• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Bende iyi olmaya çalışıyorum yeni ilaç verdi dottor aç karnına içiliyo geçende demiştim çok zorluyor beni 🤦‍♀️

Niye hamileyken böyle rüyalar görülür ya millet dere kenarı meyve ağacı görür ben cennet mahallesi kalitesizliğe bak ya Ahahahah :-)
Kan ilacı mı
Benim hamileyken sürekli burun kananam olurdu ve ayak kasılmaları onun
içinde kan ilacı ve magnezyum kullanıyordum

UYkudan uyanırdım bigün son aylarda sağımdan soluma dönerken ay ay diye dönüyordum eşimde uyuyor ayağım kasıldı sanmış uyku sersemi ayağıma masaj yapıyor

Bende bakıyorum ne yapıyor acaba dıye🥴

Bende iyi olmaya çalışıyorum yeni ilaç verdi dottor aç karnına içiliyo geçende demiştim çok zorluyor beni 🤦‍♀️

Niye hamileyken böyle rüyalar görülür ya millet dere kenarı meyve ağacı görür ben cennet mahallesi kalitesizliğe bak ya Ahahahah :-)
Ne bileyim kiz icinde bir şopar mı yatiyo yoksa 😁

Kan ilacı mı
Benim hamileyken sürekli burun kananam olurdu ve ayak kasılmaları onun
içinde kan ilacı ve magnezyum kullanıyordum

UYkudan uyanırdım bigün son aylarda sağımdan soluma dönerken ay ay diye dönüyordum eşimde uyuyor ayağım kasıldı sanmış uyku sersemi ayağıma masaj yapıyor

Bende bakıyorum ne yapıyor acaba dıye🥴
Benim oyle bir kramp animda esim doguruyorum sanip noluyo noluyo doguruyomusun diyip, beni evde birakip kostur kostur kendi arabaya inmisti 😂😂 kendi doguracakti heralde hastaneye gidip

Ben 25.katta otursam o camlari cekcekle bile silemem mesela allah canimi alir.
Surda 2.kayin camina cikarken bile elim ayagim titriyo sen yine iyi siliyomussun 😁
Miknatisli cam siller var aslinda sana onlar olabilir.
Ben camasir suyu hastasiyim ama evde kucuk cocuk olunca anca haftada bir. Sadece lavabolara gunluk kullanirim oda mecbur.
Eskiden evin butun islak zeminlerini haftalik camasir suyuyla fircalar durulardm 😁
Bende korkuyordum ilk zamanlar şimdi alıştım

Temizlşk için gelen kadın ilk geldiğinde sarkmış cam siliyordu elim ayağım titredi dedim napıyosun nen alışkınım filan dedi bırak pis kalsın ben istemiyorum cam silmeni demiştim

mıknatıslı benım de aklıma geldi çekçeklerde kolay araba camı silenlerden uzun baya kolay oluyor

lavolarda evet günlük kullanım mecbur ama ıslak zeminlerle hergün nasıl uğraşıyordun🤔Yeter der koşarak kaçardım

Aşırı kullanınca boğazımda yanma ve öksürük hissi oluyor
Balıkta çok yapılıyor elimde yıkasam makineden önce hasta olurum herhalde🤷‍♀️
Ev işi de hiç sevmem

Camlar çok büyük ev 25. Kat çekçekle yılda bir cekerim dısarısı görünmeyecek hale gelince😂
yaptıklarınızı okuyunca pasaklı gibiyim gercekten🥸
Ne demek 25.kat

Taşının oradan 😭

Bende korkuyordum ilk zamanlar şimdi alıştım

Temizlşk için gelen kadın ilk geldiğinde sarkmış cam siliyordu elim ayağım titredi dedim napıyosun nen alışkınım filan dedi bırak pis kalsın ben istemiyorum cam silmeni demiştim

mıknatıslı benım de aklıma geldi çekçeklerde kolay araba camı silenlerden uzun baya kolay oluyor

lavolarda evet günlük kullanım mecbur ama ıslak zeminlerle hergün nasıl uğraşıyordun🤔Yeter der koşarak kaçardım
Hergun degil haftada bir yapiyordum oyle yapinca 1 hafta sadece supursen bile yetiyo.
Piril piril oluyo.
Napacaksin evde coluk yok cocuk yok koca iste sıkintidan temizlige sariyodum.
Gerci bekarkende ayni islemi izin gunumde annemin evinde yapardim

