• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Ay sağol cınım ben almıyım.
Keyfim anca yerine geldi.
Emzirme bitti, tuvalet eğitimi bitti, sofrada bizimle yemeyi öğrendi, okula da başlayacak artık gündüzlerm de normale döncel, kesintisiz uykuya alıştırdım, 2-3 yaş sendromlarını atlattım. Bu kadar levelı geçip de baştan başlayacak kadar delirmedim henüz🤣
Sen anlatırken kafamın sağ tarafından bı ağrı saplandi şakagima doğru .

Anksiyete yaptı bende
daha olmadan bu çocuk 😂😂😂

Devlette de yaptıran var memnun kalanda

dünya kadar para verip mutsuz olanda tamamen sans ben bir doktor buldum gittim muayne oldum ve yaptırdım doktor doktor gezseydım eminim kafam karışırdı
2 sene olacak keşke önceden olsaymışım eğer mutsuzsanız düşünün ama gerçekten zorlu süreç bilseydim zorlugunu olurmuydum bilmiyorum
Devlette ne kadara mal oluyor ki ??

ablam bilmiyordu bunu .
Soyleyeyim o da İstanbul'da zaten.

Emzirme bitti, tuvalet eğitimi bitti, sofrada bizimle yemeyi öğrendi, okula da başlayacak artık gündüzlerm de normale döncel, kesintisiz uykuya alıştırdım, 2-3 yaş sendromlarını atlattım. Bu kadar levelı geçip de baştan başlayacak kadar delirmedim henüz🤣
Bende sirf o yuzden yapmiyorum 😂
Yapacaksan pes pese yapip 4 sene delirmeyi goze alacaksin yoksa olmuyo

Eskiler nasıl yapıyordu ki ya her sene Bi çocuk
Sana o kadar et suyu tuket dedim aha kaldin ilaca not; babaannen 😂😂😂
O ilaci yogurttan sutten 1 2 saat sonra tuketmen lazim biliyosun degilmi
Ya deniz ben tahlil vermedim ki ilacım değişirken 🤷‍♀️ zaten aç karnına alıyorum sabah midem boş oluyo o daha kötü birden çeviriyo midemi

Bende sirf o yuzden yapmiyorum 😂
Yapacaksan pes pese yapip 4 sene delirmeyi goze alacaksin yoksa olmuyo
Kesinlikle. Baştan bebek bakmak bana delilik gibi geliyor. Hamile görünce içte içe ah garibim başına gelecekleri daha tahayyül edemez diyorum. Minik bebek göreyim parkta ay şükür geçti bugünleri büyüttüm diyorum. O derece yani😃

Eskiler nasıl yapıyordu ki ya her sene Bi çocuk

Ya deniz ben tahlil vermedim ki ilacım değişirken 🤷‍♀️ zaten aç karnına alıyorum sabah midem boş oluyo o daha kötü birden çeviriyo midemi
Ya neden ac karnina anlamadim ben onu, bari bir iki kraker atsan olmuyomu oyle

Kesinlikle. Baştan bebek bakmak bana delilik gibi geliyor. Hamile görünce içte içe ah garibim başına gelecekleri daha tahayyül edemez diyorum. Minik bebek göreyim parkta ay şükür geçti bugünleri büyüttüm diyorum. O derece yani😃
Bende 2 yas sendromlu bebe gorunce aglayasim geliyo 😂😂😂

Ya neden ac karnina anlamadim ben onu, bari bir iki kraker atsan olmuyomu oyle
İlk iki gün boş mideyle içtim baktım insanlıktan çıkıyorum dediğin gibi Bi kaç leblebi yada kraker yiyorum önceden. İnternetten baktım da ilacın etkisi azalır emilim için aç karnına yazıyo ama napıyım

Devlette ne kadara mal oluyor ki ??

ablam bilmiyordu bunu .
Soyleyeyim o da İstanbul'da zaten.
Pahalı olan protez fiyatı dolar yüzünden sürekli artıyor onu devlettede alıyolar ben 12 bin di yaptırdığımda o zaman tam hatırlamıyorum ama sanki yarısını doktor ve hastane alıyor yarısı proteze gidiyordu

DEvlette doktor ve hastane masrafı çok az oluyor özel 12 ise atıyorum devlet 7 gibi olabılır

İlk iki gün boş mideyle içtim baktım insanlıktan çıkıyorum dediğin gibi Bi kaç leblebi yada kraker yiyorum önceden. İnternetten baktım da ilacın etkisi azalır emilim için aç karnına yazıyo ama napıyım
Sonucta 3 5 leblebiyle de cok tok olmuyosun

Böyle dedikçe canım annem diye aglayasim geliyor melankolik 😑😓
Anneni doğurunca daha da bir anlayacaksın zaten. Ben doğuma gireceğim artık hazırlanıyorum. Annem eşimi arıyor sürekli açtı telefonu. Ben doğumlarımda çok üşüdüm, özellikle ayaklarım gelen hemşireye ver çoraplarını demiş. Herhalde en endişeli olan da benim annemdi. Çok başka ha

Back