Geçinemeyenler kulübü

Hiç bir anne babanın da ben böyle bir evliliğin devam etmesini isteyeceğini sanmam. Kızım yok ama kızım olsaydı damadım böyle sapıkça şeyler yapsaydı on çocuğu olsa boşansın isterdim. Hani anne baba ister bunu ya.

Ben açık açık diyorum; bir gün gönlü kayarsa gelsin yüzüme desin, vicdan yapacak bişey yok, ucunda ölüm yok, anlaşır yolumuza bakarız, kendi de yaşar istediğini. Aptal yerine konmaya tahammülüm yok,en çok bu yıkacak beni öyle şey yaparsa. En çok başkasına dokunduğu elle gelip bana dokunması yıkacak.

Var ya, yok değil.
Aman biz yaşamadık mı, kim aldatılmadı ki cevapları alan arkadaşlarım oldu annelerinden maalesef.
Ve hayatta beklemeyeceğiniz, inanılmaz ailesine kız çocuklarına düşkün, ne güzel adam ya dediğimiz tipler.
Sineye çekmek bizim cinsiyette huy olmuş...

Sadece aldatma değil yani, sırtımı döndüğümde arkamdan iş çeviren eş bana lazım değil.

Aynen öyle. Başkasından gelip seninle de sevişmesi düşüncesi bile kabus. Ondan çok rahatsız oldum ua. Normal bir erkeğin de ben yarım saat önce başkasıyla sevişen biriyle yapabileceğine inanmıyorum. Düz sapkınlık bence

Toplum olarak nasıl düzelecek bu kafalar bilmiyorum. Yuvalar yıkılmasın, boşanma demeyelim diye diye ne kadınların gururu onuru kırık yaşamaya mahkum kalıyorlar çok üzücü

adam boynuz olayini arşa çıkarmış nasıl bir pislik allahim, birde arkadaşlarinin yazdiklari

Aldatma sadece karşı cinsle olan bir münasebet değil ki zaten.
Ha ten olmuş ha gönül ya da yalan olmuş, aldatılmayı sekse indirgemek zaten baştan mağlubiyet.
Aynen. Pişman olsa gelse kendi itiraf etse bi ihtimal, ama ben yakalarsam geçmiş olsuuuun.

dolu çok var, niye geldin erkegin elinin kiri diyip eve gelen kizini tekrar gonderenler.

Khomyuk ben mesela buyuk teyzemin çocuğu olsam basima ne gelirse gelsin bosanamam.
ortanca teyzemin bir damadi var kuzenim enistesini baska kadinla gordu, aman banane simdi soylesem gelip basimiza coreklenecek dedi sustu.
bunu soyleyende daha 39 yasinda gencecik insan yani

Şükür babam üzülse de destek olur. Ablam boşanacağı zaman araya girmeyin, düzeltmeye kalkmayın. Bir ihtimal olsa denerdim sebebini sormayın dedi. Sormadılar. Sonradan anladık aldatılmış. O kadınla evlendi çocuk da yaptı.
Başka bir arkadaşım var 3 kardeş. Üçü de boşandılar, hepsi şu an ikinci evliliklerini yaptılar. Kalpten gitse o arkadaşımın babası giderdi sapasağlam nazar değmesin. Umarım bizim dönemimizde biraz olsun azalır bu kadına yönelik baskı.

Arama butonuna topigin adini yazıp tıklayınca hep geçmiş sayfa açılıyor alttan bugünkü sayfaya tiklayip geciyorum bendee

Son düzenleme:
benim annemde hiç sorun cikarmaz, beni evden cikarmaya geldiklerinde sülalesinin önünde hem annem hem abim kapimiz her zaman açık, gelinlikle ciktim kefenle girerim diye bir şey söz konusu degil demislerdi hepsinin gozunun icine baka baka
hatta gorumcemin o kadar hosuna gitmistiki ayni seyi sende bana soylermisin çikarken herkesin önünde demisti kayinbabama

O da habire sidik yaristiriyo Allah akıl fikir versin

mahvetmişsin yazmis ya birde arkadaşı bakmıs birde iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…