Geçinemeyenler kulübü

Bende o kadra kuvvetli çıkıyor ki eşim oha kulağım ağrıdı filan diyor benim telefindan birisiyle konuştuğunda.

Eşimin de Samsung ... Onda en yüksek volumde bile az çıkıyor. Yani demek istediğim bence esinin telefonunda bı sikinti var yada seriisinde

olabılır evet.
sendekı hangı model şuan ben mi10 pro ıle 9 proya taktım

Yok alamam ben de bir daha. İnşallah bunu 3-4 sene daha kullanayım bana yeter
Seninki de yenilenir inşallah ehehe gönlündeki olsun
Benım kide baya eskioğlum bile diyor anne yakında ıphone sana en sadık kullanıcımız diye ödül verir
hatta müzeye de koyabılırler bunu kullann kaldı mı dıye
çoluk çocuğun maskarası olduk
konusuyorsam yetiyor bana

Çok çok .
Şarjı bikere mest ediyor beni.sarji uzun süreli epey

Kamera olağanüstü zaten

Onun dışında bişey aramıyorum telefonlarda
Yapamamislar teli.
Kullanacaksan tus takimi alip yaptiralim yoksa yenisini alalim diyo, yenisini neyle alacan piyangomu cikti dedim 3 kurus tatil parama dikmis gozunu

Benim elti napsın benım 3 kuruşluk malımı mülkümü
Kendı babası hastane sahibi falan filan
He ben gideyim de isterse onu da bırakırım
Bana bı huzursuzluk geldiii bak olmayan Eltime mal mülk kalacak diye. ben yurtdislarina gidecem de sanki

Yapamamislar teli.
Kullanacaksan tus takimi alip yaptiralim yoksa yenisini alalim diyo, yenisini neyle alacan piyangomu cikti dedim 3 kurus tatil parama dikmis gozunu
Aaa skandal. Kocam da bu sen tatili es mi geçsek dedi sene başında oğluşumla gözlerimizi bi belerttik nokia 3310 kullanırım yine giderim de çok bunaldık bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…