• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Sahi eğitim fiyatlarına filan baktin mi onlarda pahalı .
Diyelim ki eğitimi filan hallettik nolcak ki.

Peki biyerde birinin yanında amelelik etmemiz gerekmiyor mu dükkan açmadan önce ?
İlla acemilik atmak için elini alıştırmak için öyle bı donemden geçmemiz gerektigini duydum bikac yerde .
Ne kadar doğru olabilir ?
Eğitim ok ama diğer kısma katılmıyorum, ben işletmeci olarak o dükkanı kuruyorum.
Elbet yapılan işi bilecek, elemanın çekip gitme ihtimaline karşılık yedek planların olacak.
Ama bu demek değil ki sen girişip yapacaksın.
Örneğin güzellik sektöründe, sen işletmecisin, kalıcı kaş yapamazsın.
Bu sebeple çalışanlarını el üstünde tutarak ve daima yedek cv ile işletmeni yürüteceksin.

Akskajsjsj
Bunlar bir şey değil yahu😂
Benim en katlanamadigim şey çocukların şey hali

'oooooy' diye bı feryat kopararak yerlerde ağlıyorlar ya .
Yahu yere niye surtunuyosun çocuğum .

En en en katlanamadigim.beynime kan sıçrıyor
Kendimi yiyorum

Kendimi yiyorum
Zorunlu senin etrafında küçük çocuk mu var yada büyürken ederken yanında olduğun baya biliyosun böyle durumları ha 😁

Kendimi yiyorum
Hım...
1 saat içinde 2027383 kere yaşanan şey yani.
Bizimki bir de olduğu yere de atmaz, feryat figan 5 6 metre koşar ve koridora atar kendini, ardından pilatese benzer hareketlerle ayakları kafaya değecek kadar gerinip çırpınır böğürür vs😂

Zorunlu senin etrafında küçük çocuk mu var yada büyürken ederken yanında olduğun baya biliyosun böyle durumları ha 😁
Sen dinleme burcucum, yaşayıp göreceksin zaten😂
Yani şu da var, çevremde nadirdir bu sayılanları yapan, belki seninki köşe yastığı gibi olacak, laf dinleyecek, yatırınca uyuyacak falan, niye olmasın😂

Ama havaalanında filan da görüyorum bunları .

Yeğenim olmalarına gerek yok 😂😂😂
Eşimi cekistiriyorum hemen
Nolur şunu mu cekecez gidelim uzakta bekleyelim diyorum filan 😂

Gülüyor o halime 🤦

Ama havaalanında filan da görüyorum bunları .

Yeğenim olmalarına gerek yok 😂😂😂
Eşimi cekistiriyorum hemen
Nolur şunu mu cekecez gidelim uzakta bekleyelim diyorum filan 😂

Gülüyor o halime 🤦
Sen var ya çaki gibi bir şey doğurursun, böyle milletin çocuğuna burun kıvırdıysan bittin😂

Hım...
1 saat içinde 2027383 kere yaşanan şey yani.
Bizimki bir de olduğu yere de atmaz, feryat figan 5 6 metre koşar ve koridora atar kendini, ardından pilatese benzer hareketlerle ayakları kafaya değecek kadar gerinip çırpınır böğürür vs😂
Ayyy senin yüz şeklini düşünemiyorum o an 😂😂 hiç bişey olmuyormus gibi davranabiliyormusun 😂

Sen dinleme burcucum, yaşayıp göreceksin zaten😂
Yani şu da var, çevremde nadirdir bu sayılanları yapan, belki seninki köşe yastığı gibi olacak, laf dinleyecek, yatırınca uyuyacak falan, niye olmasın😂
Ahaaa çok amin öyle olsun inşallah 😁 düşük Bi ihtimal sanırım ama ihtimal sonuçta bana çekmesin bebem çocukluk bebeklik berbat erkek çocuğu gibi Bi gün kafamı yarıp bigün kolumu kırıp eve gelirdim ah beşikten düşmeler mi amaaan içim daraldı ha
Üç aya geceleri uyuyamiyorum yatak da dönemiyorum.
Cocuuum vurdu uyandirdi selaaaam.diye geleceksin buraya ansızın Cat cat
Bugün gördüm fork fork kımıldadı baya onun tekmelerini yerim küçücük ayaklı 😁 ben yüz üstü yatıyorum Bi tek onu değiştiremedim nasıl unutucam bilmiyorum

Back
X