- 8 Mart 2015
- 25.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.253
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.261
Geçmiş olsun film.Bu arada benim küçük oğlan yine hasta, çatlıcam artık orta yerimden.
5 günde bir hasta mı olunur yahu, antibiyotik vermeden resmen iyileşmiyor ve inat ettim son üç hastalığında vermedim, tekrar nüksedip duruyor.
90 cc yi ben sussun diye veriyordum90 cc yi benimkiler 1 aylıkken içiyordu.
4 aylıkken 120 150 cc 2,5 saatte bir.
Ben de 2 yaşa kadar mama devam ettim hatta büyük oğlan daha fazla süre içti, evde kardeşi olduğu için.
1 yaştan itibaren 180 210 cc içiyorlardı günde 4 defa
Ah ellerimin dili olsa da konuşsa, her gece biberon yıkama seansım vardı 1 saati aşan.
Evde onlarca biberon, elde yıka yıka mahvoldu tırnaklarım kaynar suların içinde.
İşte frosch marka demiştim ya, çocuklar doğduklarından itibaren onların gıdaya temas eden şeylerine hep o markayı kullandım.
Ey gidi günler ey...
allah allah neyi varki ya nasil bir bakteriyle karsilasti acabaBu arada benim küçük oğlan yine hasta, çatlıcam artık orta yerimden.
5 günde bir hasta mı olunur yahu, antibiyotik vermeden resmen iyileşmiyor ve inat ettim son üç hastalığında vermedim, tekrar nüksedip duruyor.
Yaa geçmiş olsun film niye böyle oluyo acaba zaten evde değilmi sürekliBu arada benim küçük oğlan yine hasta, çatlıcam artık orta yerimden.
Sağol khomyukcum.Geçmiş olsun film.
Benim bebeler daima küçük, kilosu falan az olduğundan ve yemek yemediklerinden, aksine mama desteği önemliydi ihtiyaçları olan vitaminlet için.90 cc yi ben sussun diye veriyordum
buda mama hastasiydi versem sabah aksam icerdi ama 1 yastan sonra kisitladim cunku persentil tablosunun ustune cikmisti endokrine yonlendiriyorlardi, mamayi kesmek zorunda kaldim biraz.
mamayi kesince duzene girdi
benim 2 tane biberon vardi normal biberon yikamak icin bir deterjan vardi onla yikar kaynar suda kaynatirdim o kadar.
hic oyle saatlerce biberon yikamadim ne yalan soyliyim
Okula gidiyorlardı burcucum 1,5 aydır.Yaa geçmiş olsun film niye böyle oluyo acaba zaten evde değilmi sürekli
denize emzik degistirtemezdim benSağol khomyukcum.
Karantinamız bitip insan görmeye başladığımız anda yine hastalıklara başladık işte, ondan evde kapalı şekilde çok mutluydum ben
Benim bebeler daima küçük, kilosu falan az olduğundan ve yemek yemediklerinden, aksine mama desteği önemliydi ihtiyaçları olan vitaminlet için.
Yoksa 1 tane muzla tüm günü geçiriyorlardı, öyle bir yemek sıkıntısı.
Valla herhalde 20den fazla biberonumuz vardı, het marka her çeşit, hem iki çocuk hem süt sağıp verme hem de tek beslenme mama olunca yetmiyordu bile.
Hele emzik, büyütene kadar rahat 500 tane falan almışızdır.
6 şar tane alırdım çocuk başı, ömrü 1 ay olmazdı dişleyip parçalıyorlardı.
Benim mutfak evyesinin yanında kuru biberon tezgahım, öbür tarafta kirliler için ayrı bekletme kabım senelerce durdu
Ne çekmişim ben ya, denizden şikayeti duymayayım bir daha
Çok şükür kurtulduk bitti gitti, gerisinidenize emzik degistirtemezdim benagzinda olan yumusamis oluyodu heralde yenisini gece bile versem tukuruyodu
anca parcalanacak ememeyecek duruma gelecek ayni renk ayni desen emzik alinacak o zaman emecek hanim
YaaaÇok şükür kurtulduk bitti gitti, gerisiniAy tenli anne ve bebeklinick düşünsün.
Sen ben khomyuk eleği duvara astık
Dua mı bedduamı anlayamazsın ya bazen öyle birsey olduÇok şükür kurtulduk bitti gitti, gerisiniAy tenli anne ve bebeklinick düşünsün.
Sen ben khomyuk eleği duvara astık
Kız ben onun minicik ayaklarını yerim yaDua mı bedduamı anlayamazsın ya bazen öyle birsey oldusen gene Bi kaza kurşununa gidersin bence erkenden asma boşuna bebeklinick gel sarılalım başa gelen çekilir zamanı gelince bizde böyle hava atarız inşallah
Davulun sesi uzaktan hoş gelir diye Bi söz var ya şuan onu yaşıyoruzKız ben onun minicik ayaklarını yerim ya
Sipalarim benim.
Allah im ağız tadı versin
Aa git deli misinYaaaKhomyuk ve senden yana ben çok çok çok umitliyim o elekler geri inecek yeniden unlar elenecek gibi
Ama evet Deniz yapmaz yapması icin dünyanın tersine dönmesi lazım
Allah her isteyene, tez zamanda inşallah.Aa git deli misinDaha anca keyfim yerine geldi yüzüm güldü başa döncek göz var mı bende Allah olmayana versin cicim
Yaaa ama ne güzel anne olursunAa git deli misinDaha anca keyfim yerine geldi yüzüm güldü başa döncek göz var mı bende Allah olmayana versin cicim
Doğurmadan önce ben de kardeş güzel yeaa yalnız bırakmam demiştimAllah her isteyene, tez zamanda inşallah.
İstemeyeni de gölgelerin gücü adına korusun
Davulun sesi uzaktan hoş gelir diye Bi söz var ya şuan onu yaşıyoruzdavul Bi yaklaşsın hele fork fork
Amaan hepimiz yalnızız. Kendine kardeş gibi dostlar bulsun inşallah ne diyeyim. Benim baştan doğurup büyütecek dermanım cidden yok. Kapasitem doldu.Yaaa ama ne güzel anne olursundeniz yalnız mı buyusun
Gerçekten yazmak bile çok yorucu.Doğurmadan önce ben de kardeş güzel yeaa yalnız bırakmam demiştimFeleğim şaştı oğlum sağolsun. Ki daha benimki yaramaz sınıfında bir çocuk da değil. Benim harcım birmiş doğurunca anladım. Bakacak takatim yok
Düşününce ürperiyorum ya, baştan meme yarası emzirme, 2-3 saatte bir uyanma. Diş ağrısı ağlamalı geceler. Hele o köpek dişleri. Ekgıda süreci yerden duvardan yemek silme, meme bıraktırma süreci, bez bıraktırma yerden kaka silerken çocuğa hislerini yansıtmama çaban. Çocuğu yatırıp sonra ağlamalar fln. İki yaş üç yaş sendromu. Isırıklar, el kadar bebeden yediğin dayaklar, sokakta sinir krizi geçirince makul kalıp krizi çözmeye çalışmalar. Ayyy daha anlatırken yoruldum. Bunları en baştan bi daha yaşayacak gücüm yok.
Sen rahatlamadan yapmışsın bak mantıklı. Zaten en zor zamanında bi tane daha büyür. Ama ben şimdi uykumu alıyorum, bir tık rahatım baştan o süt dönemine dönemem ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?