- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.870
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #24.281
Allah güzel günlerini göstersin annesiAman ne başını şişirdim
İlk çocuk için ne iyi yaptım diyemiyorum ama ikinci için bunu daima söylüyorum, onu da ekleyeyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah güzel günlerini göstersin annesiAman ne başını şişirdim
İlk çocuk için ne iyi yaptım diyemiyorum ama ikinci için bunu daima söylüyorum, onu da ekleyeyim![]()
Amin, herkesin evladına Allah sağlıklı, mutlu ömürler nasip etsin.Allah güzel günlerini göstersin annesi![]()
İşte yetebilmek önemli. Psikolojik olarak yetebilmek önemli. Sen cidden zoru başarıyorsun. Takdir ediyorum. Çok jem de. Diyorum ya kapasitem dolu benim.Gerçekten yazmak bile çok yorucu.
İki çocuk aynı anda büyür söylemine asla katılmamakla beraber dediğin gibi rahata alışmadan çıkarmak çok ama çok avantajlı durum.
Çünkü tek çocukta günde 4 uyuyorsan o iki çocukla 2 ye düşüyor, hani tek yorgunluk ya da işle ikisi çıkmıyor asla yemekleri bile ayrı oluyor ama dediğin gibi 4 saatlik uykuya alışkın bünyeye 2 de pek koymuyor.
Ya da kendine maksimum 30 dk ayırabilen insan için, o 15 dk ya düşünce çok etkilenmiyor.
2 katı yorulma olsa da bünyenin tepkisi ‘aman sanki yaşıyordun, şimdi sürünüyorsun ne olacak’ modunda
Kardeş önemli bir olgu, ben kendi ablamdan yola çıkarak daima kardeş taraftarıyım.
Ha yapardım yapmazdım bilemem malum öyle isteklerim olmadı, başa geleni çektim sadece.
Fakat maddi manevi ve en önemlisi ruhsal olarak bir tamamlık yoksa da manası yok.
Hep dediğim şeydir, Allah dağına göre kar veriyor ve ciddiyim benim hayatımı başka bünye kaldırmaz, çoktan ölürdü.
İstemek yetersiz kalıyor işte, gerçeklik mevzusu aslolan.
Sırf ‘kendi için’ ikinci çocuğu doğurmayanları bencillikle suçluyorum ama bunun altında kendi geleceğini düşünme alt metni var.
Zaten öyle olan kimseler de, çocuğu yapılacaklar listesine bir tik atmak için yapmış oluyor.
Aman ne başını şişirdim
Beden yorgunluğu her zaman geçer, 1 saat dinlenirsin unutulur gider ama dediğin gibi ruh, öyle değil.İşte yetebilmek önemli. Psikolojik olarak yetebilmek önemli. Sen cidden zoru başarıyorsun. Takdir ediyorum. Çok jem de. Diyorum ya kapasitem dolu benim.
Ben zaten doğumdan sonra zaten anladım ben rahatına düşkün bir insanmışım. Normalde 7-8 saatten fazla uyuyamayan bir insandım en çok da ona şaşırdım uykusuzluğa gelemiyormuşum. Çocuktan ayrı iki saat geçiremesem ciddi ciddi moralim bozuluyor. Daha bencil rahat bir insanmışım.
Şimdi bile oyun oynarken bildiğin içim sıkılıyor. Bazen tahammülüm dolduğunu hissediyorum. Sakin görünen ama içinde mutsuz bir insana dönüyorum. Yok kafam cidden kaldırmıyormuş benim.
Ay lohusayken ben de karşı camdaki cafeye bakardım ağlardım. Herkes cıvıl cıvıl oturup sohbet edip kahve içiyor. Ben bir daha asla yapamam bunu der ağlardım. Eski hayatımı özlerdim. Şimdi hatırlayamıyorum bile. İnsam hafızasını bile ona göre düzenliyor sanki.Beden yorgunluğu her zaman geçer, 1 saat dinlenirsin unutulur gider ama dediğin gibi ruh, öyle değil.
Ben balkon camına oturup, geçen arabaları izleyip ‘burada çakılı kaldım, insanlar yaşıyor ve ben asla bu çarktan çıkamayacağım’ diye ağladığım, eski hayatımı özlediğim günleri hatırlıyorum.
Arabaya tek binmek, sokağa bir tek ayakkabını giyip çıkabilmek çok büyük bir lüksmüş
Ayrıca ne hikmetse, çocukla olunca geçmeyen zaman, çocuksuz olduğun saatlerin su haline, hiç doyamadan yitip gidiyor.
Her zaman söylerim, her doğumda iki can dünyaya gelir.
Bebekle beraber anne de yeniden, bambaşka bir ruhla, yeni bir hayata göz açar.
