Geçinemeyenler kulübü

Zıahshshshsh
Asarken düştü güzel taktik, iyi gelmiş aklına.
Ben kesin ‘sokakta değilim ki, ben aslında yoğum’ a bağlardım, çenemle beyin yerdim

Bende boyle sicrayan seyleri hic sevmem, kayseride bir gun balkonda yemek yiyoruz, damatlarida ilk kez tanismaya gelmis eve
12.kat ya 12
Birsey birden masanin ustune tam gorumcemle benim ortama atladi ikimiz birden ayni anda hööö mööö tuhaf tuhaf sesler cikararak nereye atlayacagimizi sasirdik
Rezillik diz boyu

Zıahshshshsh
Asarken düştü güzel taktik, iyi gelmiş aklına.
Ben kesin ‘sokakta değilim ki, ben aslında yoğum’ a bağlardım, çenemle beyin yerdim
Benim kafam sıkışık durumlarda acayip çalışır
Bir yandan icimden abimin sicil numarasini hatirlamaya calisiyorum
Bir yandan bahane bulmaya calisiyorum ic sesim esimin soyledigini tekrarliyo benimle iyi gecinin esim olmazsa sıkacak mermi bulamazsiniz diyo

Bana böcek göstermene gerek yok, çevremde ya da üzerimde yüzüm dışında bir noktaya birkaç saniye bak ve izle

Eşimin köyünde gece gece bir çığlık atıp tüm yoldaki evleri uyandırmışlığım var, sadece arkamdaki duvara dikkatlice baktıkları için.
Gerçi orada akrep kırkayak falan da oluyormuş, boşa değildi boğazımı kesmiş çığlıklarım.

Birkaç polis anımda ben sadece çenem ve rahatlığımla kurtulmuştum.
Öyle sıkamam ben, direkt red işliyor bende.

Kenara çekti, ben de telefonla konuşuyorum hoparlörde.
Cezayı yazacak, istedi ehliyeti falan.
Ben direkt ‘ne hakla yazıyorsunuz, telefon tutmak mı yasak konuşmak mı, ben şuan gsm şirketinden istesem konuşma dökümü ve bir arama görünmeyince ne olacak sizce, elimde tutuyorum, ne gördünüz ki başka bla bla’ şeklinde başlayıp, git ablacım ya nolur gitle salınmışlığım var

Senin uçan adam sabri olayini tek gecerim ama
Bende uzerimde bir seyi goreyim aksama kadar uzerimde geziyo sanip kasinirim.
Hele kara fatma gorduysem light selami gibi kusacak yer ariyorum hemen

Senin uçan adam sabri olayini tek gecerim ama
Bende uzerimde bir seyi goreyim aksama kadar uzerimde geziyo sanip kasinirim.
Hele kara fatma gorduysem light selami gibi kusacak yer ariyorum hemen
Şu korku programları vardı ya da yüksek meblağ ödüllü falan, değil para dünyayı verseler asla ya asla aynı alanda kalamam.
Millet bir de para için tutuyor, kafesine giriyor falan ıykkk.

Benide istisnasiz kizilayin ortasinda yururken bile cevirir kimlik sorarlar
Birgun elimde valiz, valizin icinde de camasirlarim ve birde yeni aldigim tel cirpacak var
Dolmustan indim kafami kaldiramadan zink diye birine carptim her halinden belli sivil yani.
Kusura bakmayin dedim gectim, o arada surekli patlamalar oluyo kizilayda, adam arkamdan ondeki bayan polislere bi isaret yapti bufenin camindan gordum icimden hadi basliyoz yine dedim.
Kadin cekti beni kimlik sordu
Cantayi istedi bi acti yumurta cirpacagi bune dedi cirpici dedim salakmisin der gibi suratina bakarak
iyi tamam temiz dedi yolladi

Şu korku programları vardı ya da yüksek meblağ ödüllü falan, değil para dünyayı verseler asla ya asla aynı alanda kalamam.
Millet bir de para için tutuyor, kafesine giriyor falan ıykkk.
Ben izleyemem bile cildiririm yani kasinirim.
Holding bagislasalar yine yok yani

Bu nasıl sıcak ya, gereksiz gereksiz piştim evde.
Balkona attım kendimi, yine çok sıcak.
Bende şimdi kisliklari kaldırma işini bitirdim.
Tüm yazlıkları çıkardım
Bu ne arkadaş .ince olmasına rağmen uzun kollu bişey görmeye tahammülüm yok onları da kaldırdım

Ayy benim şaşkoloz annemde bugun 2 kere o kapinin onunden gecen gölge neydi ya dedi, deniz geliyo heralde dedim baktim yok
Bir daha gordugun herseyi soyleme mumkunse dedim ama içim ürperdi
Korkunca anasina kızan bıtek ablam saniyodum

Makine kimyada sanırım eşin

Slshsjsjd
Demek bakışların ürkünç bacım ahahahs

Gerçekten çenemle adam dövüyorum ben ya, yine polis çevirdi ama bu sefer mıçtım dedim.
Tam düğünden 1 gün önce, pedikürden çıkıp solaryuma gittim, oradan makyaj saç provasına yetişmeye çalışıyorum.
Radara girdim, kemer takılı değil, telefonla konuşuyorum bir de sigara içiyorum, tüm kombinler mevcut.
Evrak inceliyor falan muayenede sorun var geçmiş cart curt, benim orada 15 20 dk mı yediler ve eski muayeneye bakmış.
Bunu farkeden ben ‘şuan provama geç kaldım sizin yanlışınızdan, yarın düğünüm var, makyöz kuaför randevum sayenizde iptal oldu, ne yapacağım şimdi ben ödeme yapamadım gelin olacaktım ben ya yaz cezanı yolla işte mahvettiniz ya beni’ diyerek ağlama numarası
Ve sonuç yine salınma

Bende arı görünce hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…