Benim oyle bir kramp animda esim doguruyorum sanip noluyo noluyo doguruyomusun diyip, beni evde birakip kostur kostur kendi arabaya inmisti 😂😂 kendi doguracakti heralde hastaneye gidip
İyi yine heycan yapmış benım annem kayınvalidem var suyum geliyor az az kimse inanmıyor doğuruyor olduğuma
Eşim hastaneye gıdıyoruz arkadaşıyla telde konuşuyor bence geri gönderir doktor diyor
sanırsun 10.doğumu öyle kendinden emin

Ya o uyku sersemi benim bacagima kramp girmis, esim birde boyle gerilim anlarinda hep senin gibi bi kosan adam modunda oluyo 😂😂😂
Kramp kramp diyorum ama duymuyo ki adam onun ayilmasi 1 saat surer uykudan kalkinca normalde bile
Ayyy eşin
Ve ben
Skandal yazısını gormezsen buyuz ---} :skandal:

İyi yine heycan yapmış benım annem kayınvalidem var suyum geliyor az az kimse inanmıyor doğuruyor olduğuma
Eşim hastaneye gıdıyoruz arkadaşıyla telde konuşuyor bence geri gönderir doktor diyor
sanırsun 10.doğumu öyle kendinden emin
Ahahha 😂😂 bende seyi hic unutamiyorum birde dr beni doguma alacak bizimki hastanenin kapisina dikilmis elinde sigara, annem iceri girerken oglum deniz nerde demis bilmiyorum ki doguruyomus icerde demis 😂😂😂
Halbuki nst deyim daha adamin benden haberi yok.

Ahahha 😂😂 bende seyi hic unutamiyorum birde dr beni doguma alacak bizimki hastanenin kapisina dikilmis elinde sigara, annem iceri girerken oglum deniz nerde demis bilmiyorum ki doguruyomus icerde demis 😂😂😂
Annen sinir olmuştur😂

Ayyy eşin
Ve ben
Skandal yazısını gormezsen buyuz ---} :skandal:
Aynen aynen.
Bir gece deniz ateslendi x kalkta bi ates dusurucu getir dedim allahim demez olaydim, serce parmagini duvara vurdu kafasini kapiya vurdu, geri geldi ilac nerde diyo agzimda agzimda dedim 😂
Nerde olacak her zaman ki yerinde iste

Aynen aynen.
Bir gece deniz ateslendi x kalkta bi ates dusurucu getir dedim allahim demez olaydim, serce parmagini duvara vurdu kafasini kapiya vurdu, geri geldi ilac nerde diyo agzimda agzimda dedim 😂
Nerde olacak her zaman ki yerinde iste
Ama hakliyizzzz nasıl sakin kalabilir insaaaan😂😂😂😂😂:KK45:

Sinir olmamista o heyecanla gitmis dogumhame kapisina beni sormus ordaki ebe sizin kiziniz daha nst de odaya alacagiz demis kadin nst ne nerde yapiliyo sora sora gelmis yanima yazik 😁
Ah canım benim ya .
Doğum sancin gelince mi sezaryene gitmistin yoksa planlı sezaryen miydi

Benimkide odayı kendi adına tutmuş🥴yoğun bakımda kaldım biraz kan ve tansiyon yüzünden çıkacam doktor dedi hastayı odasına götürün tekerlekli sandalyedeyim adın ne dedi doktor arayayımda oda numaranı öğreneyim
söyledım kadın aradı diyor ki öyle isimli oda yokmuş

Delirdim tabi hasta bakıcı dedi ki eşi nosunu verdı ben arayıp sorayım dedim sor bakayım nereyi tutmuş
Doktor kahkaha atıyor sonra demez mi kendı adına tutmuş odayı kadın bayılacaktı gğlmekten

Bu adamlar acayip😂

Back