen de sabah 7 akşam 6, ben diyeyim gece uykusu hariç her an çamur toprak içindelerdi.Ohhh ne guzel olmustur onlara imrendim suan camur banyolarina
Hoşgeldin film. Her karar sonrası önce bir sinir oluyorum, sonra twitlere bakıp gülme krizine girip kapatıyorumSelam
Döndüm sonunda.
Nasılsınız, naparsınız yeni kararlardan sonra?
Khomyuk sana bir sey sormak istiyorum, bir akrabamiz bu donemde kalkti izmirden ankaraya tasindi kiziyla sonra anne bazi sebeplerden hastaneye yatmak zorunda kaldi.Sınavı yaptık, notları verildi. Bı çocuklar neden hangi amaçla okula dönecek anlamadım zaten. Her şey o kadar absürt ki. Bu sefer bir de tüm sınıfları açtılar.
Dediğin gibi sadece gece kulubü barları kapamal için akşam 22 yapıyorlar. Sektör battı. Müzisyenler barmenler aç 1,5 yıldır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?