- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.870
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.341
Halen merak ediyorum oğuzun ruh sağlığı normal mi acaba ?aha bak işte komşu terörü
bence degildir ruh sagligi bozulmayan kaç kişi kaldık şurdaHalen merak ediyorum oğuzun ruh sağlığı normal mi acaba ?
Ga'ib den sesler duyduğuna göre
ikili testte soylerler bu hafta yuksek ihtimal.
Fork fork Bi belli olsun zaten yazarım direk buraya
Doktordan doktora değişiyor herhalde ya deniz ya kimisi söylüyor kimisi daha var diyoikili testte soylerler bu hafta yuksek ihtimal.
benim baskentteki dr soylemedi, ordan ciktim baska hastaneye geldim hemen soyledilerDoktordan doktora değişiyor herhalde ya deniz ya kimisi söylüyor kimisi daha var diyo
yoo atabilirsin reklam yapmiyosun sonucta diye biliyorum.Buradan kıyafet linki atmak yasak haram caiz değil filan mı ? Atabilir miyiz ? Ban mi yeriz
chamallows
Kız yok yasak değil öneri fikir amaçlı atıyorsun sonuçta senin sayfan değil kiBuradan kıyafet linki atmak yasak haram caiz değil filan mı ? Atabilir miyiz ? Ban mi yeriz
chamallows
İyiyim canım teşekkürler. Sen nasılsın
bende iyiyim, seni merak ettimİyiyim canım teşekkürler. Sen nasılsın
Korkudan özelden attım gayri sanaKız yok yasak değil öneri fikir amaçlı atıyorsun sonuçta senin sayfan değil ki
Sağ ol canım çok şükürbende iyiyim, seni merak ettim
Kız geç çıkıyorDoktordan doktora değişiyor herhalde ya deniz ya kimisi söylüyor kimisi daha var diyo
O konudan dimiKatip gitti
katip daha ordamiydi yaO konudan dimi
Ay kadın ağladığına vicdan yapmış, onun da huzurunu kaçırdım diyor yav.
Bazen düşünüyorum da ne ballı kocalar var. Seninki, benimki,chamallows inki fln hep bahtsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?