- 17 Aralık 2015
- 26.867
- 49.024
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.321
yok ya sidik yaristirmak degil o hoşuna gittiginden, onlarda mesela kiz isterken kiza sormak yok.O da habire sidik yaristiriyo Allah akıl fikir versin
Bizler de böyle olalım umarımbenim annemde hiç sorun cikarmaz, beni evden cikarmaya geldiklerinde sülalesinin önünde hem annem hem abim kapimiz her zaman açık, gelinlikle ciktim kefenle girerim diye bir şey söz konusu degil demislerdi hepsinin gozunun icine baka baka
hatta gorumcemin o kadar hosuna gitmistiki ayni seyi sende bana soylermisin çikarken herkesin önünde demisti kayinbabama
Benim kayınailem de bilir bizimkileri. Annesi hep der annen de baban da sertler diye. Onlar beğenmiyor biraz da. Kayınvalidem ablamın boşanmasına engel olabileceklerini düşünüyor. Şimdi iyi mi oldu kızı babadan uzak diyor genelde. Bizim yeğen bir de fırlamadır, giyimi mini şort göbek açık göbekte piercing kulakta on delik. Kınıyorlaryok ya sidik yaristirmak degil o hoşuna gittiginden, onlarda mesela kiz isterken kiza sormak yok.
bizimkilerin sorduklarini duyunca sizde bana sorun demisti.
bu aslinda karsı tarafa bak bizim kizimiz onemli oyle ezerim hirpalarim bi yere gidemez düsüncesine girme demenin başka bir sekli.
oda o yuzden istedi.
keske her kiz babasi yapsa bunu
ben hiç karısmayi dusunmuyorum, hiç sebep yokken ben sıkıldım dese bile kabulüm.Bizler de böyle olalım umarım
Yuvanın kurtulacağı şartlar var kurtarılmayacağı şartlar var. Gerekirse de yıkılsın ya. Yuvası evladımdan daha mı değerli sanki
babası kendi baştan y.vşak el kadar cocugun yaptigi ne varki babasi olsa oyle olmazmis?Benim kayınailem de bilir bizimkileri. Annesi hep der annen de baban da sertler diye. Onlar beğenmiyor biraz da. Kayınvalidem ablamın boşanmasına engel olabileceklerini düşünüyor. Şimdi iyi mi oldu kızı babadan uzak diyor genelde. Bizim yeğen bir de fırlamadır, giyimi mini şort göbek açık göbekte piercing kulakta on delik. Kınıyorlarbabası başında olsa böyle olmazdı kafasındalar.
Bir de yeğenime belki dışardan baksan serseri dersin, ama nitelikli okul kazandı orda okuyor. Dersleri çok başarılı. Hedefi tıp. Çok sorumluluk sahibidir. Bir gün otur çalıştıralım dedirtmedi.babası kendi baştan y.vşak el kadar cocugun yaptigi ne varki babasi olsa oyle olmazmis?
ayipmiymis gobek acmak piercing takmak babasida kizinin yaninda durmak istiyorsa adam olsaymiş
aman ya valla şu bizden bir önceki grubun kafalar ayri bir piril piril cidden.Bir de yeğenime belki dışardan baksan serseri dersin, ama nitelikli okul kazandı orda okuyor. Dersleri çok başarılı. Hedefi tıp. Çok sorumluluk sahibidir. Bir gün otur çalıştıralım dedirtmedi.
Bak matematik öğretmeni eşim bir iki ders anlatmak istedi matematik kafadı cidden iyi gerek yol. Çözemediği soruları yollasın yeter dedi.
Yani gayet pırıl pırıl terbiyeli bir çocuktur. Gelir ellerini öper saygılı davranır bizde denk geldikleri kırk yılın başında. Ama onlara göre büyüklerin karşısına öyle şortla çıkması edepsizlik hep boşanmış ana baba çocuğu olmaktan...
Benimkini işe gönderdim evin tadını çıkarıyorum senAy tenli anne napiyosun şeker ?
Benimkide iş de bu gece .Benimkini işe gönderdim evin tadını çıkarıyorum sen
Ya ben 4 sene olucak evleneli eşim gece çalışırken hayatta banyoya giremiyorum neden sebebi ne bilmiyorum hani birsey de yaşamadım ama fobim o benimBenimkide iş de bu gece .
