- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.870
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #24.401
Kızma yaÇok takılıyorum bu ara. Kitaplarımı okumak istiyorum ama takılı kalıyorum kendime de kızıyorum sonra
Bu da lazım.
Yeri gelir kitaba döner devran

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızma yaÇok takılıyorum bu ara. Kitaplarımı okumak istiyorum ama takılı kalıyorum kendime de kızıyorum sonra
bende ayni durumdayimÇok takılıyorum bu ara. Kitaplarımı okumak istiyorum ama takılı kalıyorum kendime de kızıyorum sonra
Tamam ya okuycam psikolojimi bozdunuzbende ayni durumdayim
her gece ayni kizginligi yasiyorum
tamam gece okuTamam ya okuycam psikolojimi bozdunuzgece okuycaktim ben
Gece herkes uyuyo bide .tamam gece oku![]()
Bu nasıl sıcak ya, gereksiz gereksiz piştim evde.tamam gece oku![]()
Bura serin baya, yani bunaltıcı değilBu nasıl sıcak ya, gereksiz gereksiz piştim evde.
Balkona attım kendimi, yine çok sıcak.
Felaket sıcak valla. Telsizde ev 27 gösteriyor.Bura serin baya, yani bunaltıcı değil
Allah allah gerci bizim butun camlar acik gunlerdir ev ondan serin olabilirde, disaridayim suan gayet iyi bodrum da bugun 5 derece birden yukselmiş.Felaket sıcak valla. Telsizde ev 27 gösteriyor.
Ay sevmem bu kadar sıcağı, gereksiz sıcak.Allah allah gerci bizim butun camlar acik gunlerdir ev ondan serin olabilirde, disaridayim suan gayet iyi bodrum da bugun 5 derece birden yukselmiş.
Aman sicak olsun ya benim sicaktan şikayetim yok![]()
Bende eylul ayi havasini daha cok severim ama kış olup balkonda totomun donmasindansa, balkonda oturup insan sohbet seslerini dinlemeyi yegliyorumAy sevmem bu kadar sıcağı, gereksiz sıcak.
Gündüz pişmeden tshirtle, akşam da üstüne incecik bir şal aldığın tam eylül havalarını severim ben.
Zart diye ısındı, balkonda sineklikli camlar açık sadece ve esmiyor.
Gerçekten piştim.
Ayy benim şaşkoloz annemde bugun 2 kere o kapinin onunden gecen gölge neydi ya dedi, deniz geliyo heralde dedim baktim yokPiştim!
Gerçi içeri de gitmeye tırstım, bir belgesel cinayet olayı izliyordum, tüm ışıkları kapatıp geldim balkona, girmeye korkuyorum![]()
Ben hiçbir şey görmüyorum, komşu namına ya da ses olarak iç alana bakan cephede değilim.Bende eylul ayi havasini daha cok severim ama kış olup balkonda totomun donmasindansa, balkonda oturup insan sohbet seslerini dinlemeyi yegliyorum
Karsi binada kalabalik bir aile var okey oynuyolar bahçede şıkkıdı sıkkidi taş sesleri gulme sesleri falan geliyo, yaşam belirtisi var
Oynatmaya az kaldı ya![]()
Yok anacim sayilmazBen hiçbir şey görmüyorum, komşu namına ya da ses olarak iç alana bakan cephede değilim.
Anca yol, araba ve polis ekipleri vs
Sayılır mı yaşam belirtisi?
En fazla böcektir ya nolacakAyy benim şaşkoloz annemde bugun 2 kere o kapinin onunden gecen gölge neydi ya dedi, deniz geliyo heralde dedim baktim yok
Bir daha gordugun herseyi soyleme mumkunse dedim ama içim ürperdi![]()
Burnumuzu çıkarmadık biz hıh, pazar bir de market falan kapalı, iyi cesaret sizdeki.Yok anacim sayilmazbana polis ekibi deme bugun az kalsin yiyoduk uç bini
![]()
Aaa öylemi hic haberim yok, ben ankara da hic cekirge gormedim biliyomusunEn fazla böcektir ya nolacak
Çekirgeler bastı yine ankarayı, sineklik olmayan camları asla açamıyorum.
Birkaç camıma yapışık duruyorlardı gündüz, ne işin var bu kadar yüksekte diye soramadım tabii.
Bahcede denizi oynatiyordum arkada hadi eve gidelim dedim sokaga cikmam gerekiyo binanin girisine donmem icin, deniz arabalarini gorunce kac anne kac demeseydi bisey demezlerdi bizim ki paniklediBurnumuzu çıkarmadık biz hıh, pazar bir de market falan kapalı, iyi cesaret sizdeki.
Bizim geçen sene balkonda bir anımız var çekirgeyle alakalı.Aaa öylemi hic haberim yok, ben ankara da hic cekirge gormedim biliyomusun
Sabah siyah bir bocek yakaladim yerde
Yok yahi bildigin bir adam insan golgesinden bahsetti yani, birde diyor ki ne tirsiyosum gelirse caydanligi indiririm kafasinaneye indiriyosa
![]()