Bir o kadar şikayet edilip, 1 günü yaşandıktan sonra ise dünyalara değişilmez, ne olursa olsun yine seçerim diyecek kadar saçma bir durum ebeveynlik![]()
Bambaşka bir hayat yahu.Ay lohusayken ben de karşı camdaki cafeye bakardım ağlardım. Herkes cıvıl cıvıl oturup sohbet edip kahve içiyor. Ben bir daha asla yapamam bunu der ağlardım. Eski hayatımı özlerdim. Şimdi hatırlayamıyorum bile. İnsam hafızasını bile ona göre düzenliyor sanki.
Biz senden evvel bi posta sırası ile '' klavye delikanlısı, yaraları olan, kendilerinden daha fena hayatları olan, kıskanç, aile yapısı düşmanı.. Vs'' olduk, sen çok geç kaldın çiçeeem.Kolay kolay midem kalkmaz ama ilk kez bdv deki bir konu beni aşırı rahatsız etti.
Kadının kocası nişandan bir hafta önce eski ev arkadaşıyla paralı seks üzerine yazışmış. Kocası olacak ayı iki posta yapmış da sen de yap demiş. Bildiğin iki arkadaş sırayla aynı kadınla yatmışlar. Kadın da evlenmeden önce dte aldatmadan da saymıyor boşancak gibi de değil. İçim kalktı ya. Bir insan arkadaşıyla beraber aynı kadınla yatar mı? Paralı seks zaten yeterince iğrenç. Kabul edilecek şey mi bu
Çok daha rezilini yaşayıp, mutlu mesut aşk yuvalarına devam eden arkadaşım var benim...Kolay kolay midem kalkmaz ama ilk kez bdv deki bir konu beni aşırı rahatsız etti.
Kadının kocası nişandan bir hafta önce eski ev arkadaşıyla paralı seks üzerine yazışmış. Kocası olacak ayı iki posta yapmış da sen de yap demiş. Bildiğin iki arkadaş sırayla aynı kadınla yatmışlar. Kadın da evlenmeden önce dte aldatmadan da saymıyor boşancak gibi de değil. İçim kalktı ya. Bir insan arkadaşıyla beraber aynı kadınla yatar mı? Paralı seks zaten yeterince iğrenç. Kabul edilecek şey mi bu
annem bazen denizi alip aşşagiya iniyor bir saat falan insan o bir saatte ne yapacagini sasirirmi ben acaba simdi ne yapsam diye dusunurken arkami donuyorum gelmislerBambaşka bir hayat yahu.
Çok nadir yaşasam da birkaç gece (sanırım 4 falan) çocukları bırakmıştık yatılı.
Evde çocuk olmayınca insanın yürümesi, gezinmesi, el kol hareketi bile başka oluyor.
Nasıl bohem, özgür bir hayatmış diyorum
Donla gezmenin lüks sayılabildiği bir yaşama hasretiz![]()
Büyük söz olmasın ama insanın içi almaz ya.Çok daha rezilini yaşayıp, mutlu mesut aşk yuvalarına devam eden arkadaşım var benim...
geliyorumBiz senden evvel bi posta sırası ile '' klavye delikanlısı, yaraları olan, kendilerinden daha fena hayatları olan, kıskanç, aile yapısı düşmanı.. Vs'' olduk, sen çok geç kaldın çiçeeem.
Benim bildiğim olay 2 kadın 2 adam ve maalesef ve olay yeri çıkışı gayet görmüştü.Büyük söz olmasın ama insanın içi almaz ya.
Hani aldatmanın şereflisi olmaz da sevsim aşık olsun yatsın rezil dersin pislik dersin kahrolursun ama bu kepazelik. Hem parayla yapıyorlar hem sırayla. Dümdüz iğrenç
ay yazacak yorum bulamadim kadinin cevaplarino okuyup ona gore karar verecegimGeçen yırttın bundan toplu gidiyormuşuz![]()
Ayy Allah kahretsin yaaaBenim bildiğim olay 2 kadın 2 adam ve maalesef ve olay yeri çıkışı gayet görmüştü.
Kadınların seks işçisi olduğunu, hepsinin tipinin kayıklığını, normal yürüyemediklerini.
Artık ne kullandılarsa adam kendine 1 gün gelememiş falan.
Az önce sosyal medyada sarmaş dolaş fotoğrafları vardı, çocukları da var:)
Ay girme gayya guyusu şu an oraay yazacak yorum bulamadim kadinin cevaplarino okuyup ona gore karar verecegim![]()
Kadın tipik ya ablam boşandı babamın kalbi bi boşanmaya daha dayanmaz diyor. Baban senin bu sapıkla bir saniye aynı evde durmanı istemez aslında da işte...ay yazacak yorum bulamadim kadinin cevaplarino okuyup ona gore karar verecegim![]()
Ben de aldatılma için seninle aynı fikirdeyim.Ayy Allah kahretsin yaaa![]()