Geçinemeyenler kulübü

Çok takılıyorum bu ara. Kitaplarımı okumak istiyorum ama takılı kalıyorum kendime de kızıyorum sonra
Kızma ya
Bu da lazım.
Yeri gelir kitaba döner devran insan herşeyden sıkılıyor başka şey alıyor yerini

Allah allah gerci bizim butun camlar acik gunlerdir ev ondan serin olabilirde, disaridayim suan gayet iyi bodrum da bugun 5 derece birden yukselmiş.
Aman sicak olsun ya benim sicaktan şikayetim yok
Ay sevmem bu kadar sıcağı, gereksiz sıcak.
Gündüz pişmeden tshirtle, akşam da üstüne incecik bir şal aldığın tam eylül havalarını severim ben.
Zart diye ısındı, balkonda sineklikli camlar açık sadece ve esmiyor.
Gerçekten piştim.

Piştim!
Gerçi içeri de gitmeye tırstım, bir belgesel cinayet olayı izliyordum, tüm ışıkları kapatıp geldim balkona, girmeye korkuyorum

Eklentiler

• 93B11E0F-5DE9-4C5D-A344-9A819C017C58.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 19
Bende eylul ayi havasini daha cok severim ama kış olup balkonda totomun donmasindansa, balkonda oturup insan sohbet seslerini dinlemeyi yegliyorum
Karsi binada kalabalik bir aile var okey oynuyolar bahçede şıkkıdı sıkkidi taş sesleri gulme sesleri falan geliyo, yaşam belirtisi var
Oynatmaya az kaldı ya

Piştim!
Gerçi içeri de gitmeye tırstım, bir belgesel cinayet olayı izliyordum, tüm ışıkları kapatıp geldim balkona, girmeye korkuyorum
Ayy benim şaşkoloz annemde bugun 2 kere o kapinin onunden gecen gölge neydi ya dedi, deniz geliyo heralde dedim baktim yok
Bir daha gordugun herseyi soyleme mumkunse dedim ama içim ürperdi

Ben hiçbir şey görmüyorum, komşu namına ya da ses olarak iç alana bakan cephede değilim.
Anca yol, araba ve polis ekipleri vs
Sayılır mı yaşam belirtisi?

Ayy benim şaşkoloz annemde bugun 2 kere o kapinin onunden gecen gölge neydi ya dedi, deniz geliyo heralde dedim baktim yok
Bir daha gordugun herseyi soyleme mumkunse dedim ama içim ürperdi
En fazla böcektir ya nolacak
Çekirgeler bastı yine ankarayı, sineklik olmayan camları asla açamıyorum.
Birkaç camıma yapışık duruyorlardı gündüz, ne işin var bu kadar yüksekte diye soramadım tabii.

Aaa öylemi hic haberim yok, ben ankara da hic cekirge gormedim biliyomusun
Sabah siyah bir bocek yakaladim yerde
Yok yahi bildigin bir adam insan golgesinden bahsetti yani, birde diyor ki ne tirsiyosum gelirse caydanligi indiririm kafasina neye indiriyosa

Burnumuzu çıkarmadık biz hıh, pazar bir de market falan kapalı, iyi cesaret sizdeki.
Bahcede denizi oynatiyordum arkada hadi eve gidelim dedim sokaga cikmam gerekiyo binanin girisine donmem icin, deniz arabalarini gorunce kac anne kac demeseydi bisey demezlerdi bizim ki panikledi
Arabayi durdurdu o hanzoda sokaga cikma yasagi bilmem ne diyo, elimde denizin yelegi vardi camasir asarken balkondan dustu cocugu birakacak kimse olmadigindan birlikte indik dedim
Yemedi ama olsun

Bizim geçen sene balkonda bir anımız var çekirgeyle alakalı.
Çatır çutur ses geliyor, ablam da bizdeydi.
Aksi gibi kocam da korkuyor, ne uğraştık ya fobim var zaten benim.
Önümü de deştilet inşaat başlıyor ki 2 sene her türlü haşerat gezinir artık.

Ay ne gölgesi olacak, hafif gözü kararmıştır, yoldan geçen araba uzunları yakmıştır bir şeyler bir şeyler.
Deme şimdi, ben nasıl gireceğim içeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…