Geçinemeyenler kulübü

Ben o kadar banlansam, siteyi unuturum.
Gene iyi hatırlıyorsun yıllaar yıllar öncesini
bide bende şey var site yoneticilerine küsuyorum ben

ban yeyince ban ayın yedisinde kalkacak diyelim.

İki gunde kendi irademle girmeyip tavır yapıyorum kendimce

Sen niye o kadar vukuatlisin ben bildiğim kadarıyla senden daha çok satasiyorum.seni çok gergin görmedim
Ben sataşmam da polemikten gidiyorum. Biriyle iki üç kere alıntılayıp konuşsan banlıyorlar. Son banımda bana aleni ay sen pissindir de şimdi seni karı diye evde tutan kocana acıdım dedi. Cevap vermedim yine banlandım mesela.

Bari cevap verseydin de banlandigina değseydi.
Bende son banimda foseptik cukuru yazdigim icin banlandim hakettim ama

Sen zaten 1 senede nasil o ban suresi mertebesine ulasabildin ben anlamadim ban guzeli mubarek
Ne biliyim durduk yere herhangi bi kadının teki gelip bulaşıyor .

E bende cevap verince vay efendim niye cevap verdin polemik/sataşma sebebiyle 10 gün uzaklaştırıldıniz

Napiyim elini mi opeyim bana ne güzel bulastin öyle diye. Ben anlamadım ki

Bulasmayacaksin sikayet edeceksin o banlansin

Öyle ama sıklığı seninki daha uzun.
Zorunlu bayağı 2 haftada bir banlı, çok şükür sen 1 1,5 ayda bir yiyorsun, hasret giderebiliyoruz
Azıcık akıllandım sanırım
Şaka bi yana tek bdvdeyken takmıyordum aman diyordum da buranın muhabbet açtı yememeye gayret ediyorum inan

Azıcık akıllandım sanırım
Şaka bi yana tek bdvdeyken takmıyordum aman diyordum da buranın muhabbet açtı yememeye gayret ediyorum inan
Ben de öyle
Güvenli alan dışına çıkınca, illa ki ban geliyor zaten.
Buraya yazamadan okumak çok can sıkıyor, genel olarak artık yazmıyorum bile banlanmamak için, halbuki çok kaşınan konu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…