- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.869
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.981
bide bende şey var site yoneticilerine küsuyorum benBen o kadar banlansam, siteyi unuturum.
Gene iyi hatırlıyorsun yıllaar yıllar öncesini
Tam bir tavşan dağ hikayesibide bende şey var site yoneticilerine küsuyorum ben
ban yeyince ban ayın yedisinde kalkacak diyelim.
İki gunde kendi irademle girmeyip tavır yapıyorum kendimce
Ben zorunludan da çok yiyorum ama aşkolsunBen o kadar banlansam, siteyi unuturum.
Gene iyi hatırlıyorsun yıllaar yıllar öncesini
Sen niye o kadar vukuatlisinBen zorunludan da çok yiyorum ama aşkolsun
Ben sataşmam da polemikten gidiyorum. Biriyle iki üç kere alıntılayıp konuşsan banlıyorlar. Son banımda bana aleni ay sen pissindir de şimdi seni karı diye evde tutan kocana acıdım dedi. Cevap vermedim yine banlandım mesela.Sen niye o kadar vukuatlisinben bildiğim kadarıyla senden daha çok satasiyorum.seni çok gergin görmedim
Sen zaten 1 senede nasil o ban suresi mertebesine ulasabildin ben anlamadim ban guzeli mubarekÇok çekmemiş ay üç gün nedir sanki. Ben resmen ülke dışına sürgün ediliyorum
Ben bir yiyorum maşallah... 10 gün .
İki kere yedi sanirim bir hfta icindeAman bir şey değilmiş o zaman
Bana daha uzun geldi ya, sanki 1 haftadır yoksun gibi.
Bari cevap verseydin de banlandigina değseydi.Ben sataşmam da polemikten gidiyorum. Biriyle iki üç kere alıntılayıp konuşsan banlıyorlar. Son banımda bana aleni ay sen pissindir de şimdi seni karı diye evde tutan kocana acıdım dedi. Cevap vermedim yine banlandım mesela.
Ne biliyim durduk yere herhangi bi kadının teki gelip bulaşıyor .Sen zaten 1 senede nasil o ban suresi mertebesine ulasabildin ben anlamadim ban guzeli mubarek
Ayy hiç denk de gelmiyorum keşke gorseydim o günlerde olayın sicagiylaBari cevap verseydin de banlandigina deyseydi.
Bende son banimda foseptik cukuru yazdigim icin banlandimhakettim ama
Bu topikte yedim yahuAyy hiç denk de gelmiyorum keşke gorseydim o günlerde olayın sicagiyla
BulasmayacaksinNe biliyim durduk yere herhangi bi kadının teki gelip bulaşıyor .
E bende cevap verince vay efendim niye cevap verdin polemik/sataşma sebebiyle 10 gün uzaklaştırıldıniz
Napiyim elini mi opeyim bana ne güzel bulastin öyle diye. Ben anlamadım ki
Peygamber olmam lazımBulasmayacaksinsikayet edeceksin o banlansin
MaalesefPeygamber olmam lazım
Öyle ama sıklığı seninki daha uzun.Ben zorunludan da çok yiyorum ama aşkolsun
Azıcık akıllandım sanırımÖyle ama sıklığı seninki daha uzun.
Zorunlu bayağı 2 haftada bir banlı, çok şükür sen 1 1,5 ayda bir yiyorsun, hasret giderebiliyoruz
Ben de öyleAzıcık akıllandım sanırım
Şaka bi yana tek bdvdeyken takmıyordum aman diyordum da buranın muhabbet açtı yememeye gayret ediyorum inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?