- 17 Ocak 2020
- 28.098
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.823
- 548
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.301
Bende o kadra kuvvetli çıkıyor ki eşim oha kulağım ağrıdı filan diyor benim telefindan birisiyle konuştuğunda.elimdeki huawei p20 lite kullandığım en efsane telefondu ılk kez bır telefonu 4 sene kullandım. ne bır kez dondu ne ısındı hiç bir şey olmadı
ben su kacırmasaydım 10 sene daha calısırdı heralde.
yıne huawei almak ısterdım ama google olayı var kullanılmıyo o yuzden sıkıntı.
bende xiaomi alırım güzel telefon onlarda
samsung gıbı garantı suresı doldugu ay ınsanın elınde kalmıyolar en azından.
xiaomi eşimde var modellemı alakalı markaylamı bılmıyorum tek sıkıntısı ses bıraz kısık çıkıyo konusmalarda falan
olabılır evet.Bende o kadra kuvvetli çıkıyor ki eşim oha kulağım ağrıdı filan diyor benim telefindan birisiyle konuştuğunda.
Eşimin de Samsung ... Onda en yüksek volumde bile az çıkıyor. Yani demek istediğim bence esinin telefonunda bı sikinti var yada seriisinde
9 bebeğimolabılır evet.
sendekı hangı model şuan ben mi10 pro ıle 9 proya taktım
memnunmusun :)9 bebeğim
Yok alamam ben de bir daha. İnşallah bunu 3-4 sene daha kullanayım bana yeterios lere alışınca diğer telefonları kullanamıyomuşsunuz sanırım.
zor oluyomuş glıba
bozulursada bobrek ıkı tane sonuçta
aslında cevap çok basitte neyse yazmayayımkaçmak isteyen herkes kaçabilse acaba ne olur kimler kalır geride çok merak ediyorum
bunun bır deneyı yapılsa keşke
benımkıde soyle bı 2 sene daha goturse çok ıyı olur aslında ama kısmet bakalımYok alamam ben de bir daha. İnşallah bunu 3-4 sene daha kullanayım bana yeter
Seninki de yenilenir inşallah ehehe gönlündeki olsun
kuğu gölü balesi izlemeyi severimaslında cevap çok basitte neyse yazmayayım
Benım kide baya eskiYok alamam ben de bir daha. İnşallah bunu 3-4 sene daha kullanayım bana yeter
Seninki de yenilenir inşallah ehehe gönlündeki olsun
Bende seviyorum başkası yaparkenkuğu gölü balesi izlemeyi severim
Çok çok .memnunmusun :)
Ben kalırımkaçmak isteyen herkes kaçabilse acaba ne olur kimler kalır geride çok merak ediyorum
bunun bır deneyı yapılsa keşke
Benim elti napsın benım 3 kuruşluk malımı mülkümüBen kalırımmalı mülkü Eltime mi birakam Allah Allah
Evet evet evdede cocuk var malumBende seviyorum başkası yaparkenSilivri soğuk diyolaa
Mali mulku satip git canimBen kalırımmalı mülkü Eltime mi birakam Allah Allah
Yapamamislar teli.Çok çok .
Şarjı bikere mest ediyor beni.sarji uzun süreli epey
Kamera olağanüstü zaten
Onun dışında bişey aramıyorum telefonlarda
Bana bı huzursuzluk geldiii bak olmayan Eltime mal mülk kalacak diye. ben yurtdislarina gidecem de sankiBenim elti napsın benım 3 kuruşluk malımı mülkümü
Kendı babası hastane sahibi falan filan
He ben gideyim de isterse onu da bırakırım
Aaa skandal. Kocam da bu sen tatili es mi geçsek dedi sene başında oğluşumla gözlerimizi bi belerttikYapamamislar teli.
Kullanacaksan tus takimi alip yaptiralim yoksa yenisini alalim diyo, yenisini neyle alacan piyangomu cikti dedim 3 kurus tatil parama dikmis gozunu
KayınbabamMali mulku satip git canim
Ya tatil ya telefon haYapamamislar teli.
Kullanacaksan tus takimi alip yaptiralim yoksa yenisini alalim diyo, yenisini neyle alacan piyangomu cikti dedim 3 kurus tatil parama dikmis gozunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?