Geçinemeyenler kulübü

Dönenceler de güzel bsey bulamiyorum ben .
Hep birbirinin aynı
Farklı bsey arıyorum birine bı hediye goturcem zaman ki bulamayıp gitmiyorum en son

Sağip mi versem napsam .
Benim şimdiden meme ucum acıyo , o zman nasıl dayancam copcop emerken
Sağıp verme bebeğin emme sıkıntısı olduğunda ya da göğüslerindeki basıncı azaltmak için.
Hiç sorun yokken sağmaya kalkarsan düzen bozulur, ki ciddi anlamda emzirme konusunda benim kadar sıkıntı çeken tanımıyorum.
Makinelerin çekim gücü ile bebeğinki bir değil, süt üretimi etkileniyor.
Bebek büyüdükçe evet olabilir ama düzen kurulmadan ilk etapta sağıp vermeyle ancak birkaç ay anne sütü verebilirsin.

Benim büyük 4,5 küçük 3,5.
Daha unutacak kadar zaman geçmedi, geçen sene pandemi başında mamadan kesildi bebek arabası bırakıldı daha, bezi de birkaç ay önce
Unutamadım akshshdhd
Seninkiler de baya küçükmüş Allah sabır versin aaaa hiç arası da yok yeni öğreniyorum zor oldu mu beraber mi büyüdüler

Evet maalesef anne sütü kesiliyormus

Bende araları olsun istemiyorum pek.
Peş peşe olsunlar yani.
Allah nasıl nasip edecek bakalım
Ben biraz tedavi süreci geçirdim ya kv hep korunduk istemedik diye bildi söylemedim. Bebek haberini alınca tüh kaç sene sonra yaptınız ikinciyi yapmazsınız hele Bi doğur korkarsın demeye başladı

Ben biraz tedavi süreci geçirdim ya kv hep korunduk istemedik diye bildi söylemedim. Bebek haberini alınca tüh kaç sene sonra yaptınız ikinciyi yapmazsınız hele Bi doğur korkarsın demeye başladı
Ne kadar enerji sömürücu bı kadınmış
Doğumdan eve dönünce seninle kalmasın lohusalık sürecinde enerji somurecek birine ihtiyacımız yok
Anneni önceden ayarla

Dönenceler de güzel bsey bulamiyorum ben .
Hep birbirinin aynı
Farklı bsey arıyorum birine bı hediye goturcem zaman ki bulamayıp gitmiyorum en son
Bendekinden baktım ama kalkmış piyasadan.
Projeksiyonlu, gece lambası olabilen, 30 dk müzikli falan bir şeydi.

Seninkiler de baya küçükmüş Allah sabır versin aaaa hiç arası da yok yeni öğreniyorum zor oldu mu beraber mi büyüdüler
Anam ağladı, aklı olan yapmaz
Çocuğuna göre değişir bir durum bu, benimkilerin teki bile atom bombası etkisiydi.
2 çocuk düşünüyorsan, maksimum 3 yaş arayla ya da diğeri bayağı büyüdüğünde olmalı bence.

Ne kadar enerji sömürücu bı kadınmış
Doğumdan eve dönünce seninle kalmasın lohusalık sürecinde enerji somurecek birine ihtiyacımız yok
Anneni önceden ayarla
Sorma çok tatlıdır kendisi düşman başına cinsten inşallah dediğin gibi olur şimdi eşime ne söylesem batar zamanının gelmesini bekliyorum daha şöyle 7 8 aylıkken konuscam

Sorma çok tatlıdır kendisi düşman başına cinsten inşallah dediğin gibi olur şimdi eşime ne söylesem batar zamanının gelmesini bekliyorum daha şöyle 7 8 aylıkken konuscam
Hallet bı sekilde .
Böyle birine korunuyoruz demeniz detay vermemeniz de çok iyi oomus

Netten bakayım projeksiyonlu biseyler bi

Bu konuda efsane ballıyımdır. Küçük ablam her şeyi bana saklamış. Dönence, sling, oyuncaklar, kitaplar, tulumlar geldi direkt yeğenlerden. Eski modaydı tabii de ne gam

Afedersin Khomyuk samimiyetimize dayanarak söylüyorum bu göğüs ucu başıyla alakalı Bi durum mu eğer öyleyse yandım ben yok gibi birsey yada sonradan çıkma ihtimali ne
bazi annelerde gogus ucu cikmayabiliyor,kiminin ki ice gomuk ters diyolardi sanirim oyle oluyor.
dokundugun zaman falan kabarma oluyorsa sorun yok.
ha birde gogus uclarinla cok oynama tamponlari oluyor gogus uclarinin eger o tamponlari gevsetirsen sutun boşa akar hep

çok var o fiyatlara illa kaliteli olani alacagim demezsen.
ben bebek arabasinda ucuk fiyatli urunlerden yana degilim zaten kış cocugu olacak e pandemide var nereye gidecek arabaya bebeyi atip.
sonrasinda zaten yurumeye baslayinca binmiyorlar.
bir sene kullanacagi sey icin uçuk fiyatlar luzumsuz geliyo bana.
ama dedigin gibi oto koltugu guzel olmali, mama sandalyesi baya kullaniyolar mesela oda guzel olmali

çogu sey unutuluyo gercekten.
bazen bana soruyolar mesela 1 yasinda ne oynatayim falan diye bi kaliyorum şoyle hatirlamiyorum cunku
halbuki ay ay takip eder ona gore desteklerdim çokta titizdim bu konuda.
hatirlananlar genelde kacinci ayda yurudu konustu bezi birakti vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…