- 17 Aralık 2015
- 26.861
- 49.007
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #24.841
Sosyal medya da tarafsiz haber kaynagi olan bildiginiz bir sayfa varmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taraf olmayan bertaraf olur sözünü benimsiyor herkes.Sosyal medya da tarafsiz haber kaynagi olan bildiginiz bir sayfa varmi?
Ben daha dün bı paket aldım .Kizlar marketlerde ped almak falan yasakmiymiş ?
Anlamadim ki bazi marketlerde reyonlara bant cekilmis sanirim.Ben daha dün bı paket aldım .
Bu yasak ne zmn çıkmış ki
Ben alırken yasak yok muydu
Ordan da buradan da şuradan da biktim ya.Taraf olmayan bertaraf olur sözünü benimsiyor herkes.
Yansız bir şey kalmadı.
Ya ora ya bura ya şura ama illa ki bir şey.
Migrostan aldımAnlamadim ki bazi marketlerde reyonlara bant cekilmis sanirim.
Migros ve 101 diye okudum ama![]()
İki yıl sonra tüm bunlar biter diye umuyorum.Ordan da buradan da şuradan da biktim ya.
İnsan gibi haber okumak istiyorum ben![]()
Cılki çiktı herşeyin gerçekten.İki yıl sonra tüm bunlar biter diye umuyorum.
7sinde başlamış, dün pipet alabiliyordum bugğn alamadımBen daha dün bı paket aldım .
Bu yasak ne zmn çıkmış ki
Ben alırken yasak yok muydu
Bazen bende goruyorum ya oyleRüyamda banlanıyordum
Artık nasıl konudan ayrı kalma korkusu işlemişse içime, rüyalarıma girdi.
Ay ben de öyle kalktım, bir de gece bir konuya azıcık dokundurmalı yazmıştım, anam dedim gitti herhalde 10 gün banBazen bende goruyorum ya oyleiçime ökuz oturmus gibi kalkiyorum
Neyseki halen bizimlesinnnnAy ben de öyle kalktım, bir de gece bir konuya azıcık dokundurmalı yazmıştım, anam dedim gitti herhalde 10 gün ban![]()
Bu ara birakti pek aklina dusmuyo, onceden surekli her dakika istiyodu.
Bı çocuk hunharca surpriz yumurta yiyodu da ben marketten gelirkenBu ara birakti pek aklina dusmuyo, onceden surekli her dakika istiyodu.
Bakti hep ayni seyler cikiyo artik istemeyi kesti.
Ayda bir kere lol supriz aliyoruz sadece.
Nerden geldi aklina allah askina![]()
Bizimki cikolatasini yemiyodu ama, icindeki oyuncagi aliyodu.Bı çocuk hunharca surpriz yumurta yiyodu da ben marketten gelirken![]()
Sen niye yemiyosun.Bizimki cikolatasini yemiyodu ama, icindeki oyuncagi aliyodu.
Cikolatalarini mahalle bebelerine dagitiyodum
Sonra 101 deki cikolatasiz suprizlerden almaya basladim
Örnek anne bence ben hunharca denizin artanlarını yiyorum. Adeta bir elektrik süpürgesiSen niye yemiyosun.
Sevmez misin tatlı seyler
Ya cok aramam tatliyi aslinda ama kilodan dolayida yememeye calisiyorum cunku cayi zaten sekerli iciyorum, bide cikolata yersem seker komasina girerim heraldeSen niye yemiyosun.
Sevmez misin tatlı seyler