Uzanıyorum öyle yağlı saçlarımlayikancam inşallah bu usengeclik gecince
Deprem olduğundan beri ekimden marta dek eşim yokken giremedim bende.Ya ben 4 sene olucak evleneli eşim gece çalışırken hayatta banyoya giremiyorum neden sebebi ne bilmiyorum hani birsey de yaşamadım ama fobim o benim
Ne güzel sen yapabiliyomuşsun
sen zaten eşin yokken dusa girme bu süreçte.Ya ben 4 sene olucak evleneli eşim gece çalışırken hayatta banyoya giremiyorum neden sebebi ne bilmiyorum hani birsey de yaşamadım ama fobim o benim
Ne güzel sen yapabiliyomuşsun
o bende de oluyor, bir yerde deprem olunca baya bir süre istemsizce sallaniyomus gibi hissediyorum.Deprem olduğundan beri ekimden marta dek eşim yokken giremedim bende.
Bı aydır sallanıyorum
Gerçi senin korkunla benim korkum farklı faktörlerden kaynaklı tabi de
Girmedigin daha iyi ama .
Öyle söylenir, inanıyorum da aslında ama sallaMiyorum
Sallamiyorum yazmaya çalışmıştım.o bende de oluyor, bir yerde deprem olunca baya bir süre istemsizce sallaniyomus gibi hissediyorum.
Eşim mesela evde olsun içeride uyuduğunu biliyim gece hiç farketmez istediğim saatte girerim duşa ama nedense o yokken yokDeprem olduğundan beri ekimden marta dek eşim yokken giremedim bende.
Bı aydır giriyorum.
Gerçi senin korkunla benim korkum farklı faktörlerden kaynaklı tabi de
Girmedigin daha iyi ama .
Öyle söylenir, inanıyorum da aslında ama sallaMiyorum
Bu süreç değil kız evlendik evleneli öyle sanırım babamın evinde hiç yanlız kalmadım sürekli ya kardeşim ya annem babam varlığını bildiğim birileri vardı evlenince değişti işlersen zaten eşin yokken dusa girme bu süreçte.
ben çok severdim tek kalmayi, annem 16 17 yasimdan beri koye, abimin yanina falan gider bazen aylarca kalirdi ben evde tek kalirdim misEşim mesela evde olsun içeride uyuduğunu biliyim gece hiç farketmez istediğim saatte girerim duşa ama nedense o yokken yok
Bu süreç değil kız evlendik evleneli öyle sanırım babamın evinde hiç yanlız kalmadım sürekli ya kardeşim ya annem babam varlığını bildiğim birileri vardı evlenince değişti işler
Ne guzelll.ben çok severdim tek kalmayi, annem 16 17 yasimdan beri koye, abimin yanina falan gider bazen aylarca kalirdi ben evde tek kalirdim mis
aman yok ya zaten biz babamla 1 gün baş basa kalsak aksam ya o beni keserdi, yada ben onuNe guzelll.
Benimkilerden biri gitse biri kalırdı bekçi misali
Yine senden ses geliyormuş da yetistiriyorlarmis.aman yok ya zaten biz babamla 1 gün baş basa kalsak aksam ya o beni keserdi, yada ben onu
zaten 5 sene kaldi bizimle ondada annem ne kadar az gorusurlerse o kadar iyi diyip alip alip goturdu koye falan.
bizimde komşular bekçiydi gerci, annem her ne kadar kimseye emanet etmesede anneme arayip x hanim sizin evden kalabalik sesler geliyor kadinli erkekli demislikler varsanirsin assagida grup seks yapiyoruz tovbe tovbe.
kuzenlerim gelmis okey oynuyoruz annem ariyo azicik sessiz olun diye
aha bak işte komşu terörüYine senden ses geliyormuş da yetistiriyorlarmis.
Ben ve yeğenim uyuyoz
Ablamda yanımızda oturuyor
Ablamı komşusu aramıştı Uyandım telefona.
senin kardesinle oğlunun sesinden durulmuyo oğuz uyandı nobetten geldi uyuyamiyo diyor ablama
Ne diyecegimi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?