- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.870
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.221
Dönenceler de güzel bsey bulamiyorum ben .Ben senin yerinde olsam, güvenlik önlemli şeyleri en üst düzey tutar (oto koltuğu, araba, kamera, anne yanı beşik, reflü yatağı) diğer her şeyin bayağı ucuzunu alırım.
İlk çocukta maalesef iyisi olsun diye bir algıyla angarya birçok şeye dünya para veriyoruz keza oda takımı da buna dahil.
Allahın dönencesine seneler önce 600 700 lira vermiştim ben, bayağı malmışım
O tarz şeylerde kalite önemli değildir, içeriği önemlidir ama güvenliğin söz konusu olduğu şeye basacaksın alacaksın.
Sağıp verme bebeğin emme sıkıntısı olduğunda ya da göğüslerindeki basıncı azaltmak için.Sağip mi versem napsam .
Benim şimdiden meme ucum acıyo , o zman nasıl dayancam copcop emerken
Seninkiler de baya küçükmüş Allah sabır versin aaaa hiç arası da yok yeni öğreniyorum zor oldu mu beraber mi büyüdülerBenim büyük 4,5 küçük 3,5.
Daha unutacak kadar zaman geçmedi, geçen sene pandemi başında mamadan kesildi bebek arabası bırakıldı daha, bezi de birkaç ay önce
Unutamadım akshshdhd
Evet maalesef anne sütü kesiliyormusSağıp verme bebeğin emme sıkıntısı olduğunda ya da göğüslerindeki basıncı azaltmak için.
Hiç sorun yokken sağmaya kalkarsan düzen bozulur, ki ciddi anlamda emzirme konusunda benim kadar sıkıntı çeken tanımıyorum.
Makinelerin çekim gücü ile bebeğinki bir değil, süt üretimi etkileniyor.
Bebek büyüdükçe evet olabilir ama düzen kurulmadan ilk etapta sağıp vermeyle ancak birkaç ay anne sütü verebilirsin.
Onu duydum ama sanırım ya bebek tam boşaltamadığın da yada sıkıntı olup emmediğinde yapıyorlarmışSağip mi versem napsam .
Benim şimdiden meme ucum acıyo , o zman nasıl dayancam copcop emerken
Bende araları olsun istemiyorum pek.Seninkiler de baya küçükmüş Allah sabır versin aaaa hiç arası da yok yeni öğreniyorum zor oldu mu beraber mi büyüdüler
Ben biraz tedavi süreci geçirdim ya kv hep korunduk istemedik diye bildi söylemedim. Bebek haberini alınca tüh kaç sene sonra yaptınız ikinciyi yapmazsınız hele Bi doğur korkarsın demeye başladıBende araları olsun istemiyorum pek.
Peş peşe olsunlar yani.
Allah nasıl nasip edecek bakalım
Ne kadar enerji sömürücu bı kadınmışBen biraz tedavi süreci geçirdim ya kv hep korunduk istemedik diye bildi söylemedim. Bebek haberini alınca tüh kaç sene sonra yaptınız ikinciyi yapmazsınız hele Bi doğur korkarsın demeye başladı
Bendekinden baktım ama kalkmış piyasadan.Dönenceler de güzel bsey bulamiyorum ben .
Hep birbirinin aynı
Farklı bsey arıyorum birine bı hediye goturcem zaman ki bulamayıp gitmiyorum en son
Anam ağladı, aklı olan yapmazSeninkiler de baya küçükmüş Allah sabır versin aaaa hiç arası da yok yeni öğreniyorum zor oldu mu beraber mi büyüdüler
Sorma çok tatlıdır kendisiNe kadar enerji sömürücu bı kadınmış
Doğumdan eve dönünce seninle kalmasın lohusalık sürecinde enerji somurecek birine ihtiyacımız yok
Anneni önceden ayarla
Hallet bı sekilde .Sorma çok tatlıdır kendisidüşman başına cinsten inşallah dediğin gibi olur şimdi eşime ne söylesem batar zamanının gelmesini bekliyorum daha şöyle 7 8 aylıkken konuscam
Netten bakayım projeksiyonlu biseyler biBendekinden baktım ama kalkmış piyasadan.
Projeksiyonlu, gece lambası olabilen, 30 dk müzikli falan bir şeydi.
Anam ağladı, aklı olan yapmaz
Çocuğuna göre değişir bir durum bu, benimkilerin teki bile atom bombası etkisiydi.
2 çocuk düşünüyorsan, maksimum 3 yaş arayla ya da diğeri bayağı büyüdüğünde olmalı bence.
Verseydik dilinden kurtulamazdık kiHallet bı sekilde .
Böyle birine korunuyoruz demeniz detay vermemeniz de çok iyi oomus
Bu konuda efsane ballıyımdır. Küçük ablam her şeyi bana saklamış. Dönence, sling, oyuncaklar, kitaplar, tulumlar geldi direkt yeğenlerden. Eski modaydı tabii de ne gamBendekinden baktım ama kalkmış piyasadan.
Projeksiyonlu, gece lambası olabilen, 30 dk müzikli falan bir şeydi.
Anam ağladı, aklı olan yapmaz
Çocuğuna göre değişir bir durum bu, benimkilerin teki bile atom bombası etkisiydi.
2 çocuk düşünüyorsan, maksimum 3 yaş arayla ya da diğeri bayağı büyüdüğünde olmalı bence.
bir mama yüz küsür lira ve buyudukce 1 hafta gitmiyo emmezseO kadar diyosunben emmemişim bana çekerse yandık eşim 3 sene emmiş maşallah Bi arası yok
yoo kitap okumaya gittim
bazi annelerde gogus ucu cikmayabiliyor,kiminin ki ice gomuk ters diyolardi sanirim oyle oluyor.Afedersin Khomyuk samimiyetimize dayanarak söylüyorumbu göğüs ucu başıyla alakalı Bi durum mu eğer öyleyse yandım ben yok gibi birsey yada sonradan çıkma ihtimali ne
çok var o fiyatlara illa kaliteli olani alacagim demezsen.Bin lira derken?
Valla mı, o paraya var mı?
Şöyle söyleyeyim, bebek arabası, oto koltuğu ve ana kucağı, 10 bini unut.
Ki bu üst model falan değil, güvenli ve uygun modellerde böyle.
E bunun oda takımı, anne yanı beşiği, iç yatağı, reflü yatağı, halısı perdesi kamerası kıyafeti biberon emziği vırtı zırtı.
Ne sen sor ne ben söyleyeyim...
çogu sey unutuluyo gercekten.Amaaan başa gelin çekilir feda olsun kuzuma Khomyukkucağıma Bi alıyım da sağ salim hele
Film senin küçük kaç yaşında baya unutmamışsın teyzemle konuştum geçen 6 yaşında çocuğu var ne sorsam ay unuttum hatırlamıyorum çok zaman geçmiş sinir etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?